helt sjukt!

det är fortfarande 27 grader i solen, helt sjukt. klockan är ju liksom halv sju? riktigt skönt. äääääääntligen sommar. jag älskar solen. jag älskar göteborg på sommaren. jag älskar havet. jag älskar att bli brun. jag älskar glass.


äntligen sommar

känns verkligen som att sommaren är tillbaka. jag har inte haft tid till att uppdatera idag för jag har legat hela dagen från tjugo i elva till klockan fyra. riktigt skönt. nu sitter jag framför mammas dator i soffan och har skrivit klart en debattartikel som jag även skickat iväg till min svenska lärare, nu ska jag göra fria textila arbetet som ska vara klart på torsdag. måste även börja planera upp pluggandet på materialkunskapen- och svenska proven. eftersom att båda dom två kommer att vara på tisdag.

nu får jag återgå till mitt skrivande. ikväll sätter mamma på grillen igen, riktigt gott. jag älskar grillat!

TILL SALU!

vi vill bli av med våra undulater, orkar helt enkelt inte med dom längre. dom är inte alls mycket besvär, men vi vill hellre ha andra djur. så nu vill vi sälja dom små djuren. dom heter kråkan (grön) och håkan (blå). kråkan är 3 och håkan 2. buren och tillbehör ingår. skulle nog chansa på att priset vi kommer lägga på det kommer att vara runt 500kr. sugen på att köpa våra små kråkor? hör av dig!


titta så fina dom är, visst blir du sugen på att köpa dom?

hur bra väder som helst

idag har det verkligen varit kanonväder. 25grader hade det varit. jag har vart hemma exakt hela dagen, skönt faktiskt. kändes dock lite segt att sitta och plugga en lördagskväll. det var otroligt längesen man gjorde det, för längesen. imorgon ska det solas ännu mer och även pluggas ännu mer. få klart dessa jävla inlämningar och sen börja plugga till proven som är på tisdag (2st) och på torsdag. fredagen är jag ledig på och veckan efter är jag ledig på måndagen. skönt! sen får vi sommarlov på onsdagen. jag lääängtar! jag förtjänar verkligen sommarlov nu, så jävla mycket jag kämpat. från att ha haft ig i alldeles för många ämnen till att inte ha ett ända ig. hoppas jag iallafall. men imorgon så har jag fan ingen ig varning i svenska a. svenska är mitt starka ämne, men det är bara det att jag inte lämnat in alla inlämingar. det är dom jag höll på med idag. 2/4 done! yeh.

ungefär såhär har jag sett ut hela dagen, förutom då jag legat i solsängen i bikini.

tänkte bjussa på de få bilder som togs igår btw.

i väntan på emmas syster så åt jag och emma glass på redbergsplatsen i solen, mys.

love to ben & jerry's

julia drack öl med sugrör, puckot

petra chilla på't

ellinor ville inte vara med på kort

kissepaus innan studiegången

gah

har verkligen inte haft någon ork till att uppdatera idag. har vart så otroligt bra väder så jag har legat ute och solat ett par timmar, blir nog likadant imorgon med. skönt med lite färg tycker jag. för det har jag allt fått lite granna haha.

gårdagen var kallabalik, i slutet iallafall. den började som en stört skön kväll och såg ut att bli riktigt jävla bra. men slutade katastrof. efter att ha vart hos emmas syster och spelat våghals och massa annat drog vi till studiegången och spelade nhl, stentråkigt så vi drog in mot stan med inga planer på vart vi skulle. några drog hem och vi andra begav oss in mot slottskogen för att checka läget. petra bestämde sig för att åka hem när vi kom dit. tjugo minuter senare går vi andra tillbaka för att bege oss mot stan för att träffa lite pojkar. då ser vi att petra stor och bonkar på några killar. jag orkar inte skriva om allt så jag använder mig av det petra skrev på sin blogg istället.

