tagga för valborg

kvällens outfit blir en rätt enkel outfit. orkar inte vara massa party. fick bli lite lockar i håret, det fixar till allt.
såhär kommer jag att se ut ikväll


svart väst: h&m
randig tunika: vila
halsband: ur&penn

pink

jag älskar verkligen pink. dock har jag inte riktigt lyssnat på hennes nya låtar så mycket, men nu gjorde jag det och jag förälskade mig så snabbt i "i don't belive you". verkligen en riktig tänkar låt. usch, så bra. hon är fan en idol. grym tjej det dära!


såja

börjar med en dagens outfit.

grå lång kofta: mammas
vitt oversize brottarlinne: h&m
biega shorts: avklippta chinos från vero moda


var nyss på allum med mamma. vi skulle spärra mitt fritidskort. eftersom jag tappade det igår påväg hem från skolan. jag var så förbannad. trodde någon hade tagit det och allt. så när vi kommer in dit så blir både jag och mamma irriterade först för deras spärra-kort sak hade gått sönder så hon hänvisade oss till stan. men mamma tjöta emot och hon var precis nära på att skriva ut en ersättningsbiljett. så skulle hon veta mitt personnummer.
västtrafikstanten - camilla?
jag - japp, camilla
västtrafikstanten - camilla?
så gick hon iväg helt plötsligt och så kommer hon tillbaka med mina underbara kort som jag tappat. åh vad tur jag har ibland asså. hjärtat nästan hoppade till asså. tur tur tur. sen visade sig det dock att mitt fritidskort tar slut idag så det fick bli nytt iaf.

pappa ringde även mig, litet roligt samtal faktiskt.
pappa- haaallå ja, är du brun nu eller?
jag- eh.. lite kanske, eller va?
pappa- göött det, vad är det jag hör? skobbar du skolan för att ligga hemma och sola? ;)
jag- eheh, asså.. jag är typ förskyld. har typ blivit allergisk mot något.
ibland är det inte alltid så bra att ha sina "föräldrar" på facebook. jag har nämligen min pappas flickvän som vän där, hihi.

ingen sömn

jo visst har jag sovit inatt, har sovit i 6timmar ungefär. men jag tänkte på inlägget innan att jag skrev att jag skulle tillbaka till sängen. det har det inte blivit av. så nu har jag suttit här sen halv sju och känner att datorn är såååå tråkig. hade tänkt gå ut och lägga mig snart men det är inte riktigt så varmt ännu så det får vänta en halvtimme eller så. måste ju verkligen börja sola nu inför sommaren, inte kan man gå runt blek då. nej, usch. jag vill ha bruna ben, vilket jag har svårt att få. så kommer nog bli en hel del solarium innan sommaren faktiskt. det är alltid min rygg, mage och ansikte som tar åt sig mest av färgen. bröstet verkligen dunstar bort det och det hatar jag. för det är jätte snyggt att vara brun på bröstet.

idag blir det rena rama spa-dagen.
solning
dusch
raka benen och allt därtill
noppra ögonbrynen
sminka något snyggt
kanske tillochmed satsar på en ansiktsmask innan duschen bara för att vara lite snäll mot mig själv. det får det bli!

jag har skickat en egen spion på uppdrag. sarah är nämligen påväg till joakim (som bor granne med mig, som sagt) så nu när hon hoppar av bussen om en kvart så ska hon känna efter om det är läge nog för att gå ut och lägga sig och steka lite. inte ett ända moln på himlen, men tillräckligt varmt vet jag inte om jag tycker det är. nog med att det ska bli 25grader idag och det ska bli rent ut sagt underbart.

något jag stör mig på är att min mammas man är en riktigt skvallerpojk. han är hemma nu, vet inte varför och orkar inte fråga varför heller. han brukar alltid dra till jobbet halv nio. kanske är han lika rädd som jag att mamma får veta? ni förstår, mamma blir inte så glad om jag stannar hemma från skolan. men jag behöver verkligen det idag. hade inte vart hemma förens halv fem om jag skulle gått dit idag och det känns lite allt för segt. så ja, får väll helt enkelt hoppas på att han åker till jobbet snart så jag kan röja runt här hemma hur jag vill. hade inte suttit fel att lägga sig i solen med en kall öl. det får det bli om han drar snart.

