fields of gold

idag vaknade jag upp runt ett tiden, lite bakfull bara. gårdagen bjöd på lite händelser. det hade jag tänkt att berätta för er.
i torsdags kan jag börja med att jag och virre stack till storme och adde och tog några öl och bara tjötade, sen drog vi hem till mig för att sova. var hemma runt halv fem fem, inte en bra idé när man har skola dagen efter. vaknade upp runt tio tiden och åt god frukost och fulade oss som vanligt. sen vid halv två så var jag i skolan, hade fria textila. jonathan kom på besök också. sen bar det av till stan för att köpa lite smink eftersom att mitt hade tatt slut. blev även att äta på donken, mums. sen mötte jag upp jonathan på allum och vi drog hem till mig och fixade oss lite. drog till landvetter för att han skulle lämna pengar till wahl. på bussen tillbaka till göteborg blev det bråk mellan några killar och en sprayade tårgas i ögat på en kille, så hela bussen satt och hostade. det var inte roligt alls. blev lite rädd faktiskt. stackarn som fick det i ögat såg helt hemsk ut efteråt, usch. busschaffören stannade mitt på en motorväg typ och ringde ambulansen. efter ca 20min kom ambulans och polisen. sen fick dom stanna bussen efteråt för att släppa på oss som fick gå av bussen. väl inne i stan så åkte vi till vasa viktoria för krök hos julia. hennes lägenhet var inte dålig asså, helt sjukt snygg. det var riktigt trevligt och massa gott folk. när klockan började närma sig två blev jag orolig för min mor. hon var nämligen ute på krogen och då brukar hon alltid vara hemma vid ett. hon hade inte hört av sig sen klockan elva. jag fick flippet. sen åkte jag och mötte upp henne på avenyn för att bege oss hem. nu ligger hon fortfarande i sängen haha. hon säger att hon är sjuk, men jag kallar inte bakfull sjuk haha. hon är för söt min mamma ibland asså. hon var en aning full igår så, det har ju sina konsekvenser haha.

idag kommer emma till mig för filmkväll. skönt att bara ta det lugnt lite då och då tycker jag allt. ännu bättre med vänner man tycker om. emma är min babe. hon har förresten börjat blogga också, så kika in hennes blogg här!

lite bilder från igår.


glory

ja, här ska ni allt få lite bilder från i tisdags då jag och sandra var i Röda sten och fotade lite. var förresten en sån jävla bra dag med min bästa vän. snart kommer det en helhelg med henne, min älskade syssling och min bästa och ända syster. sedan kommer även min bästa vän att åka till Frankrike på praktik nu snart om nästan 3 veckor, hon blir borta i tre veckor. kommer sakna henne som bara den. uschusch, inte lämna mig sådär bara sandra! hoppas att hon kommer få det bäst iaf.

here it goes.

chillar på dillen



sitter i datorsalen i skolan just nu. därför blir det inga bilder från tisdagen i detta inlägget. jag har rätt så tråkigt just nu så jag hade tänkt att köra ett litet sånt "test" i brist på tidsfördriv.

DAGENS VILL HA: jeansen på bikbok som jag kollat efter ett tag nu
DAGENS KLÄDSEL: grå tjocktröja från ullared, svart klänning från gina, svarta leggins från gina & vita converse
DAGENS SMINK: foundation, puder, rouge och mascara
DAGENS FRISYR: uppsatt
DAGENS HÄNDELSE: skolan, matte prov
DAGENS LÅT: ismen och gorillala - alla gillar brudar
DAGENS PLANER: simma med anna isabell
DAGENS SAKNAD: två av mina bröder, robin och jacob
DAGENS DUMMASTE: badminton på idrotten, fail haha
DAGENS DROG: snus
DAGENS ROLIGASTE: sandras hopp när hon sköt på badmintonen
DAGENS FAVORIT: runes godisbilar vi fick på matteprovet
DAGENS KÖP: snus
DAGENS GODIS: tuggumi
DAGENS DRYCK: te och vatten
DAGENS LÄSNING: lite bloggar
DAGENS HUMÖR: trött men ändå glad
DAGENS ORD: jajajaaa

i wanna see them dancing

godmorgon på er. idag steg jag upp runt halv elva snåret. åt en god frukost och har fixat och donat mig nu. om några minuter ska jag ta bussen in till stan för att möta upp sandra. vi ska ha en hel dag för oss sjävla idag. åka iväg och fota, mysa film och andra avenyn och sen som sagt ska jag sova hos henne. får hoppas att vi kommer upp till skolan imorgon bara. men det gör jag iallafall, problemet är bara att väcka sandra. men jag ska allt få upp henne! haha. nej, nu får jag ta och gå. ha det så bra allihopa. skriver förmodligen inte igen förrän imorgon och då kommer det bilder också :)


döda mig långsamt



JAG ÄR HELT SERIÖST KÄR. jag har aldrig sett någon snyggare pojke i hela mitt liv. satt och kollade på lipstick jungle. det bästa av den serien är när just han är med och nu när idiot niko har gjort slut med honom så är jag nervös.. hur mycket får man se honom nu? jag dör när jag ser honom. han är så snygg, så sexig.. aaaallllltttttttt.. JAG VILL HA HONOM!