"Vi gick i slottsskogen och skulle någonstans, men jag pallade inte så skulle dra hem. Börjar gå där helt själv när fyra killar börjar skrika att jag är en bimbo och skit. Där skulle jag kanske bara gått vidare. Men jag gick till dem och undrade vad de menade med det. De fick ur sig en jävla massa om att jag var blond, dum, hade stora bröst(:s?) och liknande. Jag blev sur för jag är fan smartast. Försöker förklara det.. går sådär men det är ändå lugnt. Då häller en snubbe öl över mig och jag flippar och hoppar på honom och så blir det massa bråk. Då kom resten av mina vänner som också bestämt sig för att dra och ser att och flippar på killarna. Så där står vi massa tjejer och lite killar och skriker och jag har öl över hela mig (var randig i ansiktet när jag vaknade idag, hahahhaha, fyfan) Sen drar vi och då märker jag att min mobil är borta så vi gick tillbaka och började leta efter dem. Hittade dem på en spårvagn, det blir lite mer bråk, jag och julia förföljer dem, hahaha. Sen blev det lite polis och hit och dit, men vi pallade inte anmäla något, jag slog ju dem också? Då ringer min mamma julias mobil och undrar om jag ligger avdäckad i angered för då hade de som tagit min mobil ringt och sagt det och mina föräldrar åkte runt i angered och trodde jag var typ död. helt sinnes. händelserik kväll iallafall. Men om ni får några sms eller något från mitt vanliga nr så är det inte jag, minns att det blev så förra gången jag blev av med min mobil." / petra     

det var verkligen helt galet. killarna var rena idioterna. han som hällde öl över petra ljög om sin ålder, sa att han skulle ta dit tjejer som skulle slå oss, han slog julia och petra, han sa först att han hällt öl över petra och sen sa han att han bara kastat ölen mot henne. helt lost kille verkligen. synd om honom. så som alla vi stog och skrek och hade oss mot han och hans kompisar. jaja, orkar inte skriva så mycket mer nu.

nu ska jag plugga vidare för jag har så oooootroligt mycket att göra nu sista veckorna. helt sjukt. klar med en inlämning iallafall, 3 to go!


sovmorgon

hade tänkt att gå upp halv nio idag men jag klarade inte av att sova sålänge haha. så jag gick upp runt kvart i åtta istället. sovit ut och ätit god frukost. fixat mig, snart klar. bara mascaran och håret kvar. ska ta bussen till skolan om en halvtimme typ. skönt med sovmorgon ibland. idag ska vi dock ha redovisning, och jag har inte ens gjort den. bra milla, bra. ingen aning om vad jag ska skriva just nu. efter skolan ska jag nog hem till emma, beror på hur alkoholen löses idag. jaja, hörs imorgon eller ikväll! puss

skönt

nu har jag duschat, målat om mina naglar och hade tänkt att smörja in överkroppen med brun utan sol eftersom att jag aldrig lyckas få någon färg av solen på bröstet. mår faktiskt bättre nu efter duschen, det behövde jag. hade tänkt att börja fixa håret snart också, blåsa det lite osv. imorgon börjar jag 12:20 såg jag förut. riktigt skönt! måste prata med min svenska lärare imorgon också. kommer aldrig klara av att göra två prov + fyra inlämningar till nästa vecka. nej, det klarar inte mina nerver. för er som inte vet om det så har jag koncentrations problem, har väldigt lätt för att bryta ihop totalt ifall det är massa saker på en gång som jag ska göra. det är väll en utav massa anledningar till att jag inte klarade åttan och nian alls typ. men nu är jag på fötterna igen, nästan. har iallafall börjat samla på mig ett antal vg:n. fått massa mvg på saker också. dock blir det nog inte något mvg som totalbetyg detta året. det fixar jag nästa år! time to make mom and dad proud. hade tänkt prata lite med mamma om att börja få pengar för mina betyg med. eftersom att det går så otroligt mycket bättre för mig nu. har en ig varning som jag kommer fixa efter de jävla inlämningarna. tänk er då att i åttan hade jag 50p och när jag gick ur nian hade jag 80. efter iv så fixade jag ihop till 110p.

