r.i.p

6 månader sedan du lämnade mig idag. varför skulle du bli sjuk? vi som trodde du skulle leva i flera år till. saknaden jag känner kommer aldrig att bli mindre. för varje dag som går så saknar jag dig bara mer. jag är fortfarande i chock, jag har inte insett att du inte finns längre. jag vill inte åka hem till jana och hasse (där han bodde de sista 5 åren pga. att min bror blev allergisk). jag vill inte komma in i det huset utan att mötas av dig. jag hatar när dom åker utomlands och jag förstår att dom inte kommer för att lämna dig. varför finns du inte kvar hos mig?! du var min bror, en familjemedlem för oss.. du var mycket mer än en katt. efter 17 år tillsammans är det svårt att säga adjö, vilket jag aldrig fick göra.

jag glömmer aldrig när min bror kom upp till mitt rum, jag såg att han var ledsen.. när de orden kom ut ur hans mun. "alex är död". jag skrek, jag grät, jag kunde inte andas. bokstavligt. jag visste inte vart jag skulle ta vägen. du var allt för mig. du var alltid den som hade koll på mig, hela tiden. var jag sjuk låg du i min säng hela dagarna. hade jag stängt min dörr på kvällarna kunde du stå i flera timmar och kraffsa på dörren tills jag öppnade, då sprang du till sängen och gosade för att veta att jag mådde bra. du hade ett stort hjärta. du skulle aldrig kunna ha skadat någon. 

jag vet att alla i min familj bär en stor saknad. jag tror jag gör det mest. det var mig du var närmast. självklart brydde du dig lika mycket om alla i familjen, men det var bara mig du hade världens koll på. sålänge du visste att jag mådde bra så kunde du sova och ta det lugnt. 

jag har aldrig varit med om mer kärleksfull varelse, trots att du brukade vara en liten surgubbe så visste vi att du alltid älskade oss och att du aldrig skulle kunna springa ifrån oss. vi var din familj. mikael hittade dig när du var tre veckor, din mamma och dina syskon var döda. du har betraktat oss som dom som växte upp dig.

folk tycker säkert att jag är en mes som har så här mycket känslor för en katt. men han var inte det för mig. han var en familjemedlem, en av oss, han var ingen vanlig katt. jag skulle aldrig kunna beskriva fullt ut vad jag känner just nu eller då. allt jag önskar är att du kommer tillbaka till oss. det är tomt utan dig. min älskade.

12/6-91  -  29/10-09
jag älskar dig livet ut


die

så otroligt trött på en speciell människa. att alltid vara så otroligt negativ och få andra på dåligt humör. jag förstår inte hur folk kan vara så otroligt negativa? hur orkar man? jag är inprincip ALLTID posetiv. det är inte ofta man hör mig vara negativ. men just den här människan, jag kan faktiskt säga att det finns fler i min närhet som bara svamlar ur sig massa negativitet som gör att man blir på så otroligt dåligt humör.

blir så trött pååååååååååå det. 

skulle handlat färg och tapet med mamma idag, men vi missade det. mamma var iväg och köpte en ny as snygg soffa (äntligen ska den fula jävla skinnsoffan ut). målaraffären stängde två och rusta (där jag hittade tapeten som ska bli min fina fondvägg) stängde fyra. vi kommer aldrig komma igång med rummet. tror vi har sagt att vi ska börja med det i två år. mamma har iofs tagit mått på rummet och jag har rensat bort all skit och lagt i lådor (för två månader sen). 

hela dagen har jag legat och spelat bouncing balls på facebook, då menar jag hela dagen. resten av dagen ser väll ungefär likadan ut. jag stannar hemma, tänker inte gå utanför dörren. jag ska bli helt frisk.

hemma helg.

var ledig idag, det var buffertdag i skolan och jag hade inga omprov. igår var det även öppet hus, vi hade 7 besökare typ haha. suck. jag och kajza målade med vattenfärg och resten av brudarna sminkade varandra typ. jag fick även stå och prata med en mamma och dotter om våran linje, vad jag tyckte om och vad för typ av lektioner vi har. riktigt kul när jag låter som en man, ibland. efter det åkte jag och fia hem till mig och chillade dillen i sängen och somnade tidigt.

