handledsproblem

i ett par månader så har jag haft otroligt ont i handleden. typ när jag sitter ner och ska resa mig upp och tar emot med handen, så gör det så jävla ont. även när jag ska trycka upp en dörr eller bara böja på handleden. jag har alltid trott att det var lite luft som satt emellan, så som det brukar kännas när man ska knäcka ett finger men den inte riktigt vill så man får trycka as hårt. men tydligen inte. gick till skolsyster idag så hon fick kolla på den. hon sa att jag hade typ vattenblåsor på vävnader eller något i den stilen. gangni (stavning?) något sånt. kommer inte ihåg vad hon sa att det hette, men det var början till något iallafall som hon även själv hade. hon hade opererat handleden ett par gånger för det. jag vill inte operera mig? tur att jag bara hade början på det. så nu ska jag och mamma åka iväg imorgon och köpa en slags stödhandske som jag kan ha så jag inte ansträngen handleden. jag har nämligen överrörliga leder i hela kroppen typ, därefter fick handleden ta stryken. känner även att mitt knä fått göra det lite med. orkar inte kolla det. vill inte ha fler problem nu.

ungefär en sådan här ska köpas.

sick and tired


jag orkar inte. jag orkar verkligen inte. jag vill inte för det första och för det andra så gör det ont. jag saknar honom så otroligt mycket, jag saknar han och jag. jag saknar verkligen så det svider i hjärtat på mig. när man får sms som "måste träffa dig snart, saknar dig!" och att han saknar "oss" också så svider det ännu mer. JAG VILL HA TILLBAKA HONOM. nu. men det är för mycket att kräva just nu. han är upptagen. jag får acceptera det tills han kommer tillbaka till mig. satt precis och kollade på en bild från september 2006 på han och mig. det är sjukt att vi har kunnat hålla på fram och tillbaka såpass länge faktiskt. två år, fram och tillbaka. jag tyckte synd om dig då. jag var så elak. jag ångrar mig otroligt. det ska du veta. riktigt mycket. saknar k.

tack och hej.
från och med nu kommer jag bara att skriva här i när jag känner för att skriva av mig.

please...


helt opepp

pallar inte blogga faktiskt haha. ser ingen anledning i det heller så. jag skriver när jag har lust helt enkelt. har vart borta i danmark torsdag-söndag. seglade dit. helt galet var det.

igår åkte jag in till stan och fikade med emma, sen drog vi hem till henne. så kom leo och markus dit, sen drog dom. så gick vi ut och pratade med robin som även skrämde livet ur mig. kollade på film och deckade. sen idag så kom tobbe och kollade på twilight med oss. senare kom leo, linda och linnea förbi.

orkar inte skriva. haregötthaj.

hos kajza

igår gick jag på stan med linus en snabbis, hittade inte klänningen så det fick bli skolböcker och ett solpuder. sen stack jag hem till min bästa vän och tog det lugnt. ett tag sen vi sågs nu, men det spelar inte så stor roll. vi vet alltid vart vi har varandra ändå. vid tjugo över sex skulle hon åka och jobba så då följde jag med till stan och mötte kajza. vi drog bort till korsvägen och köpte baugette på quick food. sen blev det majorna, satt hemma hos en kille och chilla lite så. drog hem till kajza, hanna kom och vi kollade på kenny begins och myste. spexmysarn, lyxmysarn och orginalmysarn för fan! slutade med att alla tre deckade totalt i soffan. inte bra för ryggen min.

nu sitter vi tre här hemma hos kajza och ska snart börja fixa oss för stan. jag ska hitta den dära klänningen!! igår var jag ju bara förbi monki på kompassen. får hoppas på att jag hittar den borta vid biopalatset.

detta blev inget roligt inlägg, jag har inget roligt att skriva heller så. blir att åka hem sen och packa väskan, flyttar in hos kajza veckan lång!

hurry

nu har jag lite bråttom faktiskt. ska ta bussen till stan om en halvtimme och jag har knappt börjat fixa mig. varför sitter hon vid datorn då för tänker ni. det tänker inte jag. för vissa vet att jag måste sminka mig vid datorn, det är ett måste.

i stan ska jag möta upp linus som ska följa med mig och kolla lite saker innan han ska gå och kolla på ifk matchen, sen hoppas jag på att dissarn kajza kommer in till stan också.