nej, nu ska jag fixa håret och smörja in mig lite :)

baksmälla

är fortfarande helt trött och mår illa. usch, jag hatar att vara bakis. speciellt på en torsdag? tur för mig att jag var ledig idag, treorna i våran skola tog studenten idag. nu närmar sig vår skolavslutning med stora steg, endast 13 dagar kvar. 10 juni sticker vi på sommarlov!

jag somnade en timme på soffan förut, funderar på att gå och lägga mig snart igen. sova i typ tio timmar så jag mår bra imorgon. vill inte vara trött imorgon, för då bär det av till emma efter skolan. blir lite förkrök och efterrätt. ska bli riktigt nice faktiskt. lite synd att vissa inte kan bara. men det blir bra ändå, vi är bäst på fest.

nej nu blir det nog att ta mig en dusch, fixa lite innan sängdags och sen stendecka i sängen till något bra på tv.
hörs imorgon bitches!

studenten

är så otroligt trött idag. vaknade upp vid tolv och mådde inget vidare. blev en hel del alkohol igår. gratis är gott. först mötte jag och steffi ankan, vi åkte bort till burgården och letade upp sandras familj. där stog vi en halvtimme typ och väntade på att sandra skulle springa ut. när dom väl kom ut så höll sandra på att ramla ner för trappan, så typiskt henne haha. blev en massa kramar och en massa kort. sen åkte jag och steffi hem till sandra för att vänta in henne. när hon kom hem bjöds det på champange, mat, vin och massa annat gott. tror inte att mitt vinglas stod tomt en enda gång. det blev dags för sandra att öppna presenter, hon fick massa fint. hon började gråta när hon fick ett armband av sin mamma. jag blev helt rörd också eftersom att det som stod på armbandet är något jag har kommit på, som sandra har som motto. det var ett jätte fint armband verkligen. sen blev det guitar hero och dags att dra sig in mot stan. blev nästan utslängda på mc donalds, sprang runt och skrek och sjöng, tjulle och sandra körde ombytta roller, and so on. sjuk kväll. men riktigt rolig. när tjulle och pecka skulle in på gamleport så stog jag med dom i kön. fick vin av en kille, jäger av en annan kille haha. snackade med massa gott folk osv. sen blev det hemgång för min del. stötte på min granne på drottningtorget, tog följe hem med honom. dock hamnade jag inte hemma, inte hos honom heller. vart jag hamnade förblir en hemlis hihi.

här ska ni få se lite bilder från dagen/kvällen.








sandras student

nu har jag fixat klart mig, ska ta bussen om en halvtimme. ska bara äta frukost först sen åker jag iväg för att titta på sandra när hon springer ut och tar fucking studenteeeeeeeeeeen. så jävla stolt över henne är jag. hon har klarat det! har vart så tuffa tre år för henne nu, med jobb samtidigt som skola och massa annat. jag är världens stoltaste bästa vän! hon ska få massa kramar och pussar av mig så fort jag får syn på henne. har även köpt present som sagt. sen bär det av till hennes crib med ankan, steffi och sandras familj och släkt.

tänkte visa er hur jag kommer att se ut idag.

jeansjacka : vila
blommigklänning : lindex
gladiatorsandaler : skopunkten

090526

sitter framför min kära dator i väntan på sovtime. är inte riktigt trött ännu så det får bli att vänta tills jag blir det. eller så sätter jag på tvn och kollar på bra shit. så blir det nog. var på allum förut med mamma, fick köpt studentpresent till sandra och även en jeansjacka som jag och mamma ska dela på. snyggt. den kommer jag bära imorgon hihi. imorgon kommer dagens outfit osv.

