i'm back for a while

har man inget att göra så kan man lika gärna blogga tycker jag. sitter förövrigt och spelar neopets.com. as kul! gjorde alltid det när jag bodde i canada, alla mina kompisar gjorde också det. sen har det bara fortsatt. fast jag har inte spelat på typ två år, så kom jag på det för drygt tre veckor sen att det fanns. så har jag tråkigt så är det där jag sitter och nördar. vann just ett spel som heter cheat för femte gången skulle jag tro. jag är mästare på det! så jävla bra. här har ni beviset :


igår kom jag hem från tibro och norrköping. blev att bara ta det lugnt hemma, även så idag. var ute imorse vid elva tolv tiden och solade lite men det blev så tråkigt så jag gick in igen. sen blev ut igen vid tre tiden, låg där i en 40min sen försvann solen från våran ena altan och jag orkade inte flytta solstolen så jag gick in. sitter just nu och väntar på lilla mcfuck som ska komma hit och sova här. imorgon hade vi tänkt att dra tidigt som attan till askims badet och sola gärnet. slår vad om att hon redan är jätte brun, solarienörd som hon är. så jag kommer känna mig en aning blek, it sucks. måste verkligen pressa järnet nu. vill ha jätte bruna ben, får se hur bra det går. mitt pigment är inte så jätte bra på mina ben. endast på min mage och rygg.

nu orkar jag inte skriva mer så ska spela vidare.

jag saknar dig så det svider


ibland så räcker det att jag tittar på det ända kortet jag har på honom så faller tårarna. jag förstår inte ens att hans mamma inte berättat om att han har en stora syster. jag har inte träffat min egna lillebror på 11-12år, allt pågrund av att hon stack. efter att jag fått hans mobilnummer av farmor, efter att jag skrivit till honom och min telefon lät, efter att jag fått ett sms av honom. jag började gråta innan jag ens hade öppnat det. det var det första jag hört av min egna lillebror på 11år. han visste inte vad han skulle säga, han var förvånad, chockad, förvirrad. lika så jag. jag saknar honom så det svider i hjärtat. allt jag vill är bara att känna min lillebror, min tredje lillebror. jag hatar när folk frågar hur många syskon jag har, jag svarar alltid tre små bröder. han visste inte ens om att jag fanns? hur kan jag då kalla honom lillebror egentligen. jag vill ha min sista pusselbit. min jacob. jag delar alltid en tanke om honom varje dag, men det är inte ofta jag blir deppig av det. jag antar att jag förstått att det inte kommer gå. trots att hans mamma sagt att jag måste låta honom smälta det lite först. jag har låtit det gå ett par månader, jag vågar inte höra av mig mer. men snart ska jag ta tag i det. bjuda honom på bio, fika, vad som helst. bara jag får träffa honom. jag är helt säker att jag kommer börja gråta direkt när jag ser honom. bara se att han har vuxit och blivit så stor, han var två år senast jag såg honom. han var så liten, jag var också liten. men jag kommer fortfarande ihåg honom. pappa pratar aldrig om honom. han är ett samtalsämne som vi aldrig nämner. jag vet att pappa sörjer varje dag, för att han inte har sin första son med sig. han är så sårad, jag vet det trots att han inte visar det. jag orkar inte, jag vill bara krama om honom. hur mår han, vad gör han, hur går det för honom i skolan, har han någon flickvän, har han några andra syskon, jag vill veta allt. det är så många år vi har att ta igen. jag måste bara samla modet till att höra av mig igen.

säkert ingen som orkade läsa, jag förväntade inte mig det heller. jag ville bara skriva av mig.

...

du krossade mitt hjärta, nu är det jag som krossar ditt

jag suger på att blogga

jag orkar inte bloggaaaaa, så tråkigt verkligen. men det kommer la inlägg någongång ibland. det får ni nöja er med helt enkelt.

imorgon bär jag av till norrköping. direkt när jag kommer dit så blir det nog att springa in på stan en snabbis och köpa en present till siri, eller så blir det att köpa det på måndag. kvart i fyra så ska vi till grand hotell, bada bubbelpool, dricka skumpa och äta god mat. sen bär det av till trädgårn och sen blir det nog hemåt för att sjunga singstar osv. med tanke på att det bara är jag som inte är 18, trädgårn går bra att komma in på utan legg men hugo som var meningen att vi skulle till efteråt är lite svårare. sen när vi vaknar upp bakis och härliga så fyller siri härliga 18år. åh, jag har ett halvår kvar och det suger som fan.

ikväll så firar mamma och mikael 10år som gifta. dom bär av till malmö för att bo på hotell över natten. så jag blir hemma med min lillebror och ska ha myskväll med honom. pizza, massa onödigt och massa bra filmer.