ser inte ut som att jag kommer somna vidare tidigt idag heller. inte trött någonstans. vart har mina sömnproblem kommit ifrån? jag har aaaaldrig haft problem med det innan. alltid deckat tidigt på vardagar, kollar jag på filmer på kvällen stendeckar jag efter tio minuter. nu blir jag inte ens trött när jag kollar film. fyfan, palla detta.

avkoppling

.. var precis vad jag behövde! tända ljus, massage funktionen på badkaret, ansiktsmask, godis och snus. jag hade verkligen glömt av hur nyttigt och härligt det kan vara att bara ta en halvtimma i badkaret för att slappna av. man blir så otroligt avslappnad och glömmer bort allt jobbigt man haft på tankarna. kanske borde börja med att ta en sån här halvtimma en gång i veckan? jag rekommenderar det fullt ut för er läsare också. det är den bästa medicinen mot stress.




det blev alltså inte att jag träffade sebastian idag, synd det. var längesen som fan sist vi umgicks. utan det blev bara en dag hemma, vilket också var riktigt skönt. imorgon är jag ledig som sagt. en riktig långhelg för min del. härligt!

lunch tips!

detta har jag levt på idag:


något som jag tycker är riktigt gott. det är smak på maten. jag tycker inte om att äta tillexempel makaroner som dom är, utan jag lägger alltid på någon sås eller grillkrydda. iofs så har jag grillkrydda på allt ungefär, haha. enligt mig är det den bästa kryddan som någonsin gjorts! just nu sitter jag och äter lunch framför datorn, just makaroner med sås & grillkrydda. det är verkligen suveränt gott! jag vill alltså tipsa om detta. makaroner a lá milla haha.

något som också är verkligen jätte gott. det är att man steker ett ägg, kryddar den med grillkrydda, sen lägger man den på en macka. kryddar lite till med grillkrydda. voilá! macka a lá milla, haha. mästerkocken helt enkelt.. not.

GRILLKRYDDA FOR LIFE!

i need to wake up

gud, jag har typ fått sömnproblem dom senaste dagarna nu. i fredags var jag t.o.m dyngrak men jag somnade runt fyra fem ändå. jag brukar alltid stendecka så fort jag sätter på en film på kvällarna, denna gången kollade jag klart den. i lördags så var jag hemma exakt hela dagen, då brukar jag somna runt elva tolv, nejnej jag somnade 05:00. igår så gick det ingen vidare heller. söndag och vardagar lägger jag mig alltid runt tio och somnar direkt, igår somnade jag inte förrän 02:00. hade stora problem att komma upp ur sängen imorse så bestämde mig för att sova ut så jag inte hade gått som en zombie hela dagen. imorgon är jag även ledig, eller ja.. det är idrottsdag och min skola är så sämst på att planera så vi andra som inte ska åka skidor har ingen aning om vad vi ska göra eller kan göra. så jag sjukanmäller mig istället, michet bra.

igår spenderade jag min söndag med min älskade bästa vän sandra. vi möttes upp i stan runt halv sju tiden. snälla som vi var så väntade vi med sarah tills hennes buss gick också. jag fick äntligen tillbaka min kameraladdare av sandra som hon haft sedan november. så min kamera har vart stendöd sen november alltså. nu är den back in buisness! iaf.. jag och sandra åkte hem till niclas som vi inte träffat på jätte länge. spelade lite kort som finns i sjön och skit gubbe. riktigt roligt faktiskt. lite bilder från igår får ni här :




idag.. hm.. ja, jag ska nog träffa min kära vän sebastian. spela lite xbox eller något. inte vart med honom på hundra år känns det som. lite synd, för han är verkligen en sån jävla go kille! imorgon är jag även ledig. den dagen ska jag spendera med min bästa vän sandra. ifall det inte regnar så ska vi ut till röda sten och fotografera lite granna, vilket vi älskar haha. sen ska vi hem till henne och kolla på lite filmer och bara mysa, sen ska jag även sova över hos henne.

out again

ja, som sagt. min uppdatering suger verkligen. men får ta tag i det så fort jag orkar. jag är inte direkt någon bloggare egentligen inte. men nu ska ni allt få lite uppdatering hära.