jag tänkte på en sak.. så mycket man kan offra för kärleken. det är nästan skrattretande. jag har en kompis som tillochmed lagt av med att sminka sig, hon pratar inte med sina gamla killkompisar och hon är dessutom inte ute när det är mörkt. vad är det liksom? jag skulle aldrig kunna leva på en pojkvän så otroligt att jag följer massa regler. jag lär var världens jobbigaste flickvän för jag tillåter inte regler. jag tycker att man fortfarande ska kunna vara fri, med vissa gränser och krav dock. jag tycker att en pojkvän kan säga till om vad han vill och inte vill. men aldrig säga att man inte får. där går gränsen. det är bara kärlek, man äger inte någon. jag vill kunna leva som jag gör nu även fast jag är i ett förhållande. kanske skippar delen med att strula med killar hit och dit, men iallafall kunna festa hur jag vill, vara med kompisar och bara softa på det. aldrig, aldrig någonsin att jag lägger av med smink, slutar prata med mina killkompisar eller inte är ute när det är mörkt för att en jävla kille säger det. jag kommer aldrig att lämna mina killkompisar, dom är bäst. blir pojkar avundsjuka av killkompisar så get lost säger jag bara. dom är här för att stanna!

090526

sitter i soffan nu och kollar på hannah montana. har precis ätit nudlar, så gott så gott. har ingen aning om vad jag ska skriva faktiskt. har inte så mycket att säga just nu, kommer säkert mer uppdatering senare dock.

imorgon så ska jag på sandras student. hon springer ut klockan tolv, sen blir det hem till henne med lite folk och hennes familj+släkt. gud så full hon kommer vara haha, det kommer vara så otroligt roligt att se. för gud vad hon pratar när hon har druckit haha!

på torsdag är jag ledig, vet inte vad som ska hittas på då. blir nog att plugga hela dagen. har ett antal inlämningar att göra innan de sätter betygen. riskerar ig i svenska a just nu pågrund av dåligt med inlämningar, så jag har fyra stycken att göra.

prov och tårar

kom hem för ungefär en timme sen sisådär. har vart i skolan för att göra två prov i manikyr. det gick väll sådär asså. svarade inte på alla frågor på det teoretiska men skrev det jag kunde iallafall. sen på det praktiska så gick det inte bra alls, jag är ju sjuk så jag hängde inte riktigt med i svängarna. glömde av en massa och fick massa hjälp i smyg av angelica. men min lärare sa att eftersom att jag har mvg på lektionerna så var det rätt lugnt, jag hade en dålig dag helt enkelt. så det är ju tur det, får se vad det blir för betyg på provet bara.

efter lunchen så gick jag, emma, angelica och fia och tittade på skolshowen. gud så bra. filmade lite och tänkte dela med mig av två stycken som jag tyckte var extra bra.


hon var så duktig. jag rös så otroligt mycket.


denna tjejen satt i rullstolt, hon sjöng och spelade piano själv. jag började gråta, hihi.
jag tyckte hon sjöng med sån otrolig känsla så det började allt rinna ett par tårar.

shopping från stockholm


vitklänning : lindex
klänning med blommor: lindex
herrskjorta: joy
hängig väst: lindex

blev inte så mycket, men alltid något iallafall. jag är grymt nöjd!

bilder från stockholm


dags att ge sig av

väl framme tog vi en promenix vid skanstull, hittade ingången till vår gamla lägenhet

på lördagen blev det grönan

mat

bror vann något monster som vi gjorde till en johnny

utsikten från där vi bodde

tänkte direkt på min syster när jag såg denna. hon färgade nämligen håret blått efter plupp, idiot om jag får säga det.

home sweet home

kom hem vid åtta. skönt som fan. vi började åka runt halv tre tiden, tiden gick rätt fort dock. kollade på lite film osv. just nu borde jag egentligen plugga eftersom att halv nio imorgon har jag teoretiskt manikyrprov och jag har inte pluggat någonting alls. bra milla, bra. nej inte någonstans. borde egentligen börja plugga nu men tänkte bjuda på lite bilder från helgen och lite shopping också först.

fast nae. det bjuder jag på imorgon istället. time to study!