gah

vissa morgonar flyger jag upp ur sängen och andra somnar man om, snoozar lite. i detta fallet var det inte ens meningen att jag skulle gå upp. mamma tror att jag ska till skolan vilket jag verkligen inte orkar idag. idag så ska jag ligga och sola halva dagen, sen fixa mig och sen är det fest. kommer bli en bra dag känner jag på mig. klockan är ju bara 7.18 och solen har redan kommit fram, inga moln på himlen heller.

vad ska ni hitta på idag på valborg?

snart ska jag gå och lägga mig igen, när mamma har åkt. ska bara sjukanmälla mig först. jag är faktiskt jätte förskyld. tror det har med pollen att göra faktiskt. inte kul om jag börjar bli allergisk mot det.

skönt

sitter ute med mamma på altanen just nu. vädret är helt underbart. älskar att bara kunna sitta i en tunn klänning eller i bara bikini. denna dagen har gått så otroligt långsamt tycker jag, jag har velat hem hela tiden sen jag satte mig på bussen imorse. hem och sätta mig i solen bara, mums.

tyvärr så hände det en liten olycka förut när jag var påväg hem. mina busskort (fritidskort och skolkort) + mitt passeringskort till skolan försvann på bussen. när jag äntligen hade kommit av den varma svettiga bussen och skulle hoppa på min buss så hittade jag inte mina kort i min jackficka som dom alltid ligger i. jag blev så irriterad. som tur var gick busschaffören av bussen så jag slank på och sket i att betala. (tufft, jag vet.. not) jag hatar att inte stämpla, men kände ingen ork att iskt massa onödiga pengar faktiskt.

imorgon så tror jag att jag kommer skita i skolan så som nog många i min klass kommer att göra. vi slutar halv fyra vilket betyder att jag är hemma halv fem. det är rätt segt när det ändå är valborg liksom. så imorgon ska jag stanna hemma. har planer på att ligga ute från 10 till längre fram på dagen. hade vart så skönt. lite färg hade inte skadat heller. det kan behövas fram mot kvällen faktiskt.

prövade min sminkning jag ska göra på make upen idag. blev riktigt cool faktiskt. riktigt snyggt med jätte långa lösögonfransar till det och lite stenar. prima skinka! jag kan visa bild så fort emma skickat bilderna.

nu ska jag återgå till min stekande ute på altanen.

lättnad!

åh, gud vad skönt det var att springa. jag blev faktiskt chockad att jag sprang. jag som är latast i världen typ. nepp, jag rushade förbi mamma ett par gånger. hon sa att jag var som en gasell, men nae.. jag tror henne inte haha. med min kondition finns det inte. nae, detta ska jag börja göra oftare. vi är ute och joggar på idrotten en gång i veckan också så där får jag börja haka på mer också. sen köra hemma en gång i veckan med, sen ska jag lägga på lite träning på gymmet och simning på det också. gud vad taggad jag känner mig! here comes the new me.



kom och tänka på en sak. igår så var det en krock i brunnsparken. 1an och 3ans spårvagnar hade krockat. var där och tittade. tog lite bilder också som jag tänkte dela med mig av. usch, tänk att sitta i vagnen när det hände. dock var det inget allvarligt och inga blev skadade men ändå, själva tanken att krocka med en spårvagn. blä.



tänk att ha suttit där, aoush.

självkänsla

är något som jag saknar. säkert hälften av alla tjejer i hela världen saknar självkänsla. jag pratar om komplex och annat. jag själv har komplex över min kropp och min näsa. jag har svårt med att sluta med maten jag äter, för jag älskar mat. det är så gott. men ibland så får jag nog. speciellt när folk lägger in sånna kommentarer som dom själva vet sårar. speciellt om dom själva har haft problem med deras egna kroppar. det gör mig så ledsen. men guess what? något bra kom ut av det, dom fick mig att få suget till att ta en springtur. så strax ska jag och mamma ut och springa lite. ska bli otroligt skönt faktiskt.

