..

you had me at hello. väldigt mysig kväll igår. jag och p satt vid vattnet på drottningtorget och bara pratade i tre timmar. 
idag är jag ledig från skolan förutom att jag ska in till stan och kolla på smyckesgalleri och ställa frågor med bea x2.


fuck this, förstår inte ens varför jag känner såhär.
jag vill så gärna. det är gulligt att du vill träffas, att du pratar med mig.
men det får mig bara att vilja ha dig ännu mer.

dumma mig

du är så fin och jag hatar att jag är så intresserad av dig. du är yngre för det första. men du är så jävla fin och så jävla snäll. plus i kanten är ju ändå att du kan spela gitarr och är sexig.

mina ögon kommer alltid le åt dig

idag skiner solen för dig, vackra ängel.

att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för. det kommer vara en tuff dag för många idag. den värsta var igår. jag tänker på er alla som känt sanna. hon var en underbar människa och lämnar efter sig en stor saknad.

alla kommer att minnas henne med ett leende på läpparna.vila i frid

vackra ängel. vackra sanna. nu är lidandet över. minnena du skapat med alla dina vänner kommer förevigt att finnas kvar. vi kommer tänka tillbaka på dig som den underbart gosiga tjejen med det vackraste leendet. jag kommer sakna dina varma kramar, jag kommer sakna dig. vi alla kommer sakna dig. 

finns inga ord längre, jag förstår ingenting. jag vill inte förstå att det har hänt. inte du. varför? varför händer det alltid den bästa? jag är i chock. du är för ung för detta. du är för ung för att lämna oss. 

minnet av dig lever kvar i våra hjärtan. där kommer du alltid att finnas. vi älskar dig sanna. vi ses i nangiala.