dag 2 i stockholm

sitter i deras vardagsrum just nu. 'a'ter en helt okej god kaka och dricker v'a'ldigt gott te. vi har precis kommit hem fran gr'o'na lund. som ni kanske m'a'rker sa har jag inte de svenska bokst'a'verna. det 'a'r f'o'r att jag sitter pa mammas mans dator.

pa gr'o'nan gick vi sp'o'khuset. gud vad r'a'dd jag var haha. vi gick samtidigt som ett par killar som skulle leka lite tuffa. jag har nog aldrig skrattat sa mycket. herregud, dom skrek som tjejer. det var sa roligt att se. jag skrek en massa ocksa, det var riktigt kul faktiskt haha. kanske vagar mig pa gasten pa liseberg nu, who knows.

imorgon sa ska vi in till city pa morgonen, kolla lite. ska tvinga mamma att k'o'pa lite kl'a'der till mig, hihi. beh'o'ver ett par m'o'rka och ljusa leggins, en rutig over size skjorta, monkis cyckelshorts och en m'o'rkbla randing kofta. blir kanon om jag far hem det. dock tror jag inte mamma kommer ga med pa mina planer, man kan alltid ge det ett f'o'rs'o'k hihi.

nu ska jag forts'a'tta att dricka mitt te och surfa vidare, prata lite osv.

stockholm

nu befinner jag mig i stockholm. är på söder och mår hyffsat bra. bortsett från att jag är febrig och jätte förskyld. blev en runda på stan förut, köpte en vit sommarklänning till skolavslutningen. jag fiskade även med mig ett solpuder hem också. i love this city. strosa runt på gatorna med en stor chai latte från espresso house.. mmm.. that's what i call living! senare ikväll hoppas vi att ludde kikar förbi och underhåller mig för en liten stund eftersom att han också befinner sig i stockholm, dock inte på söder men han skulle visst hit för att lämna av en kompis så då får jag hoppas att han kommer förbi mig också.

något som jag ogillar med stockholm är att folk är så otroligt dryga här. stötte på en gubbe förut påväg in till din sko, jag gick och kollade in i affären och han gick bara förbi jättejätte nära och viskade "feta kossa". jag skrek : URSÄKTA? hahaha. men han vände sig inte om utan fortsatte bara att gå. jag blev så otroligt chockad, han var säkert i min mammas ålder. lite hyfs borde man väll ha tycker man. inte alls van vid folk som slänger sådana kommentarer hur som helst. för så är vi väll inte direkt hemma i göteborg? där tycker jag nästan att alla är trevliga. tillochmed a-lagarna som sitter bakom willys i partille, dom är trevliga gubbar dom haha. en annan sak i stockholm är att jag alltid går och tittar extra noga efter kändisar haha. kanske inte finns många just här. men therese berättade faktiskt att stellan skarsgård bor lite längre bort på gatan här bara. det är lite tufft. springa ihop med honom hade vart roligt. för när vi var i stockholm förra gången och kollade på hus, då vi egentligen skulle flyttat hit, så åkte vi runt i en bil på öster och helt plötsligt såg vi dilba gåendes längs gatan. lite otippat, men tufft.

nu ska jag väll titta vidare lite här på internet, sen hoppas jag på lite film och mys med min lilla älsklings elliot. jag är förvånad, jag har fått vara ifred i två timmar nu. underbart. så är det att vara barnpoppis haha.

god morgon tuppen

mamma väckte mig precis. ska börja klä på mig och kleta på lite mascara snart. behöver bara vakna till lite först. snart ska vi åka iväg till stockholm också. jag tror inte ens att jag har packat klart. får nog ta och göra det. det kanske inte blir någon uppdatering i helgen, men annars så får ni massa bilder och grejer när jag kommer hem igen. keep reading bitches!