jag vill inte att folk ska tycka synd om mig för det är såhär många tonårs tjejer lever tyvärr. men jag har ett mål, jag tänker till viss del inte dela med mig av det till er. för det är min egna ensak. men jag ska lyckas och det ska jag verkligen. från och med nu kommer det en helt ny livsstil in i mitt liv. nu jävlar säger jag bara.

charles darwin

blev att jag sov hos linda inatt. när jag vaknade halv sju på morgonen så fick jag veta att jag började halv elva. så halv åtta gick jag hem och la mig för att sova. skulle bara sova en timme, men så blev det icke. jag vaknade kvart i tio och egentligen skulle jag tatt bussen halv tio. så blev att jag mötte upp dom andra brudarna kvart över ett vid gamlestan på vagnen mot sjöfartsmuseét. där hade dom en charles darwin utställning, om evolutionen osv. lite tuffa djur där fakitskt. kommer bilder på det senare så håll utkik!


dolksvansar


sjöhäst


cool fisk


bea på bilden. fika med jessica, emma och bea på plastgräset vid operan efter museét.

egentligen skulle jag och linda åka och träna efter skolan men nae, hon svarar inte på mina sms så blir väll ingenting. har iofs rätt mycket att göra idag ändå så. ska plugga och göra lite saker här hemma. borde börja göra det nu för om tre timmar så måste det bli sängdags för min del.

nej gud nu skriker kroppen efter snus så måste springa upp och hämta min dosa som jag glömde. hejdå!

softa på're


bilden är från september 2008

just nu så är linda hemma hos mig. mys. inte vart med varandra på jätte länge verkligen. lite synd med tanke på att vi vart så bra kompisar innan. vi bor ändå grannar också. hon sitter iallafall och spelar banjoo kazooie och jag ligger i soffan med datorn och bara nördar.

resultatet på hårfärgen blev enligt mig ingenting, jag tycker inte det ser ljusare ut men det sa linda och joakim att det var. så jag får väll vara lite glad över att någon annan säger att det ser ljusare ut.

imorgon blir det att åka till gymmet efter skolan och träna med sarah, ska bli skönt som fan. blir väll att köra bandet i 1½ timma.

på torsdag blir det party för full rulle. frågan är hur jag ska skrapa ihop pengar till det när jag fick springa runt som en galning och fråga folk efter pengar till snus idag i skolan. alla var sten panka och jag kunde inte få pengar förens jag kom hem. men linda ställde upp och var en riktig going. så jag dog inte, som tur var.

freshing up

exakt vad jag gör. fräshar upp mig lite för sommaren :) sitter just nu med mörkblond hårfärg och väntar på att få hoppa in i dushen och se resultatet. tror inte det kommer bli stor skillnad alls, med tanke på att jag redan har en rätt ljus brun färg. men om några dagar så kommer det slingor i också, lite guldaktiga sen är jag fit for fight i håret för sommaren. svin snyggt!


gud vad vädret har vart skönt idag. har varit ungefär 20grader skulle jag tro. fast det var rätt molnigt men det vara bara skönt. nu verkar dock värmen försvunnit och molnen förökat sig. får se hur vädret är när jag går ut. för jag ska nämligen upp till kåsjön för att titta på när david, emil och martin ska bada. får se ifall det blir av och dom inte drar upp dit utan mig eftersom att det var tanken att dom skulle dra nu runt fem men som sagt, jag sitter med färg i håret så jag kan inte röra mig utåt.


nu ska jag återgå till att titta på sex and the city. bye!
hörni, ni kommenterar dåligt!

god dag

åh, sicken otroligt bra helg. har nog inte haft en mysigare helg på länge faktiskt. gårdagen bjöd sarah på grillkväll hos henne. vi kanske inte är grillmasters med tanke på brända korvar och brinnande kyckling, men vi fick allt till lite god mat. blev även vattenpipa och ölspelet. sen bestämde vi oss för att dra vidare till backa vilket jag ångrar stort att vi gjorde. där tog den bra kvällen slut liksom. inte alls kul där, men jaja. vi får skylla oss själva. det var iallafall sjukt kul hemma hos sarah. så tack sarah älskling för kvällen och tack till alla mina andra brudar :)

efter backa så drog jag till valand och mötte upp isabell och emelie, vi drog hem till isabell för att sova där. det blev makaroner i stora lass, glass, porrfilm och massa annat. kul kul. tills tre pojkar kom och vi blev på dåligt humör haha.