det jag hade tänkt att få med mig hem idag är en klänning eller stort linne (eller båda) och lite saker till skolan. visar bilder när jag kommer hem igen. nu måste jag återgå till att sminka mig!

simon norrsveden

kanske lite efter. men simon norrsveden är grym. jag älskar hans stil, jag älskar hans lite bäbis aktiga röst, jag älskar hans låtar. speciellt "stockholmssången" och "ok baby det är dags att vi ska vinna allt". tänkte visa er dom.


fjärilsmorgon

vaknade upp för ungefär en timma sen. hittade även en levande fjäril som flög runt i mitt rum. mamma kallar mig för snövit, alla djur dras till mig. jag tog ett litet kort på den innan mamma släppte ut den igen.


nu ska jag kila ner och äta frukost. återgå till väntandet av att kajza ska vakna vilket hon aldrig kommer att göra. fick nämligen ett sms av henne halv sju imorse om att hon fortfarande var vaken då. jävla bajs. jag ville in till stan idag, men det stänger.. tidigt.

en trött milla

har ingen aning om varför jag är så trött faktiskt. men jag vet att jag är det iallafall, slocknar när som helst känns det som. kan bero på att jag spenderat 5timmar i en bil, om inte mer. märkte för övrigt nu att jag har en stor mygga i mitt rum, det ser iallafall ut som en mygga. kommer inte kunna somna nu förens den är död. trevligt.

tänkte på en sak. det är så många folk som dör överallt nu. senast för ett par dagar sen dog siris kompis, inte längesen som ett par till dog. tycker det är så jävla hemskt. för alla dom jag tänker på nu är ungdomar också. dom har hela livet framför sig, så händer något så hemskt. jag skänker mina tankar åt deras familjer ikväll.

nej nu tänkte jag gå och ta mig en kopp te. tog faktiskt med mig ett par påsar av hallon téet hem, så det ska det drickas. gott som tusan! såhär ser det även ut, riktigt värt att testa.

släktkalas, helt okej

kom hem för en tag sen från släktkalaset i värnamo. till en början tyckte jag, min bror och min kusin att det var helt värdelöst. alla gamla människor som skulle komma fram och hälsa på en som ändå sen glömde av ens namn och vems barn eller barnbarn man var. maten var god, det var lite plockmat. efter det bjöds det på té och kaffe, jag fastnade för té med hallon smak. det var riktigt smakrikt, blev ett par koppar sånna medans man lyssnade på en 96årig gammal dam vi har i släkten, pigg och glad, hon berättade en massa historier om sin barndom och berättade en massa om vår släkt.

lite rädd blev jag när dom pratade om min morfars syster. så sa margret (födelsedags"barnet") att hon märkt att det finns lite släktdrag hos vissa. hon nämde att det fanns en i rummet (av 45 pers) som liknade morfars syster kerstin. hon vände sig om och pekade på mig "hon är det!". alla satt och stirrade på mig och mumlade "jaa, faktiskt. ja nu när du säger det, dom är riktigt lika". jag blev helt till mig och visste inte vad jag skulle säga, jag bara satt där och stammade lite "he-he-he-hehehe.."

det var en otroligt varm dag så efter allt det goda stack jag, min bror och min kusin till en badplats några meter ifrån där vi var och tog ett dopp. vi simmade över till en liten ö som fanns lite längre bort. jag var nojjig som vanligt över gäddor och dess like. min bror och min kusin tog en simtur bort till nästa ö lite längre bort medans jag stannade kvar på den förste och solade benen lite. jag fick för mig att doppa hela huvudet, det gjorde jag också. mascaran fanns i hela ansiktet nästan, skämt å sido.

lite bilder får jag bjuda på.