jag kan börja med att berätta lite om min helg.
fredag: var i skolan, rätt chill. drog med sarah hem för att hon skulle hämta grejer, sen drog vi hem till mig, duscha osv. drog upp till hennes boyfriend som även fixade öl till oss. så vi sprang ner till mig igen och började fixa oss. sen var det bara att bege sig till öjersjö för krök. det var en rätt soft kväll. gott folk och allt det dära. i slutändan var det lite torrt på folk, men det var kul ändå tyckte jag. bra musik och dom man tycker om gör verkligen skillnad. sen kom sarahs pojke och hämtade oss, så drog vi hemåt och hämtade pulka, snowracer & utrustning. jag, emma, sarah, joakim och johan drog till en liten pulka backe i mitt område. bärsade, åkte lite osv. sen drog jag, emma och johan hem till mig. drack lite öl, softade film och så. emma åkte hem, johan och jag fortsatte kolla film. sen höll båda på att somna så han drog hem istället.

lördag: vaknade upp runt ett tiden, bakis som ett djur. lite av släkten kom runt tre fyra för att fira lilla morfar som nyss fyllt år. det bjöds på rådjur, älg osv. det var lite gottigt. sen dess har jag bara varit hemma. snön är ju verkligen inget att leka med. usch, vill inte ens gå utanför min dörr. skulle dratt på party idag igen men jag bangar det, fett trött.

sen ville veronica att jag skulle berätta för er om mitt liv i Canada för ett par år sen. visst, vet inte vad jag ska säga riktigt men jag prövar mig fram lite granna och så får vi se hur det slutar. det blir nog ett ganska långt inlägg.

min mammas man fick ett jobb i Canada. jag hade precis börjat på ny skola, skaffat nya kompisar och allt. lite jobbigt var det. då hade vi även två katter också. jag kommer ihåg den dagen vi skulle åka, usch vad jag grät. jag satt i två timmar och bara kramade och pussade på mina katter och stört lipa. jag var så grymt ledsen men ändå glad för att få börja om på ett nytt liv i ett annat land. hela vägen till landvetter flygplats och en timma inne på flygplatsen fortsatte jag att gråta. när vi väl var framme i London Ontario så hade vi en lägenhet under tiden vi väntade på vår "riktiga" lägenhet. dom första två veckorna bestod av shopping, shopping och åter shopping. dom hade massa gigantisk stora "nordstan" där. vi flyttade in i den andra lägenheten efter ungefär tre veckor. den var så snygg. heltäcknings matta och allt. sen var det dags för mig att börja på en ny skola, igen. privatskola denna gången. vilket innebar skoluniform. jag tyckte det var hur coolt som helst. första dagen i skolan var jag livrädd. jag visste inte vart jag skulle eller någonting alls. ett par nior kom fram till mig och frågade om jag var ny och i vilken klass jag skulle börja i. jag visste verkligen inte, men jag berättade för dom att min lärare jag skulle ha hette Mrs. Villis. så dom visade mig mitt klassrum, jag satt och skakade. två tjejer från min nya klass kom fram till mig och presenterade sig och frågade vart jag kom ifrån och massa. dom två tjejerna blev snart mina nya bästa kompisar, Irena och Yin. allt flöt på bra. jag blev en pojkfavorit bland killarna i klassen och pararell klassen. jag var ju den nya tjejen från sverige. skolan var så otroligt bra. min engelska blev helt otrolig. jag pratade flytande efter bara två tre månader. jag spenderade varenda dag med Irena typ. vi var alltid hemma hos henne eftersom att hon bodde i radhus och det var massa barn som bodde i det området. jag bodde ju mitt i stan och där fanns inte mycket att göra för 10/11åringar. kortfattat och bra så orkar jag inte berätta om allt som hände där. utan det slutade helt enkelt med att Irena flyttade till Toronto, jag skulle börja på public school eftersom att privatskolan kostade så otroligt mycket pengar. jag vågade inte börja på public school, jag var ju van vid matthews hall (som skolan hette). detta var alltså efter ett halv år, så jag bestämde mig för att flytta tillbaka till sverige. till min pappa i västerlanda. när mamma och dom lämnade av mig på flygplatsen i Canada grät mamma floder och visste inte vart hon skulle ta vägen. jag bodde hos min pappa i ett år. sen flyttade mamma, min bror och mammas man hem till partille igen. även jag. jag hade tänkt slänga upp lite bilder från Canada tiden nu också. enjoy!

första lägenheten              skoluniformen          skolavslutningen

jag och irena                     en del av lägenheten    utsikten från balkongen

jag och min bror                         ridskolan                     jag med klarinett

har ni frågar eller tankar om mitt halvår i Canada, så kommentera!

where's the robbers?