idag så ska jag inte göra mycket alls. bara vara hemma och ta det lugnt. känner att alkoholen börjar komma ur kroppen nu. men jag klarar mig. lite synd bara att det är tråkigt väder, annars hade man kunnat ligga ute och sola vid det här laget.

hade tänkt att ni skulle få lite bilder från kvällen. blir bara några stycken.


daniella, becka och angelica
'
grillen var i gång för fullt


vattenpipan kom fram


full rulle i väntan på bussen

jag går på moln

dock så ser jag faktiskt inga moln på himlen nu. otroligt härligt väder. hade vart 18grader sa mamma förut och varmare ska det bli imorgon. då ska jag och brudarna hem till sarah för att grilla och dricka gott. ska bli otroligt skönt och kul.

ikväll så bär det av hem till josefine för att spela kort och bara ta det lugnt. för denna helgen så laddar vi inför valborg. då blir det 20års fest. sarahs pojkvän, även min granne fyller nämligen år på torsdag.

just nu sitter jag framför mammas dator i köket så bilder får ni senare, bara till att vänta vetni. ska fixa lite bilder av josefine också från skolan idag.

dagens outfit.

randig tröja : gina tricot
siden leggins : h&m
robot halsband : ur&penn

dålig uppdatering

det får ni helt enkelt stå ut med. här kommer jag med lite uppdatering istället. efter skolan så följde jag med sandra och julia hem till sandra och ellinor. sandra skulle hämta hemtelefonen som hon skulle fixa på allum. sen drog vi till allum och kollade runt. när jag kom hem så åkte jag och mamma till allum igen, mötte upp anna isabel och hennes lillasyster frida. där hittade vi även lilla kevin borg på scenen, oh gud vad bra han var. lite tråkigt att han bara körde två låtar, och han körde inte with every bit of me. dåligt! sen blev det massa shopping för min och mammas del.

i skolan idag så hade vi lite tråkigt så vi började spela in lite videos, det resulterade i en jääävligt rolig mattelektion. jag hade tänkt dela med mig av dom till er haha. så här har ni lite bilder och videos från dagen.





här har vi han, stjärnan, kevin borg!


bilder från shoppingen idag får ni imorgon.

god morgon

gud så svårt jag har haft att gå upp nu. snoozat i en kvart som vanligt. men gud, ögonen ville verkligen inte upp när jag skulle upp ur sängen. hade vart så skönt om jag kunde sova tre timmar till. då hade jag vart i toppform. känner att jag verkligen behöver helg just nu, behöver få sova ut och allt. för det har jag inte gjort på två veckor nu typ. har sovit jätte dåligt.

vet ni vad som kom hem i min brevlåda igår?


ja, det ser ni ju antagligen. yes, 6juli åker vi!
hahaha lite roligt var det att man fick med 10%rabatt på kondomer. som jag och angelica säger, hultsfred är en ända stor orgie!

tyvärr så är min mobil jätte konstig just nu så jag kan inte lägga över bilderna och min kamera är död och jag hittar inte laddaren. angelica har bilder som jag vill ha, så angelicaaaaaaaa du får fixa det!

dagen i bilder

kom på att jag missat att lägga ut lite bilder från olika dagar. här ska ni få några stycken.


jag och rasmus i fredags vid priesttjärn


jag och virre innan bohus i lördags


angelica i skolan idag


dagens enkla outfit fick jag även med.
"skinn"jacka: h&m, 498kr
randig tunika: vila, 200kr
leggins: gina tricot, 50kr
"converse": skopunkten, 199kr
väska: ullared, 70kr

mer av dig

jag har verkligen förälskat mig i en låt. dock är videon riktigt kass. men låten är ju så skön men ändå små töntig typ.


bara så att ni vet.. jag är rastlös som fan. går väll och lägger mig nio antar jag. kommer alltid något bra på tv då. oj, nu kom jag även på att jag måste tvätta mina penslar också. så det ska jag få gjort nu och även ta en lång och skön dusch. hajrå!