sov i typ tolv timmar, käka lite frukost vid typ två och sedan drog vi oss ner till allum. när vi skulle ta ut pengar på torget så såg fia en gammal tant ramla, vi sprang dit och hjälpte henne upp. stackarn, det hade spruckit mellan ögonen ovanför näsbenet typ så det blödde som jag vet inte vad. hon hade blod över hela jackan nästan. så fia tog tag i hennes rullväska och jag tog henne i ena armen så vandrade vi bort till vårdcentralen som var stängd, dörrarna var dock öppna. så satte vi henne ner i väntrummet och sprang iväg i jakt på en sjuksköterka, hittade en och hon sa att hon skulle ta hand om henne. tanten var evigt tacksam och vi gick iväg med leenden upp till öronen. gud så bra man känner sig när man hjälper folk. vi gick iväg till rusta. hittade en skjorta, svin snygg. bangade att köpa den. fia köpte en jacka för 99kr, skit snygg. inte visste jag att rusta hade snygga saker. sen köpte jag chillinötter (som var äckliga) och en cola. vi sprang iväg till h&m snabbt, köpte massa örhängen för 30 riksdaler. sedan hemåt.

nu ligger jag här. arg på fia för att hon aldrig ringer trots att hon lovar att göra det. spelar massa spel på facebook. drömmer mig bort till en viss man. huvudvärk, synen börjar bli kass som satan. hittar inte mina glasögon, livet leker!

har dessutom insett att jag går på anitibotika tills nästa lördag. vilket betyder att jag äter dom jävla tabletterna på valborg? jag skiter i vilket, jag ska supa. kajza hade lite förslag på krök så jag hakar på henne, såklart. fia är på hoppas jag.
om en vecka ska jag köpa skor. jag längtar, mina är sönder. två par, svin snygga!
nu ska jag sluta skriva om ovettiga saker. förstår inte varför jag har besökare på denna bloggen? jag skriver bara för att skriva, är knappast stenseriös bloggare som innan.

wiho

i can't stay on your morphine, cause it's making me itch
just det jag är borta på nu. kul liv. bli sjuk hela tiden. andra gången nu jag får denna hostmedicinen. och jag tyckte det var kul att ha denna förra gången? jätte kul att vara yr, händerna skakar som jävla spasmryck och jag små fnittrar för mig själv typ och ändå har jag inte tatt tillräckligt idag?! jahapp mina vänner, 40ml lepheton och sån här blir jag. jag ska ta 60ml per dag. lycka till säger jag bara.

även ett good bye till min vän alkoholen dessa två veckor framöver. jävla anitibiotika. jag som precis hade börjat komma igång igen efter fem veckor av att bara ligga hemma i sängen och chilla järnet. hepp, ses ute på stan om tre helger då. se till att ta det lugnt, tills jag är tillbaka och röjer upp göteborgs fucking uteliv.
nu ska jag sova, för att bli sober som pink hade sagt. imorgon väntar ett helvetes stort prov (helkurs prov i friskvård) jag har inte pluggat ett piss och jag kommer kugga som en idiot, men jag går dit, försöker och sen går jag hem. chillar hemma tills klockan blir så mycket som tre och åker tillbaka till skolan för att ha lektion 16-19?! lektion och lektion, öppet hus för småbarnen. kul att vi måste vara med på det. nej. jag har inga penslar kvar, sorry dudes. halsfluss och inga penslar, ingen make up för min del. jag får väll vara den trevliga människa jag är och berätta för småbrudarna vad det är vi håller på med där istället. duktiga jag. not. good night.

sick

var på vårdcentralen imorse. mamma ringde och sa att jag skulle ta bussen halv tio (hon ringde tio i nio) så det blev in i duschen, på med kläderna och sen fick jag faktiskt springa som vinden till bussen. väl där så fick jag veta att jag visst hade halsfluss. han tittade endast på halsmandlarna och i öronen och sen sa han fort "jag skriver ut antibiotika till dig, vill du ha hostmedicin? jag skriver ut hostmedecin också". så jahapp, nu kan jag ju förbereda er om att jag kommer att vara en aning borta de kommande dagarna eftersom min älskade hostmedicin innehåller etylmorfin och det är sånna helvetes stora dosor man ska ta varje dag. 