tröttis

kom hem nyss från halldinarna. sarah messade mig och sa att hon var helt ensam där, tomt hus för ovanlighetens skull. så jag stack dit och kollade lite film och tjötade lite. sen kom pojkarna hem. jag, joakim och sarah satt och pratade en massa. blev en hel del snack om utvecklingstörda, lärare på furulund och massa annat. blev även en öl på det. gott. nu är jag jätte trött och funderar på att sova faktiskt. ska ju upp tidigt imorgon med, har inte ens packat klart. dock är det bara för en helg. men jag packar alltid ner alldeles för mycket, för en vecka typ. ifall jag inte blir nöjd och vill byta om och så. fan att man inte har en sån väska som merlin i svärdet i stenen har. bara packa ner hela rummet om man känner för det i handväskan, hade vart as gött ju.

gjorde precis ett disneyquiz, fick 7/12 rätt. dåligt gjort. jag som är disney fantast. älska tecknade filmer. är sjukt sugen på att se spirit nu faktiskt, dock kommer jag bara somna. får se den på söndag helt enkelt. måste vara en av världens bästa filmer. har sett den säkert 50 gånger och jag gråter lika mycket varje gång. på tal om att gråta så kollade jag och mamma på extreme home makeover förut, harrejävlar. det får man alltid tårar till, tårar som bara rinner. men denna gången, jag lovar att jag verkligen satt och stortjöt. så otroligt fint gjort av dom. jag älskar ty, han är snygg också. jag och bea ska leta upp han och dela på honom. det låter som en bra plan.

god natt

fulla pojkar i danmarksbåten

kom precis igenom dörren, har vart och köpt snus. äntligen. fick ett samtal när jag var utanför dörren utav en tjejkompis storebror, han hade ringt till fel milla men fortsatte att snacka ändå. sen ville ägaren till telefonen prata, en kille som jag känner också. han luktade tydligen blåbär i huvudet och var otroligt full, gick ifrån vakter och grejer. fick till en liten rolig dialog faktiskt. först i bakgrunden hörde man min kompis storebror skrika "chefen ville att du och milla skulle bli ihop". vi kallar ägaren till telefonen för blåbärspojken.

blåbärspojken- ah, hon ville att vi skulle bli ihop
jag- inte förens du säger vad shibby är, annars blir det inget
blåbärspojken- jag säger aldrig vad det betyder!
jag- nä, då blir det inget
kommer inte ihåg hur men på något sätt kom vi in på ligga
blåbärspojken- men.. om jag säger vad det betyder, ska vi ligga då?
jag- ja men visst, då ligger vi. om du säger vad det betyder, nu har du ett säkert ligg!
blåbärspojken- ja men vad bra, alltid bra med det. vi ligger då, om jag säger det.
jag- ja det tycker jag.
blåbärspojken- när ska jag berätta vad det betyder då, så vi kan ligga?
jag- när vill du säga vad det betyder och ligga?
blåbärspojken- innan jag åker tillbaka till norge kanske, åker på måndag.
jag- jag kommer hem på söndag kväll
blåbärspojken- japp, då var det spikat. vi ses på söndagkväll! pusshej

för er som inte fattar så var jag ironisk. han ska inte få ligga på söndagkväll haha. han ska inte få ligga alls faktiskt. nej nu ropade mamma att det var mat. min favoriträtt, citronfilé :) gott!

grinolle är vad jag är

är på otroligt dåligt humör faktiskt. vet inte varför eller något. är bara sur och trött. behöver någon som köper snus till mig, men ingen orkar. roligt. mamma vägrar köpa snus till mig igen och det gör mig ännu mer irriterad. det är dessutom fint väder och alla är tråkiga och sitter hemma. fy för er! nej. nu ska jag inte skriva mer, blir bara mer irriterad. hah. jag är hopplös.

titta vad jag hittade

kollade lite på fröken sverige genom åren. dock vet jag om att min hantverks lärare eva-lisa var fröken sverige, 1967. men ändå, haha. lite coolt att man kunde googla henne liksom. hittade denna bilden också.

uppe med tuppen

ja, det kan man väll säga att jag var. jag vaknade först kvart i åtta, tyckte det var lite för väl tidigt att gå upp så jag somnade om och vaknade en timme senare. då kunde jag inte sova längre. jag är konstig, jag kan bara somna om en gång, sen går det inte att sova mer.