yes

återigen får det bli ett inlägg från skolan. min hjärna har verkligen dött ut. har naturkunskap nu och vi ska svara på frågor om charles darwin. just nu är jag på "fundera och diskutera" frågorna och jag har verkligen kört fast. egentligen borde det vara en riktigt lätt fråga, men inte för mig i denna sekunden.
"vi tänker oss att de båda finkarterna i uppgift 2 härstammar från en ursprunglig art som varken har speciellt kraftig eller tunn näbb. hur tror du då det gått till när de olika näbbtyperna uppkommit?"
HUR FAN SKA JAG VETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. jag orkar inte haha, jag är verkligen helt hjärndöd just nu. jag är för trött för att ens tänka och då går det verkligen inte att tänka för mig.

just nu vill jag bara hem och dricka chailatte. jag är så otroligt sugen på det. har varit det hela dagen verkligen. nu får jag väll fortsätta att försöka arbeta. hoppar över frågjäveln och kör igen.

yeah

sitter i skolan nu och har rast. 10:20 har jag estetisk verksamhet. vi ska teckna naturen. tror inte att det blir ut och göra det idag, med tanke på att vädret inet är det bästa. vad hände med det egentligen? förra veckan var det ju sol och skit varmt. nu är det bara grått och mulet och det känns som att det ska börja regna hela tiden typ. nej, nu vill jag inte ha mer skit väder!

igår så beställde jag äntligen min bussbiljett med festivalbussen till hulstfredsfestivalen. jag är så otroligt taggad. nästa månad så ska jag och min syster köpa ett tält som vi ska dela på och sen är det bara alkoholen kvar så är vi klara för att åka. hittade en billigt tält på rusta, två manna tält för 199:- så det blir det att köpa. tänker ju inte ha värsta dyra tältet där, för det kommer ju ändå inte följa med hem sen ändå.
 
i detta tältet kommer du hitta mig och min syster på hultsfredsfestivalen, yeho.

just nu är jag jätte uttråkad haha. finns inget att göra på datorn så fick bli ett inlägg. har däremot slått mitt crazy taxi rekord! ett sjukt enkelt spel egentligen, men haha. det är ändå rätt svårt. jag fick iallafall ihop till 56000! YEY!

god morgon.

jag vaknade för tio minuter sen. känner att jag kunde behöva en timmes sovmorgon iallafall. hade inte suttit fel alls. nu hade jag tänkt att klä på mig för att om en timme ska jag ta bussen till skolan. dagen har inga planer, blir väll hem och sova efter skolan antar jag. så jag får sova ut lite. måste även hämta min väska hemma hos virre, så om när du ser det här virre messa mig!!! du lovade att göra det igår när du kom hem från matchen men nope..

ÅH!

seriöööööööööst. jag vet inte hur jag ska göra på make-upen. det ända jag vet är att jag ska ha svarta & blåa lösögonfransar, dom svarta ska vara sjukt långa. sen även massa små och stora blå stenar. men vad kan man göra som har med naturen att göra av det och verkligen går att sminka? jag börjar få panik asså. HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!

gulligt

idag så fick jag mvg på mitt engelska nationella, den muntliga delen. jag är jätte nöjd. så mamma kom hem med en liten present, en tunika som jag har velat ha nu i cirkus en vecka iofs men. jag älskar den, jag är kär i randigt och denna är så enkel och snygg tycker jag. vad sägs damer och herrar?

den är köpt på vila och kostar 200kr

fuck it

efter skolan idag fick det bli att åka hem, behövde hämta pengar och allt sånt. men jag märkte hur stämningen var när mamma även kom hem så det fick bli att jag stannar hemma inatt iallafall. vill inte svika mamma och min lillebror pågrund av den jävla idioten. han kan däremot glömma att jag ens tänker titta på honom. jag tänker inte be om ursäkt, har inget att be om ursäkt för.

nu sitter jag med kritvitt smink i ansiktet och lite blått här och där. försöker komma på vad jag ska sminka på vårat sminkprojekt vi håller på med nu. jag har iallafall bestämt mig för att blått ska vara med. för jag har skrivit upp mig på att ha jätte jätte långa svarta lösögonfransar (på övre fransraden) sedan långa blåa på understa fransraden. har även skrivit upp mig på lite blå stenar. snälla hjälp mig med förslag på vad jag ska sminka mig själv till eller vad som helst? det måste ha något med natur att göra, det kan vara väder, djur, eller bara natur överhuvudtaget.