"kör på väg" .. på gpsen såg man ingen väg. hihi. vilken väg?


morfar. inte alls sig lik längre, hoppas på att han blir frisk snart.

mamma och morfars kusin ann-louise från danmark

96åringen som hade mycket att berätta, härlig tant!

efter badet, mascara lite här och var.

folk är så patetiska

jag har seriöst bloggat i två dagar nu, sen förra bloggpausen. jag har redan hunnit få en elak kommentar? jag förstår mig verkligen inte på folk. varför sitta och skriva från anonymt att man är ful och fet. det är så otroligt patetiskt. varför inte säga vem man är och stå för vad man har att säga. att sitta och "trycka ner" någon via internet är också otroligt fegt egentligen. har man något att säga, STÅ FÖR DET. helt onödigt att sitta bakom en datorskärm och tro att man är rolig.

jag kollade upp ip:t, men tyvärr kan man ju inte få veta namn och så. men såg att det var någon som använde sig av karlstads elnät. så antagligen någon från karlstad. hur kan personen ens veta vem jag är, hur jag ser ut or whatever. förstår inte sjävla meningen med det.

jag tänker inte godkänna elaka kommentarer och jag tar inte åt mig ett skit av dom heller, jag vet vem jag är, hur jag ser ut och jag är stolt över den jag är.

värnamo here i come.

nu är det ju efter tolvslaget vilket betyder att om ungefär exakt nio timmar så sitter jag i bilen med min mor, hennes man, min lillebror och min kusin påväg till värnamo. så sjukt segt att vi ska vara där klockan tolv. men det bjuds iallafall på 80års kalas med hela tjocka släkten. ska bli kul att se hur släkten ser ut, då jag bara har sett "de närmsta" av dom. mamma  badande(?). morfars moster har nämligen hyrt en stor resturang som hyr ut för bröllop samt fester. den ska tydligen ligga alldeles vid en sjö, där man kan bada. så blir jag, min bror och min kusin uttråkade så vet jag vart vi kommer att hänga.

sen hoppas jag på att en liten kille kommer förbi och hälsar på mig när jag ändå är i "närheten". drömma kan jag ju, inte sant simon?

nej, nu får jag hoppa i säng. ska upp åtta imorgon. segt som tusan, så jag behöver mina få timmars sömn. för känner jag mig rätt så kommer jag ligga och glo på tv nu i en halvtimme timme sisådär. gud så jag tjötar.. jaja, god natt!

bjuder till på en liten going bild från ett par helger sen hemma hos en dude med kajza och kajsa. soft kväll dessutom.


update

läste precis på målles blogg att det tydligen ska ha varit kissie som fakeat målles mail osv. skulle faktiskt inte förvåna mig, precis som målle säger så har ju kissie fakeat att dessie sökte till "kissie's new BFF" trots att hon inte ens tycker om kissie. den där tjejer går mer och mer på mina nerver faktiskt. nog med att hon provocerar. det börjar gå i stor överdrift. att kalla kenza för mytoman och alkolist, men snälla kissie ge dig? allt hon söker är uppmärksamhet. hon säger att det är bara för att hon tjänar pengar på det. bla bla bla bla.. skit snack. hon behöver bekräftelse. hon tror att alla härmar henne för att hon är så "snygg". har ni sett människan liksom? på cam bilder ser hon jätte snygg ut, men seriöst.. så fort digitalkameran åker fram så är hon ett helvete i facet. fjortis är det ända jag tänker på, hon är för guds skull 18år? skryter om att hon är så mogen, klubbar osv. hon är ju för fan mer omogen än dessie som ändå är nyfyllda 15år?  guuuud. vart ska världen ta vägen? go kenza, go blondinbella, go citty, go paow, go amir är allt jag säger.

dagens skratt går till målle

HAHAHAHA. jag gick precis in på kissies blogg och kollade lite spontant. där hittar jag ett inlägg om en "lesbisk stalker" och när jag såg namnet så vek jag mig av skratt. malin målle cederbom, hahahahahaha. I LOVE THAT CHICK! så jävla skön. (insider info:min bästa väns stora syster). jag antar att hon driver sönder med kissie, för det är så målle att göra det. kissie går ju på sånna saker hela tiden, för hon anser sig själv så otroligt känd och snygg. men egentligen, har ni sett bilderna utanför bloggen på henne, de lite mer oretusherade? fan bruden är brun på näsan och kinderna, ENDAST och ful som stryk dessutom. så klagar hon på folk som inte solar? hon är ju knappast brun själv. jaja, tappa tråden lite där. ska även skryta om att bilden på målle har jag tagit haha. äsch, nu ska jag skratta vidare. ett måste att kolla in inlägget på kissies blogg!