ska bli roligt att se om jag lyckas få iaf godkänt på friskvårdsprovet, tror inte jag kommer det eftersom att jag endast vet vad olika ben i kroppen heter och att vi har 200 ben. har läst fem sidor, har typ 50 sidor att läsa och provet är halv nio IMORGON. bra. försöka smygfota provet och sen plugga på det hihihi.

yiho

bättre humör idag. allt är löst, som tur är. hoppas jag.

nu hade mamma fixat chefen på willys partilles nummer. ringer honom imorgon och hoppas på att han tar in mig på en anställningsintervju. om jag får jobb så kommer jag vara lyckligast. skiter i om jag behöver jobba varenda helg eller något, jag får pengar och pengar går före festande. då kanske jag tillochmed kan flytta in till min kära bästa vän, eftersom hon envisas med att jag inte får göra det förens jag kan hjälpa till med hyran. love you anyways. 

det känns som att det mesta flyter på just nu, förutom skolan, där har jag fastnat. nästa vecka har jag tre inlämingar (två är klara) ett skiiiiit stort prov i friskvård och även en apu uppgift att lämna in. fuck it. hard plugging weekend för min del. kul.

arg

jag blir så jävla trött på sånt här. varför ska hon förstöra inte bara för sin dotter men även för hennes kompisar? min familj har det bra, varför ska hon dra ner oss i skiten också? och hon tycker att jag är en dålig människa och att hennes dotter inte borde umgås med mig. skit snack. jag är ingen dålig människa, verkligen inte. skulle aldrig få för mig att dra ner mina vänner i skiten, för själv.. så är jag inte i skiten heller. jag är glad, jag är lycklig nu. så ska hon komma och ha serious talk med min mamma? mamma är arg på henne nu, för att hon försöker få det att framstå som att jag är boven i dramat. jag vill bara gå och lägga mig och vakna upp imorgon och ha detta glömt. men det kan jag glömma, kommer väll få ha ett snack med mamma. som tur är så är hon alltid på min sida, no matter what.

miss u so bad.

jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
men sängen känns så stor här utan dig
jag undrar hur du mår
och om du tänker på mig nu
i mina tankar finns det bara du
och jag vet, jag vet
att jag inte fungerar utan dig
men jag vet, ja jag vet
att allting kommer ordna sig
om jag får somna brevid dig
jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
men sängen känns så stor här utan dig
jag undrar hur du mår
och om du tänker på mig nu
i mina tankar finns det bara du
och jag vet, jag vet
att jag inte fungerar utan dig
men jag vet, ja jag vet
att allting kommer ordna sig
om jag får somna brevid dig

home sweet home

kom hem vid halv sex tiden idag. haft en jävligt bra vecka med min älskade carro. bytte tåg i norrköping med, då kom min älskade siri och kramades med mig och lånade ut en bok så jag hade något att göra under resan (eftersom någon IDIOT snodde med sig min ipod laddare). nu är jag hemma och är helt slut verkligen. legat i sängen ända sen jag kom hem och här ska jag stanna imorgon med. 

så jävla arg på mig själv. vet att jag inte har en chans, men ändå vill jag ha dig som fan. allting kommer ordna sig, om jag får somna brevid dig.


män som hatar kvinnor

blev sm hela kvällen och sen hem för att laga lite käk. nu blir det massa mys i vardagsrummet med brudsen. män som hatar kvinnor och sedan flickan som lekte med elden, bra skit.

i 1 2 4 q

sitter i en fåtölj nu och väntar på att brudarna ska bli klara så ska vi dra och kolla på sm.

igår vart det utgång, skit trevligt.

har vart en galen vecka, riktigt.

på lördag åker jag hem till min älskade bästa vän igen.

nu ska jag borsta tossingarna.














babes



glenn goes to nyköping

that's where i'm going tomorrow. till min älskade carolina för att gosa och röjja med henne i en vecka. underbart.


buhu

satt och hade lite fredagsmys med familjen nu. vi kollade på en film. åh, gud. i slutändan satt hela familjen med varsin servett och storböla. fyfan vilken sorlig film. man hörde min lillebror gråta och säga "herreeeguuud, vad är detta för sorglig film :( fan" hahaha. lite alla satt och skratta åt varandra när filmen var slut.

här har ni trailern. SE DEN, verkligen gör det.