btw, tack "bellysh" för tipset om "camillaemilia" på playahead. tydligen någon som har snott mina bilder haha. blir så förbannad på sånt. varför kan man inte ha sina egna bilder istället för?

fakeeeeeeeeeeeeeer

god morgon

nu sitter jag här och färdig fixad. är hemma hos virre. blev lite problem hemma igår så jag orkade inte stanna kvar hemma. igår så kollade vi bara på tv och så, chillade på det. jag deckade väll stenhårt runt tolv ungefär, jag somnar alltid tidigt. nu ska jag ner och äta macka och sen dra mig mot bussen, skola idag :(

bohus

jag, virre och angelica spenderade gårdagen i bohus hos daniel. var tänkt att vi skulle grillat från början men det blev lite partaj inne istället. trevligt folk och en värd kväll. även lilla therese kom förbi, chockad som jag blev :) kul att träffa den lille pajasen.

idag var man inte lika på topp som man var igår. usch vilken hemsk resa jag och virre haft från daniel och hem idag. bakis och allt. usch fy fan för sånt. nu ligger jag och virre i varsinn soffa hemma hos mig, har ätit massa mat och blir antagligen att ligga här i soffan hela kvällen och hoppas på att skoldagen imorgon blir nice. nu har jag inget mer att skriva. bilder från gårdagen kommer så fort angelica har skickat :)

skönt väder


var ute och solade 45min på min studsmatta när jag hade vaknat. jag älskar att ligga där när det är varmt. det blir dessutom lite varmare eftersom detär svart runt om en, och sen kan man bara ligga raklång vart man vill och hur man vill haha.

gårdagskvällen spenderades med sippo. vi skulle ut på långpromenad. men blev att gå till affären och köpa chips och glass, sen hade vi tänkt sätta oss utanför skolan och bara ta det lugnt. men vi mötte rasmus och johansson, följde med dom till en sjö där dom skulle chillkröka lite. blev hemgång runt tio tiden. jag och sippo satte på weeds men hon somnade direkt typ.

bilden blev rätt dålig. men det är jag, rasmus och sippo.

tjockis

siri ska köpa en ny tjockis. jag vet om att hon tänkte på mig när hon valde. för hon valde självklart den tjockaste av dom små valparna. varje sommar som jag är hos siri så har jag förälskat mig mer och mer i hennes marsvin (som nu tyvärr har dött) hon var min lilla tjockis. nu ska det komma en ny tjockis i familjen, wiho. kajsa kommer fortfarande vara sjukt saknad där hemma i norrköping, men lille tyson är väldigt välkommen. längtar så mycket tills jag åker till norrköping nu för att hälsa på min nya lilla tjockis, jag har även lovat att ta ut honom på morgonen och springa en liten runda med honom. visst, det var jag som erbjöd mig. den nya vovven är den som är på bilden här nedan. även våran saknade lilla tjockis, kajsa.


i-rony


här har ni lite bilder från idag i nordstan. jag hade ingen ork alls till att sminka så jag var städerska runt bordet och delade även ut chips runt om i nordstan. var en rätt soft dag, lite segt att stå där i fyra timmar bara. men det var kul. träffade lite folk som jag inte träffat på ett bra tag, bland annat niklas, sparris och sen även lille kalleballe. sen fick vi lunchkupong (som vi även fick igår) på lydias, så där blev det att äta och se glad ut. dock är det väldigt god mat där. men två dagar i rad är inte det bästa riktigt.

idag har jag inga planer alls. får se vart dagen slutar eller hur den slutar. kanske blir kåsjön med boysen från gamla klassen, röka vattenpipa och bara chilla. otroligt gött väder för att sitta där nu faktiskt. kan bli nice. har verkligen ingen ork för party. verkar som att jag har tappat lusten för allt nu nästan haha. ja, men nu har jag ju kommit igång med bloggen lite igen.