true colors

ligger i soffan framför tvn just nu. på tvn visas kim possible, min gamla idol. då menar jag allvar också, haha. jag är så otroligt fjantig och barnslig att för två tre år sen så hade jag kim possible som min största idol. jag tyckte hon var så tuff. hon räddar världen hela tiden, misslyckas aldrig. gah, i love her. nu har jag nog vuxit upp en del och förstått att man inte kan ha en tecknad serietjej som idol.

förut idag så "jobbade" jag. jag är nämligen dagmatte för en hund. det kanske jag sagt innan? låg iallafall hemma hos connie och dennis och tog det lugnt med lilla kita. blev ett par promenader i det härliga vädret. var även ute ett bra tag med anna isabell och pratade lite osv, så fick lilla kita springa runt och leka.

detta inlägget kommer det inte komma någon bild med. kanske, jag kan ju bjuda på den killen jag tycker är snyggast i världen. han är min framtida man, det har iallafall vart min dröm i ett par år nu. tyvärr så kommer det nog inte bli så. men drömma får man ju göra. inte sant? adam brody mina damer och herrar, adam brody.


:(

jävla fan. jävla thomas. jävla karina. jävla mads. att inte mads förutsåg det själv och valde att ställa sig hos typ.. äh.. vet inte vem. men inte hos karina. jag grät ett par tårar när karina sa att hon valde lars. jävla skit. jaja, nu blir det inte mer action i paradise hotel längre typ. gleager är iofs kvar vilket innebär action. nu ska jag återgå till att kolla på det. beroende.

shoppingdags

snart rullar det in lite pengar och jag är så sjukt sugen på att shoppa. inte nog med att jag och mamma shoppade en massor i jönköping förr förra helgen. men jag behöver mer mer mer mer! tittade runt lite på monkis hemsida nu och hittade ett par grejer som jag jätte gärna tar med hem efter en tur på stan. frågan är ifall plånboken accepterar det. det vet jag inget om. jag har iallafall bestämt mig för att jag ska köpa ett solkort, armband, klänning och stora linnen.

denna får iallafall följa med hem tycker jag och plånboken.

180:- det är okej.

nej nu ska jag lägga mig i sängen och göra mig redo för paradise hotel. ett program som jag fastnat för totalt nu för tiden. faktiskt det ända tvprogrammet som jag har följt/kan följa (förutom andra avenyn). antagligen för att om man missar det så kan man se det på internet. jag är kär i nick och gleager. mads är sexig, men nu ryker han säkert.. om inteeeeeeeee. DU DU DU! det avslöjas IDAG. gud, nu blev jag nyfiken. tappade tråden lite med. time to go to bed!

upp tidigt imorgon också. passa kita, mitt sommarjobb för sommaren. sen på dagen ska jag träffa kajza. supa med hanna? hoppas så. lördag bär det av till småland.

ger det ett försök till

sen vet jag mycket väl om att detta inte kommer vara sista chansen jag ger bloggen. för när jag inte har något liv (vilket är ofta) så behövs tidsfördriv, där kommer bloggen in i bilden. nu har jag ju inte bloggat på sisådär två månader. schöönt. hänt mycket nu under sommarlovet. har varit lite överallt får jag väll säga. norrköping, hultsfred, varberg, jönköping, bollebygd, skara och nu härnäst småland. älskar att åka runt, det är liksom.. jag!

kanske ska börja med att berätta om min dag. den har vart förjävla slapp ska ni veta. vaknade av att mamma trackade min telefon vid tolv imorse, hon ville fråga om jag låg vid havet. verkade det som det när jag klickade henne första gången? tydligen inte. jävla vrål hon fick höra i andra luren. "jaaaaaaag soooooooooooveeeeeeeeer... ARGGHHH" klick. jag är inte så snäll på morgonen.

iaaaaallafall. har vart hemma hela dagen, har inte vart ute något alls. trots det fina vädret. jag orkar seriöst inte det. vid sju tiden så frågade mamma om jag ville haka på och plocka blåbär, det fick de bli. någon nytta får jag ju göra iallafall. det blev en liten del blåbär, sen resten av promenaden spenderades vid kyrkogården där vi gick runt och tittade på alla gravstenar och pratade om massa saker.

lite bilder får jag bjuda på iallafall.

ute i skogarna, sött att jag ser svin blek ut. solen lyser på mig!

lite blåbär fick vi allt ihop iallafall. fan jävla idioter som hade rensat buskarna.