denna torsdagen ser ut som så att jag kanske ska luncha med robin och kenta, får se hur det blir eftersom jag är pank. dock säger kenta att dom bjussar men jag kan verkligen inte ta emot saker. jag har jätte svårt för det. känner mig alltid dum när vänner ska betala för saker som är till mig. jag får nöja mig med att beställa in en chai latte eller någonting helt enkelt. jag ska även packa idag, för imorgon bitti bär det av till stockholm. så skönt! älskar verkligen den staden, så otroligt vacker och härlig. det jag inte gillar med den dock är att alla ser alltid ut att ha så bråttom. om man går i stan tillexempel, folket flyger typ fram. det är inte som i göteborg när man nästan blir pissförbannad för att folk framför en går så otroligt långsamt eller bara stannar upp mitt framför en.

i stockholm blir det besök på grönan. kanske ska våga mig på den nya åkturen insane? det får det nog bli. senast jag var på grönan var väll sådär tre år sen eller något, då tyckte jag inte att dom hade så mycket kul faktiskt. liseberg är bättre enligt mig. då hade vi iallafall en lägenhet i stockholm pågrund av att min mammas man jobbade i stockholm då och då. väldigt centralt och allt. fast nu när jag tänker efter så var det inte då vi var på grönan, då vi hade lägenheten. utan då bodde vi på hotell. kommer ihåg att min bror stukade foten på grönan i det dära lustiga huset typ. usch, det var så hemskt. kommer även ihåg att jag gick iväg och smygrökte när vi var i stan. pinsamt. nu behövs det inte smygröka längre, det har iofs inte hänt på väldigt länge nu. men nu har jag ju även slutat röka, bra som jag är. så behövs inte tändas några ciggaretter överhuvudtaget.

nej nu ska jag tillbaka till sängen och kolla på tv igen. ser ut som att xena har börjat. det är ju lite roligt. roligare än datorn just nu iallafall. hörs senare!

time to go to bed

happ, så fort gick det. dags att gå och lägga sig. somnade i soffan till navy cis, lite trist eftersom avsnittet var spännande. jaja, orkar inte kolla klart på det för kommer bara somna totalt. går och lägger mig i sängen istället. godnatt!

lonley nights

sitter här i min ensamhet framför min älskade tomburk. har precis haft lite frågesport med snyggvictor, trevligt trevligt haha. funderar på om jag ska gå ner och glo film med mamma eller lägga mig i sängen och vänta på scrubs och sova. vet inte vad som låter mest lockande faktiskt. är ju faktiskt rätt trött, men känns lite fel att gå och lägga sig såhär tidigt.

imorgon så blir det lunch på stan med kenta och robin förmodligen. kenta vill att jag ska försöka mig på en öl utan legg, men det märker vi om jag gör. jag är väldigt feg när det gäller det dära. sen så är jag inte så desperat efter att vara 18 och få dricka heller. jag klarar mig med mina hemmafester och smuggelöl.

ser ut som att det får bli film med mamma. hon sitter ensam där nere, tråkigt för henne. jag får hålla henne sällskap. alltid mysigt att kolla på tv med mamma. jag brukar alltid tvinga henne till att klia mig på ryggen, benen och armarna haha.

gamla klassiker och regn

just nu regnar det som bara den ute, usch vad hemskt. jag sitter inne och lyssnar på gamla klassiker så som secret service - oh susie och lite gamla disney soundtracks låtar. jag älskar verkligen att sitta och lyssna på gamla låtar som man lyssnade på när man var mindre eller låtar som har minnen med sig. skulle nog kunna säga att min genre är gamla låtar. om det går? det får det göra helt enkelt. ja, ikväll så händer det ingenting för min del. bara sitta hemma, titta på någon go film med mamma eller något. poppa lite popcorn kanske. på fredag morgon bär det av till stockholm, ska bli otroligt skönt. jag hoppas på bra väder. dock som det ser ut på tv4s väderrapport på internet så ska stockholm bjuda på regn hela helgen. så passande då, usch för regn. jag vill ju kunna gå runt i shorts och t-shirt och en tunn kofta. sitta på ett café och smutta på en chai latte och njuta av stockholm. på tal om ingenting så satt jag och lekte med lite smarties förut, gottgott.