fick ett litet tips av självaste veronica att jag skulle skriva om min skola och mina föräldrar typ. jaha.. ja. får väll gå då. ni får väll stå ut med att jag bara berättar vad som händer runt om mig. tråkigt som det är för er att veta, haha. jag kan ju börja med att berätta om min dag. har vart i skolan idag. började dagen med manikyr och denna gången fick vi även börja med fransk manikyr. det ska bli kul att fortsätta med. så just nu ser mina naglar rätt snygga ut, även för att vara nybörjar gjorda dock. la till en blå glittrig kant också för att få dom lite piffigare. sen var det dags för basgruppsmöte, vi har nämligen börjat med ett nytt projekt i skolan. ett miljöprojekt som ska handla om miljökatastrofer, globaluppvärmingen, koldioxidutsläppet osv. ska bli rätt intressant. jag måste bara börja skriva på mina noveller som ska vara om hur jag ser framtiden, på ett dåligt och ett bra sätt. alltså två noveller, suck. idag blev cassandras mobil snodd, fyfan för det. helt galet, orkar inte gå in på detalj. men det blev ju iallafall bråk mellan cassandras fader och "the suspicious". så imorgon återstår det att se om det verkligen är cassandras mobil eller inte, vilket jag tror att det är. min skola i sig kanske jag kan berätta för er om. jag läser alltså personlig stil och design på angeredsgymnasiet. nu tänker säkert några av er "åh, angered.. sämst. bara massa idioter". ja, det kan stämma att det är massa idioter. men så är det väll på alla skolor eller? jag hade också värsta fördomarna om angeredsgymnasiet innan. jag tänkte mer "åh, bara massa blattar och idioter" (nej jag är ABSOLUT inte rasist). men ja, det visade sig att det går faktiskt SJUKT mycket svenskar osv där också. sen är det även en väldigt bra skola faktiskt som har mycket att bjuda på beroende på vad man är intresserad av. så ja, om ni är 93or från göteborg och inte vet vad ni ska välja, kolla in angeredsgymnasiets olika linjer/passioner. det rekommenderas! jag stortrivs faktiskt.

veronica kom med ett till tips.. mina föräldrar. haha. ja, vad finns det att säga? mamma heter anita, är 45. pappa heter mika och är 42 (tror jag, har ingen koll). dom gjorde slut när jag var två år. dom var även bara tillsammans i tre år, så mamma blev gravid väldigt tidigt med mig. mamma bor i partille och pappa bor i västerlanda. jag bor hos min mamma och har sådär kontakt med min pappa. vi pratar väll inte så ofta, men jag kan inte säga att vi har så vidare dålig kontakt ändå faktiskt. för vi är väldigt bra vänner, även fast vi inte pratar så ofta bara. sen kan den hända att jag åker dit någon gång ibland också. men det är så tråkigt där ute på landet och jag har verkligen inte tid på helgerna heller.

nej nu ropar mamma att maten är klar, så bra.. i'm starvning!

orkar typ inte

jag visste att det skulle bli såhär, att jag helt plötsligt skulle tröttna på att blogga. det har jag gjort! vill ni ha tillbaka mig får ni spamma kommentarer med tips. så enkelt är det. skriver  väll när jag behöver skriva av mig annars.

nu ska jag till bamba och äta, jag dör av hunger.

hejk

hej

valentine

jag ursäktar för en jätte dålig uppdatering. men jag har helt enkelt haft fullt upp hela veckan. carolina har ju som sagt varit hos mig. det har varit helt jätte bra. även fast det inte har varit värsta röjet eller så, förutom igår. men det har vart en otroligt skön vecka med carolina. hon åkte tyvärr hem idag för att fira sin syster.

nu ska jag snart åka iväg till allum och byta lite kläder som jag fick av mamma i alla hjärtans dags present. för det är ju faktiskt det idag ju. alla hjärtans dag. valentines day. vad ska ni hitta på idag? mysa med era käraste? vara med vännerna och fira att singel livet är så otroligt skönt? sitta och deppa hemma för att ni är ensamma? jag ska iallafall på bio med emma och fredrik. i taket lyser stjärnorna ska vi se. har hört att den är sååå bra så jag bara måste se den liksom.

nej, nu får jag springa iväg till allum, hade tänkt tjata på mamma om att få ett par skor också. tjingeling!

beat it

hm.. jag är sjukt uttråkad i väntan på carolina faktiskt. men om ca 2 timmar så är hon här. helt sjukt! ska bli så kul kul kul. btw så har jag gjort om min design också, vad tycker ni? kände för lite gulligull istället för värsta hardcore typ. för det är jag ju inte. jag är ju rätt gulligull typ, vet inte vad jag pratar om just nu. hm, något jag vet är att jag har max 20 läsare om dagen. det är lite, väldigt lite. TIPSA FOLK. TIPSA MIG. för jag vet fan inte vad jag ska skriva om.