på morgonen efter så ska jag ta bussen in still stan själv för mamma och mikael kommer inte vara hemma när jag åker, lite segt. åka med värsta packningen in till stan, det suger. sen ska jag sätta mig på en buss i fyra timmar ungefär. sen möts jag upp av siri, tyson och hennes mor. saknar min andra familj :D

gosegos




passade lille gosingen idag. vi har myst som satan, vart ute och gått, åkt buss. lekt en massa och bara chillat. har gått hur bra som helst idag. tog med henne hem till mig efter att ha mött upp connie på hennes lunch på torget. först sprang hon runt som en galning i hela huset och luktade och skulle titta överallt, sen var vi ute en massa. hon vägrade gå in, hon ville ligga kvar ute och bita på sin nyfunna pinne, icke. innan jag skulle upp till furulund för att lämna av henne till connie så låg hon och sov som en stock brevid mig i soffan. kände mig så dum som väckte henne, hon fick iallafall en tennisboll som vi lekte med hela vägen upp.

nu ska jag gå och slinga håret så jag blir snygg till avslutningen. yippie! kom just på att jag måste köpa ny mascara. helvete. dom kostar ju röven och jag har inte råd. jag måste köpa jacka också, en jeansjacka. sen måste jag köpa nya bhar (brösten växer ju som bomber.. sucks) och massa tröjor. detta suger, jag har 500kr att göra allt detta på. fuck it!

jaaaa, jag vet

dålig uppdatering, ja i know. men jag har faktiskt inte orkat blogga någonting alls. jag har faktiskt planer på att lägga ner bloggen också. känns lite onödigt att ha den när jag ändå knappt orkar uppdatera ändå.

nu ska jag snart springa iväg till bussen iallafall, ska till lilla vovven. kommer ha henne till fyra idag, ska bli mysigt. lilla kita.

nu orkar inte jag skriva mer, hejdå

det går bra nu, kompis det går bra nu



gud. jag har ett sånt leende på läpparna haha. jag pratade nyss med connie i telefonen och vi kom fram till 21dagar under sommaren som jag ska passa hennes lilla vovve. jag ska bli kitas nya dagmatte hihi. jag får betalt för det också, härligt. lite extra pengar skadar inte. det är ju inte värsta jobbet med värsta lönen, men pengar skadar ju aldrig. eller hur? och vem tackar nej till den lilla söta vovven. inte jag i vilket fall. första passningen sker på måndag :) som tur är så är jag ledig då också.

inte nog med att jag fått ett litet sommarjobb så är jag så nära på att få sålt fåglarna också. åh, äntligen haha. lena i min klass och hennes mamma vill ha dom, nu ska dom bara övertala hennes mammas kille också. hoppas verkligen. får veta på måndag om dom ska dom eller inte. 500kr betalar dom för fåglarna, buren och tillbehör. så nu blir det storstädning i buren helt klart.

känner att det går så bra för mig just nu. inte ett ända ig i skolan. STOLT! jag som gick ut med jätte många ig:n i åttan och nian. jag har alltså gått från att ha haft sämst poäng i hela nian till att inte ha ett ända ig. så jävla bra. jag har fått ett litet hundvakts jobb och jag får snart sålt fåglarna. inte nog med det så börjar norrköping närma sig också. när jag kommit fram till norrköping klockan tre så ska jag, siri och matilda till grand hotell för att bada bubbelpool och dricka champange. sen ska vi fixa oss och äta något gott på resturangen, sen så ska vi vidare ut på krogen. får se hur det går med tanke på att jag inte är 18, men det fixar vi!

blir även jönköping med mamma, bo hotell och sånt över en helg den 24e-27e juli. ska bli riktigt mysigt. detta kommer bli en sån otroligt bra sommar! det känner jag på mig verkligen. gud, jag kan knappt bärga mig asså.


school

sitter i skolan just nu med emma. vi är ensamma i datorsalen, så har på lite go musik osv. väntar på vår lektion som börjar 12:45, tror vi.

nu har jag äntligen gjort klart allt som behöver vara gjort. jag är så stolt över mig själv, jag har inte ett ända ig! stort framsteg. gjorde fria textila redovisningen förut också, det gick faktiskt rätt bra hoppas jag på. jag tyckte iallafall det.

idag så blir det bara en massa chill tror jag, ingen skola imorgon. utan nu är det en långhelg framför mig! skola på tisdag igen och då är det lekdag med priser, sen på onsdag så är det skolavslutning och vi får gå på sommarlov. skönt! tre dagar efter skolavslutningen sticker jag iväg till norrköping också. mysigt mysigt. äntligen ska jag få umgås med min älskade siri igen. saknar henne otroligt. träffade henne snabbt när jag var påväg hem från nyköping senast, men det var bara i fem minuter. så nu ska jag få umgås med henne och njuta av hennes närvaro i 10dagar. jag älskar att vara där. jag älskar familjen. jag älskar norrköping. kan inte bli bättre. nu har dom ju skaffat en ny tjockis i familjen med, min tjockis ska han bli. min framtida sambo ska han också bli. lilla tyson.