vill berätta för er om något konstigt som hänt mig. tänkte om någon vart med om samma sak och kan förklara för mig vad det är som händer. jag är livrädd fan haha. jag drömmer mardrömmar varje natt, om mördare, våldtäckter och massa sjuka saker. sen ibland när jag gör någonting som att bara gå eller som idag när jag tvättade penslar. så får jag för mig att något händer. som exempel har jag i tisdags, jag skulle gå igenom entrén i skolan, dörrarna hade precis öppnats och jag fick en syn att den ena dörren smällde igen på mig så jag flög upp i luften. dom jag gick med trodde jag var dum i huvudet. sen även idag i stan när jag gick själv förbi emotrappan så fick jag en syn att någon sparkade en fot mot mitt huvud och jag flög till som bara den. när jag tvättade penslarna fick jag en syn om att jag tappade penseln jag tvättade så då ryckte jag till även då. jag fattar verkligen ingenting. jag har aldrig haft det såhär innan? jag har inte drömt mardrömmar på flera år heller, och helt plötsligt så drömmer jag värsta skräckfilmsmardrömmarna och ser i syne och allt. HJÄLP!

nordstan

idag hittar ni mig vid vision angered. där jag stolt visar upp min linje, personlig stil och design haha. där kommer vi att vara ett par tjejer som står och sminkar frivilliga eller varandra. så kom dit om ni vill ha en make up eller bara titta på medans vi sminkar :) jag kommer att vara där mellan 11-15.

idag hade jag faktiskt tänkt lägga upp en dagens outfit. dock inte en speciell outfit, men den är härlig nu när vädret är prima.


cardigan : ullared
linne med tryck : gina tricot
baggy shorts : mammas man's gamla
till detta tänkte jag även ha mina "converse" och min "skinnjacka".

jahaja

ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eller något alls. jag har verkligen tappat lusten för att blogga typ. jag kan ju alltid köra en vardaglig sak att berätta om min dag och köra en dagens outfit. jag är egentligen inte riktigt inne på det dära med mode och sånt, jag klär mig i det jag trivs i. dock har jag väääldigt svårt att bli nöjd med vad jag har på mig. men ja, idag orkar jag inte ta någon bild. för idag har jag endast vart hemma från skolan, vi hade nämligen ett manikyr prov som jag inte pluggat till. gör hellre provet i maj än att få ig på det nu. det är hur svårt som helst. men iallafall, vid tre tiden så följde jag med sarah så hon slapp sitta själv uppe i furulund och kolla på joakims träning. vi frös röven av oss till slutet, hade en trevlig pratstund iallafall. resten av dagen har jag bara tittat på weeds. otroligt bra serie. har sett 10 avsnitt idag. alltså första säsongen, imorgon har jag säsong 2 att se fram emot. näääääääfan, jag ger uppppppppp. har verkligen ingen ork för att blogga. kommer tillbaka när jag känner för det, eller när carro tvingar mig att börja blogga igen.

testar på nytt igen

fick en kommentar i förgående inlägget om att jag skulle fortsätta blogga. hm, jaha.. fick tips på musiktips, snygga kläder osv. då kan jag väll börja med att slänga upp hur min dag har sett ut iallafall.

vaknade alldeles mycket försent, fick springa till bussen och sen var det massa kaos med bussar osv. var i skolan, hade chill like usual. sen drog jag och sarah hem till mig för att vi skulle plugga, jag tror seriöst vi läste två meningar bara. sen hoppade vi studsmatta, var med hennes pojkvän och denken utanför joakim och lekte med bollar lite. skön dag förövrigt.

musiktips alltså.. hm.. jag kan ju visa er min playlist på spotify förtillfället.
amy whinehouse - you know i'm no good
kings of leon - use somebody
kings of leon - closer
kings of leon - sex on fire
metrostation - shake it
boys like girls - holiday
the cure - friday i'm in love
the cure - boys don't cry
queen - i want to break free
damien rice - 9 crimes
paolo nutini - new shoes
lifehouse - first time
rent soundtrack - light my candle
rent soundtrack - i'll cover you
rent soundtrack - take me or leave me
flipsyde - when it was good
tracy chapman - for my lover
a camp - stronger that jesus

BRA LÅTAR!

trött

jag har verkligen inte haft någon ork överhuvudtaget till att blogga den senaste veckan. tror inte jag kommer blogga på ett tag om ingen ger mig en bra anledning till att göra det.