you are the one

10 favoriter:
färg: svart/vitt
mat: beror på vad jag är sugen på
band: massvis
film: twilight, mamma mia, a walk to remember & coyote ugly
bok: självbiografier
sport: datorn
årstid: sommar
veckodag: lördag
glassmak: hallon sorbet
tid på dygnet: kväll

9 för tillfället:
humör:
glad
smak: grillkrydda, haha
bakgrund: mig själv
nagellack: rosa
tid: 11:54
omgivning: ostädat rum
irritationsobjekt: ..
tankar: inget speciellt

8 första:
bästa vän: melissa
screen name: snobben91girl på lunarstorm
husdjur: katt
piercing: örat
förälskelse: emiljano
musik: typ arvingarna, hanson osv
bil: -
kyss:
andreas

7 senaste:
cigarett: runt halv tio
mat: macka
dryck: mjölk
biltur: igår
kyss: jesper
spelad låt: dolly parton - better get to livin'

6 har du någonsin:
dejtat någon av dina bästa vänner:
ja, fast blev bra vänner efteråt
brutit mot lagen: ja
blivit arresterad: ja, snatteri. haha, längesen!
badat naken: ja
varit med på tv: bingolottos julintro
kysst någon du inte känner: tappat räkningen

5 nej tack (enbart 4 dock?):
kläder:
långa kjolar, tjocktröjor med löjliga tryck överallt, osv
mat: blodpudding, vet inte
musik: techno och skit
dryck: coca cola vanilla

4 saker:
du gjorde igår kväll:
åkte hem från pappa, var med josefin, drack lite hos brinck
du kan höra just nu: dolly parton
du inte kan leva utan: familjen och vännerna
du gör när du har tråkigt: sitter vid datorn, sover, kollar på film

3 personer:
du kan berätta allt för:
sandra, mamma & filip
du tycker om: pappa, carolina (f0sh0) & sandra
du inte gillar: ett par stycken

release me

gud vad dålig jag har varit på att uppdatera denna helgen. men jag har något att skylla på, jag lovar! pappas dator är så otroligt seg så man orkar inte ens tänka tanken på att använda den typ. utan istället ligger man i soffan och kollar på tv eller fular sig med sin otroligt underbara stora syster som jag även fått med på hultsfredsfestivalen nu.. YIPPIEEEE! vi har även lånat annikas kamera nu i helgen och fotat en massa. så en massa bilder kommer jag att lägga upp så fort hon har skickat dom!

nu är jag äntligen hemma från pappa, puh.. det tar på krafterna att göra ingenting alls faktiskt. tro det eller ej. jag måste alltid ha något att göra känns det som, annars blir jag helt galen. men ibland kan det vara skönt att bara koppla av en helg. men alltid lika skönt att komma hem till sitt rum, sin dator, sin säng och allt det dära igen. borta bra men hemma hos mamma bäst skulle jag vilja säga.

ikväll så kommer josefin hit och myser med mig. får se vad vi har tänkt att göra. kanske blir att vi slår upp bäddsoffan och chillar film där, det är otroligt skönt att sova i den bäddsoffan.. fråga bara sarah! hon däckade ju direkt.

jag behöver skriva av mig lite.. och jag struntar i om ni bryr er eller inte faktiskt.

jag vet inte vart jag ska börja.. allt du har sagt? betyder det ens något för dig? för det gjorde det för mig. du var den bästa killen jag visste. du ska bara veta allt bra jag har sagt om dig till alla mina vänner. jag var helt förtrollad varje gång jag nämnde ditt namn. jag vet om att det blev lite krångligt med att jag fick känslor för dig. men du sa att du kunde klara det, även jag. jag försöker så gott jag kan. men allt prat om att jag var bäst? att du tillochmed älskade mig? att jag var en sån bra vän? var allt skit snack eller vad är det frågan om. den senaste tiden har varit svår för mig, tack vare dig. du vet om att om jag inte har dig vid min sida så känner jag mig svag. du är en av mina bästa vänner. jag älskar dig. men du skiter fullständigt i mina känslor just nu. du svarar inte på sms, knappt när man skriver på msn, du hör aldrig av dig. jag är besviken, så otroligt besviken faktiskt. du vet vem du är och jag hoppas att du tar åt dig. för jag klarar inte av detta längre. jag orkar inte gå runt med gråtet i halsen hela tiden för att jag inte vet vart jag har dig. jag visste det innan, men nu har jag ingen aning längre. jag vill bara att allt ska kunna vara som det var innan. tell me baby, where did i go wrong? jag behöver ett svar. nu. jag orkar inte vänta längre. detta är inte mitt problem längre, utan ditt. du får stå för det du orsakat. jag kräver en förklaring och jag hoppas att du har en för jävla bra anledning till att ha sårat mig.

he's a fool..