good morning

vaknade för cirka en kvart sen, har klätt på mig. väntar en liten stund med att sminka mig, har en timma kvar innan bussen går ändå så. idag på morgonen i skolan har jag redovisning/prov i fria textila, jag ska redovisa vad det är jag har gjort och hela processen med det.

nä asså fan.. jag vet inte vad jag ska skriva längre. kanske lägger ner skiten..

ja, jag vet jag är efter

men jag har faktiskt inte hållt koll på hultsfredsfestivalens nya släpp och allt de dära. så jag märkte idag att kära cyndi lauper inte tänker komma till hultan längre. hon sjunger min favorit låt "true colors". kan ni gissa hur jag reagerade då? jag skrek och hade mig, jag var svin sur hur längesom helst och jag blev sååååååå arg. jag som hade tänkt stå och gråta för att låten är så vacker och jag var så full. dansa runt som en galning till girls just wanna have fun. men icke, den jävla bitchen ställer in allt. FYFAN, jag är så arg på henne just nu att jag inte ens kan lyssna på henne låtar. hur mycket suger inte det då? ARGH!


resturang med la familia


blev ju som sagt pizza hut. fyfan så mätt jag är. nej, nu jävlar får jag fan börja tänka på figuren. från och med nu så blir det bara sallad och naturdiet drinkar. japp, ni som umgås med mig. HÅLL KOLL PÅ MIG!

btw, kan ju berätta vart kläderna kommer ifrån också.
jeansjacka - vila
klänning - gina
grå tjocktröja - ullared
strumpbyxor - lindex
"converse"skor - skopunkten

grattis till lillebror


bilderna är från thailand sommaren 08

idag fyller faktiskt min lillebror hela 11år, det är faktiskt två händer och en tå om man räknar på det sättet. det uppskattades alltid när man var liten. jag tycker bara att min bror blir större och större hela tiden. jag hade helt glömt bort att han var 10år innan idag. jag har sagt att han är 11 varje gång någon frågat, så ja ni som frågat så är det så att det är idag han är det.

han är helt enkelt en sån otroligt bra bror. vi har aldrig storbråkat. vi har bara småtjaffsat och vart irriterade på varandra. det tycker jag är skönt. för man hör mycket att syskon bråkar som bara den. det har aldrig jag upplevt. jag tycker synd om min bror så lätt. han har det rätt svårt. han har allvarliga koncentrations, läs- och skrivsvårigheter. han skäms jätte mycket för det. men han är lika smart för det. han är faktiskt jätte smart. allt med elektronik (förutom datorer) är han mästare på. det är nog hans grej.

ikväll så ska jag och min familj iväg till pizza hut (som vanligt när någon av oss fyller år) och äta mat och fira lillebroshan. det är alltid lika trevligt. dock är vi alltid lika sura för att det tar så lång tid för att få maten. men det får man stå ut med helt enkelt.

omprov bläää

har precis haft svenska prov, det var dock inget omprov. gick faktiskt rätt så bra, jag hade inte pluggat någonting alls. nu sitter jag i datorsalen och väntar på lunch, sen efter lunchen så är det omprov i materialkunskap. jag gjorde dock inte förra så man kan väll inte direkt kalla det för omprov. men det ska allt göras och jag siktar på ett g bara, så jag klarar kursen. har tatt lite kort på svaren på min mobil, så lite fusk får det bli. annars kommer jag aldrig att klara det fan. får göra mitt bästa iallafall och sen titta på fusklappen i mobilen.

idag blev det fint väder igen, dock är det inte lika fint som det var de senaste dagarna. men 21grader ska det iallafall bli. skönt. kul att man ska sitta hemma och plugga idag då, för igår blev det ju ingenting. dum som jag är. nu ska jag skriva klart lite inlämningar, så hare gött.

skinande sol och en massa sug


helt underbart väder idag med. kom till skolan och hade en vernissage bara. en utställning helt enkelt. jag och cassie sprang runt och bjöd in lärare, fotografer och allt de dära. vi satte upp våra fina teckningar och bjöd på tilltugg och massor. sen vid halv elva så fick vi gå hem. så jag och cassie drog hem till mig och solade lite. dock drog hon ett. sen låg jag en timme efteråt, men jag orkade verkligen inte ligga längre. det är så otroligt varmt att jag nästan får värmeslag asså. det är fortfarande lika varmt nu på kvällarna, dock så på något sätt så blir det kyligare för att kvällen börjar närma sig. jag passade på att ta lite sommar bilder, denna är en utav dom jag bjuder på. visst var den härlig? mamma hade köpt hem bigaroer, mums.

denna veckan ser ut som såhär :
idag - vernissage, sola
tisdag - materialkunskapsprov & svenska prov, sola
onsdag - göra klart fria textila skrivningarna
torsdag - omprov i fria textila
fredag - ledig
SKÖNT!

idag blev det grillat till middag igen, denna gången revben och potatissallad. mums! jag kom precis ur duschen nu och hade tänkt att börja göra iordning mig lite för natten, dock blir det inte sömn ännu. måste läsa igenom plugget lite granna innan.