nyköping

nu sitter jag här hos carolinas mormor. ikväll bjuds det på mat och lite smått krök för någras del iallafall. när jag hoppade av bussen förut så välkommnades jag av carolina och malin. saknat min lilla babe. men nu ska jag dra mig från datorn, skulle bara skriva så ni vet att jag lever. haregött!


god morgon

åh, gick upp halv åtta imorse. packade ner det sista osv. sov ju även med flätor, haha nu har jag affro. rätt snyggt fan, har alltid velat permanenta mitt hår såhär. fast kanske lite mindre bara. om en halvtimme ska jag gå till bussen, min buss från göteborg central går 10:20. lite synd, för en tjej i min klass ska åka till stockholm idag också. men hon åker med bussen innan mig :( hade vart ball om hon hade åkt samtidigt som mig istället. men ja, det finns inget att göra åt nu haha. jag är framme i nyköping 15:50. då kommer carolina och adam att hämta upp mig. gud så jag har saknat carolina, äntligen :D

jaja, nu ska jag kolla så att exakt allt är med och borsta tänderna. vi hörs när jag är framme igen! <3

sorry

sorry för dålig uppdatering. jag har inte haft mycket tid alls idag. efter skolan åkte jag och sarah till hennes pappa, satt där ett tag. sen bar det av hemåt för packning och städning. så nu sitter jag här, mamma har precis flätat hela mitt hår. affro imorgon höhö. men nu ska jag sova hade jag tänkt, ska upp halv åtta imorgon :( får se om jag kan somna bara, fick saker att tänka på nu som är jävligt synd faktiskt. men jaja, skit samma. sov så gott allihopa, och till er som festat ikväll hoppas ni hade en trevlig kväll. speciellt du virre! :)

god natt

puh

sitter just nu och lyssnar på arvingarna faktiskt, haha. tycker dom är så sjukt sköna. massa minnen till dessa låtarna. hade tänkt att hoppa in i duschen när som helst, har nämligen kört ett litet träningspass här hemma nu. körde 1mil på cykel och 110 situps. bra för att vara mig haha, lataste människan i världen. och det värsta av allt, jag gjorde det frivilligt?! haha. nu hade jag tänkt börja göra det varje dag faktiskt. kanske tillochmed 1mil varje dag, det tog ju absolut inte lång tid heller. perfekt. fast under lovet kommer det inte vara det lättaste. kanske får haka på någon utav carro's springturer, dock kommer jag väll kräla fram på marken med världens flås haha. nejnej, jag kör på i mitt egna tempo så löser sig allting prima.

nu får det bli duschen, skriver nog senare.

härlig morgon

åh.. jag kan inte hjälpa det. men jag är kär i våren. man har vart så van vid att frysa och att det är snö överallt. men när man äntligen vaknar upp på morgonen och hör fåglarna och så tittar man ut igenom fönstret och så är det inte ett ända moln på himlen. helt underbar känsla!

dock vet jag inte vad jag ska göra. om jag ska vara med på idrotten idag eller inte, jag tror inte jag orkar det faktiskt. är fortfarande inte helt frisk ännu. sen är jag så trött efter morgon dagen också. får köra en timme på vår spinningcykel här hemma istället.



igår så började vi 13:00, eller ja vi kom till skolan då men vi hade tydligen inte någon lektion och började inte förän två. så då blev det glass och pommes på angereds utegym, riktigt härligt. sen hade vi livskunskap till typ tio i tre. då var det dags att börja göra iordning. packade fram sminket och massa massa. sen blev det tillbaka till donken för att trycka i sig lite mer mat. då jävlar var det bråttom tillbaka. jag var så stressad och nervös att jag skakade och aeh shit, jätte jobbigt verkligen. jag sminkade jennifer i en egen variant typ. hon ville inte ha starchild tillslut iallafall, haha både jag och jennifer tyckte att hon såg ut som en superhjälte när jag var klar. haha, men det fick duga. lärarna sa att det var jätte bra iaf så.

nu sitter jag här, mamma kom precis upp med en macka och ett glas saft. gott, borde börja fixa mig nu med. ska ta bussen om 25min. hare gött!