västerlanda

sitter hos min pappa i västerlanda nu. har min tjatande lillebror brevid mig som sjunger "dom suger fett, dom suger fett" han riktar sig mot melodifestivalen, någon grupp som ska vara med där. haha, han är lite rolig han. 8år!

idag hade jag och jessica tänkt att ha ett litet harry potter maraton, sen bjuds det även på tacos ikväll här hemma hos familjen pekki-andersson. det ska bli riktigt mysigt faktiskt. men det är det alltid att vara här. jag är så van vid att ränna runt på helgerna och knappt se något av min familj. men när jag är här är jag alltid hemma och ser alltid min familj.

på måndag, alltså om ungefär 2dagar så kommer min carolina. jag vet, ett jävla tjöt på mig om det. men det är bara för att jag längtar sååååå mycket tills hon kommer. kommer att vara så glad så fort jag ser henne när jag möter upp henne på centralstationen i göteborg på måndag. carolina är bäst, yesyes.

nu så får väll snart min bror ett frispel för att han vill fortsätta spela, så jag får väll återgå till att umgås med min kära syster jessica. vi ska även planera en massa planer inför hultsfredsfestivalen i sommar, ska bli sååå kul!
någon mer som ska dit?

chill i datorsalen

yes, det är precis vad det är. har haft rast sen klockan tio, går in om tjugo minuter. skönt. har fria textila då, ska fortsätta att brodera. älskar den lektionen. man bara sitter och babblar och stickar, broderar, virkar & trycker. skolan idag har varit nästan för rastlös. jag har vart dålig på att uppdatera det senaste nu. men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. det händer inte så mycket roligt i mitt liv just nu, haha. inte på vardagarna iallafall.

jag kan berätta om mina planer för helgen. jag ska åka till min pappa idag efter skolan som jag inte träffat sen jag fyllde år (27 november). det ska bli skönt. första "lediga" helgen på länge nu faktiskt. så den helgen lovar jag mig själv en vit helg. ska bara ligga framför tvn hela dagarna som jag brukar göra när jag är hos honom. riktigt skönt. sen på måndag så kommer min älskade carolina som jag längtat efter sååå mycket.

idag får vi även lov. härligt. planerna under lovet är att carolina ska komma hit. bada med tjejerna i klassen på borås badhus och en massa party. det ska bli riktigt skönt detta lovet hoppas jag. fast bara jag har carolina med mig så blir allting helt perfekt ändå. spelar ingen roll om det finns planer eller inte.

nu orkar jag faktiskt inte skriva mera. för nu ska jag fortsätta samla silvermynt på facebook. haha. tråkigt men yes.

we dirty birds

sitter i skolan, har lunchrast. god mat i bamba idag, mums.. pannkakor. vill även säga det att cassie är en liten ful turk som sitter här brevid mig och tror att jag vill vara hennes vän. men det vill jag inte. slut.

fick en anonym kommentar jag hade tänkt att svara på.

Anonym om you are the one:
Vad ska du läsa vidare i Stockholm och varför är det andra alternativet Norrköping? :)

svar: någonting som har med min linje att göra förmodar jag. alltså typ smink och allt som hör till i en salong typ, förutom hår. men jag får se om det blir så, det är trotsallt 2½ år kvar tills dess. jag vet inte vad det är med norrköping fatkiskt, men jag bara älskar den staden. har vänner där och är där varje sommar. norrköping är helt enkelt bäst.


puh..

åh, kom hem för en halvtimma sen. tog lite väl lång tid att komma hem från skolan idag. för övrigt har skoldagen varit helt okej. jag är bara så himla trött just nu! köpte med mig lite chips hem efter skolan så nu hade jag tänkt att krypa ner under täcket och titta på något bra film. några tips om bra filmer? vad gillar ni för filmer? men.. först så får det bli middag hörde jag nu från undervåningen att mamma ropade.

btw, har inte blivit några dagens outfits alls eftersom jag känner att ni inte diggar bloggen riktigt? ;)
KOMMENTERA MERA. tips, vad har ni gjort idag?, vad ska ni hitta på idag?, favorit film, favorit bok.. ALLT.. kommentera!

bajs.

sitter i skolan nu. har precis gjort klart mitt prov. det kommer gå åt helvete. fan att jag inte pluggade. måste verkligen börja göra det. men ja, jag får väll skylla mig själv. det var frågor som jag aldrig kunde tänka mig att ens komma ihåg. but that's me! jaja, nu sitter jag här och ska göra klart arbetet. skrev precis ut en liten text och hade tänkt mig att göra en hemsida. tur att man vet om picnik.com det är där jag har gjort min header också btw :)

good morning


pluggade jag lite så gick vi upp till fotbollsplanen här ovan och kollade på hennes mans träning. sen vandrade vi tillbakagod morgon alla söta läsare. nu sitter jag här och har precis gjort mig klar för skolan, dricker mitt te och sneglar i spegeln. sarah sov här inatt, lite ovärt för henne att åka hem. det är ju så sjukt tråkigt med västtrafik. så istället så och stog utanför honom i typ en timma, men jag fick allt underhållning av en golden hund. så söt är charlie.

jag är helt nervös inför skolan idag. för det första måste jag skriva ut en sak för att arbetet ska vara klart och sen har vi ju även prov i stilanalys nu på morgonen. wish me good luck! känner redan nu att det kommer gå åt helvete eller vara jätte lätt.

yeye, hoppas ni får en trevlig morgon så hörs vi senare.

idag kanske jag ska träffa min bästa vän som jag inte träffat på en bra tid <3

skin skin som den sol du är


sarah och jag på en fest för ett tag sen

precis kommit hem från skolan. helt okej dag faktiskt. började dagen med att hela klassen fick göra en läxa som ingen hade gjort (ovanligt?). sen hade vi estetisk verksamhet som gick ut på att jag, emma och fia satt och pärlade medans resten satt och kämpade med relifen (stavning?), alltså ett ansikte man gör utav lera. jag orkar inte hålla på med den längre eftersom mitt tålamod verkligen är på 0. är sjukt chockad att jag fortfarande ens bloggar, haha. brukar tröttna efter en vecka bara. men nu blir ni inte av med mig :) nu har jag kommit igång och känner mig nästan lite beroende. satt t.ex. i skolan förut och bara "drömde" om bloggen, ville skynda mig fort hem för att logga in på den.

nu är jag och sarah hos mig. hon är här i väntan på hennes typ boyfriend, alltså min granne. vi hade tänkt att sätta på filmen bolt. vad tycker ni om den? jag tycker den är jätte söt. men sen älskar jag tecknade filmer, men det är väll bara jag antar jag haha.

om två dagar ska jag göra något jag iofs inte behöver ta upp här, lite personligt faktiskt. men jag är sjukt nervös, men det ska nog gå bra. yesyes, that's all. skriver mer lite senare :)

godmorgon


godmorgon godmorgon. uppe med tuppen som vanligt. rättare sagt så ringde alltid min väckar klocka klockan 06:00. absolut vaknar man och känner sig taggad för dagen när "björn rosenström - hultsfredsfestivalen" drar igång. ska ju dit i sommar och det ska bli så sjukt otroligt roligt. någon mer som ska dit?


idag bär det av till skolan, skit samma ifall jag är krasslig i halsen. jag måste dit iallafall, hämta massa färgpennor osv haha. till mitt arbete som jag inte har gjort klart än. tänkte göra det efter skolan.

nu ska jag fortsätta att göra iordning mig för dagen, hörs sen!

you are the one

fick ett litet tips om att skriva om mig själv och hur jag är som person, mina vardagar, kvällar, mode osv.
dock vet jag inte riktigt om jag är den dära "mode" tjejen, klart jag bryr mig om vad jag tar på mig men ja, jag vet som sagt inte riktigt. kanske slänger upp någon "dagens outfit" lite längre fram, det får vi se.

men ja.. ska vi börja med att köra en lite självbiografi då kanske.

Jag heter camilla svensson och är 17 år, jag bor hos min mamma i Partille (med hennes man & deras gemensamma son Henrik, 10år). Min mamma och pappa gjorde slut när jag var 2år och pappa bor nu i Västerlanda (Lilla Edet) med sin underbara flickvän Annika och deras gemensamma son Robin, 8år. Annika har även två barn sen tidigare, Jessica 18år och Hampus 17år (i helgen om jag minns rätt?). Hm.. Vad mer? Jo.. Jag har flyttat runt väldigt mycket under mitt liv. Jag har t.ex. bott i Floda, Härryda, Majorna, Hisingen, Munkebäck, Canada och nu Partille och Västerlanda. Canada är väll det som är lite mer intressant av dom ställena. London Ontario. Där bodde jag med mamma, hennes man & min lillebror Henrik under ett halvår 2003. Jag gick i privat skola och fick ha skoluniform. Jag lärde mig flytande engelska även, som jag nu har tappat rejält. Egentligen så skulle jag bott där med dom i 1½ år men efter ett halv år så skulle jag börja på public school, jag var livrädd. Plus att min bästa kompis Irena skulle flytta till Toronto. Allt skulle bli så tomt utan henne tyckte jag. Så jag bestämde mig för att flytta hem till min pappa. Där bodde jag under ett år (årskurs 6). Ångrar inte en sekund! Även fast det var i slutet av det året som mina depressioner började. Jag lärde känna sånt underbart folk som jag är ledsen över att vi inte har samma kontakt längre. Men jag älskar fortfarande mina Edet-brudar! Ja, depressionerna.. inte så roligt att skriva om kanske? Dom är iallafall över och jag är glad över mitt liv nu och tycker att jag har ett bra och normalt liv. Jag går nu i skola på Angeredsgymnasiet och läser Personlig stil och design. Vad jag vill bli efter det vet jag faktiskt inte ännu. Kanske blir att jag flyttar till Stockholm och läser vidare eller flyttar till Norrköping och jobbar i något kosmetika affär bara. Min vardag ser mest ut att vara i skolan och sen vara hemma, plugga, ta det lugnt och nörda framför datorn. Helgerna bjuder alltid på fest, men har kommit överens med mig själv om att det endast blir alkohol 1 gång i veckan för min del! Ja.. jag vet inte vad jag ska skriva mer. Vill ni veta något så fråga på bara! Jag är öppen för nästan alla frågor som ni har att ställa till mig. Slänger upp lite bilder här under. Ni listar väll ut själva vart det är ifrån och allt det dära. Men ja, kan ju säga att första bilden föreställer mig i skoluniformen ute på våran balkong i Canada.

tack för mig.

to me it makes alot of sense




7 dagar kvar sen är min älskade vän carolina wennerström hos mig
btw, så ska vi fira alla hjärtans dag tillsammans hihi.

i can say anything crazy

så ja, nu har jag även fixat en liten räknare på bloggen också. lite kul att se hur många besökare man får inom en månad eller så. eftersom jag är ny här (igen) så tror jag väll inte att det blir så många dock. men statistiken börjar höjas och sänkas för varje dag. men idag har det faktiskt varit upp mot 80stycken vilket är mycket enligt mig. tillskillnad från kenzas och andra stora bloggare så är det ju absolut ingenting. men jag är nöjd faktiskt, haha. hade inte skadat med lite mera!

jag behöver fortfarande tips om vad jag ska skriva i min blogg för att den ska bli mer intressant och locka fler läsare. kanske börjar jag bli riktigt hajj på det här med blogg nu? tipsa tipsa tipsa!

get out of my head



ja, nu har jag suttit här den senaste timmen och fixat och trixat med designen. är väll helt okej nöjd. jag är ju trotsallt nybörjare på det hela. men inom snar framtid så kommer det väll att komma en snyggare design.

förskylningen börjar gå över helt klart nu. nu är det bara halsen som inte mår så bra ännu.

idag så ser det ut som så att jag ska göra klart min stilanalys uppgift och plugga lite inför provet som håller hus på onsdag. linda kommer nog över sen ikväll så vi kan hjälpa varandra med stilanalysen. trevligt att träffa min lilla andersson som jag inte umgåtts med på jätte länge trots att vi är grannar.

alla hjärtans dag snart mina vänner, hur ska ni fira den?

tips me!

vad är roligt att läsa i en blogg? vad vill ni att jag skriver?
skriv en kommentar och ge mig ett tips så blir jag glad.

förövrigt är jag hemma och känner mig lite krasslig idag. har massor att ta igen också!
stilanalysen ska vara klar på onsdag + att vi har prov i stilanalys på onsdag även. så massa plugg och massa arbete fram tills dess. yscha mig, provet kommer gå skit och det känner jag redan på mig. btw, jag är röksugen. inte kul att vara pank!

uppdatering:
jag hade visst skrivit lite fel. hade tänkt helt fel, så jag skrev "vad är roligt att läsa i en bok?" istället för blogg. höhö, yeye.

life is much more precious than gold



ja, idag har det varit en riktigt seg med ändå soft dag. jag och sarah vaknade vid tio tiden och låg kvar i bäddsoffan (som vi sov på inatt) en liten stund. sedan blev det god frukost. vi la oss för att kolla på film runt halv tre tiden, blev changeling. men sarah somnade ju direkt så där fick jag ligga själv.. men jag somnade dock själv tillslut. sen drog hon hem vid fem tiden.

mamma kom även hem från sälen idag, hon tycker min tatuering är ful haha. men som sagt så ska jag ju fixa till den sen om ett par månader så. det blir säkert jätte bra vetdu. mamma är ju som hon är också, hon är bara besviken.. lovar!

igår så började vi kvällen med lite förkrök hemma hos anna. det var jag, emma, sarah, mikaela och anna. sen så drog vi till höghusen för där skulle det tydligen vara lite röj. det var riktigt dött och tråkigt. så vi tog vårat pick och pack och drog till vallhamra istället. där var det dött på folk men riktigt roligt ändå. det var ett antal gånger som man fick sig ett par goa skratt.

btw är jag helt fast i "wow-jocke" nu. säger "inte kul, inte kuuuul" & "helvete lars olof" hela tiden typ. men jag diggar björn!

ja, jag vet att min blogg typ är mega tråkig.. men vad vill ni att jag ska skriva om? tipsa!

over and out