just nu är jag otroligt sugen på att bara knäppa en öl, sitta och tjöta med lite gott folk osv. men min plånbok tilllåter inte det alls. den är nästan så gott som tom. min snusdosa tillåter inte det heller då min snus kommer att ta slut imorgon och jag får inte pengar förens på fredag. blä. detta slutar inte bra, det känner jag på mig.

förresten, vad tycker ni om den här tröjan? köpte den på ullared för typ ett år sedan och jag har nog bara användt den en gång skulle jag tro. vet inte varför, för den är ju väldigt söt och enkel.

cassies bilder

kan ju säga att det inte är dom vackraste bilderna haha. men ja, jag får väll bjussa på det antar jag!


här var man rätt glad efter all klättring bland stenar. paljetterna lite här och var.
ingen vidare fin bild asså haha. men ja, detta är väll vad jag har att erbjuda just nu.

gräshopparn och vattengudinnan.. eller något i den stilen haha

nervösa-dagen, check

jag har precis kommit ur duschen. var tvungen att få bort all saltvatten som jag hade i håret från examinationen. det gick faktiskt bättre än förväntat. jag hade en väldigt negativ inställning till att börja med. inte nog med det, när jag kom till skolan och skulle plocka fram sakerna jag bokat för att ha på examinationen så är allt borta. kul. då fick jag genast tänka om och hitta nya saker. som tur var löste det sig rätt okej. hade vart mer nöjd om det var de grejer jag hade bokat som jag använde, men nej. ibland finns det idioter som bara förstör och har sig. jag skänker all mitt härliga hat till de idioter som är sådana. puss på er.

hade tänkt slänga upp ett par få bilder från examinationen. väntar på fler bilder av cassie som ska skicka sina bilder så fort hon har ätit. förvänta er att det kan dröja ett tag, hihi. men några stycken kan jag väll bjuda på, så snäll som jag är.

julia fisk och cassie gräshoppa

kajsa ogräs

sarah rosflicka/dead bride

elin blom-inspirerat

bea leopard. riktigt modigt att köra topless!

jag själv fick slita och klättra i ett vattenfall. det var lerigt och hade precis regnat. botten var svin äcklig och man sjönk ner direkt. men jag kämpade för fullt. först så stod jag precis under vattenfallet typ, en elev fotade mig då. blev inte så nöjd med bilden han visade. dock tog han mer än en bild. sen när jag äntligen kommit upp ur vattnet så förklarade jag för hans lärare att jag precis blivit fotad under vattenfallet. nej, sa han du ska fotas där. så pekade han ut i vattnet igen. då var det bara för mig att bege mig ut i vattnet igen. sen blev det en massa poosande och jag hoppas på bra bilder nu. vet inte när jag kommer att få dom men jag hoppas snart. anledningen nu till att jag inte lagt ut bild på hur jag såg ut är för att jag väntar på cassies bilder, dom jag tog med min kamera blev inte bra alls tycker jag. så ni får stå ut!

johan palms nya skiva

vissa tycker han suger, att han inte kan sjunga alls. jag gillar när det är olikt alla andra. när folk har en egen röst. det har johan verkligen. jag tycker faktiskt att han är bra. han har sån otrolig scenkänsla också. satt och lyssnade igenom hans nya skiva my antidote på spotify. alla låtarna var riktigt bra faktiskt. men det fanns en låt som jag fastnade starkt för, satellite. texten var så fin och själva låten var bara så otroligt härlig. creds till johan palm! här har ni ett litet smakprov för er som inte har spotify.



designen

så. nu har jag suttit och pillat på designen i säkert två timmar. trixat hit och dit. testat massa olika saker. nu får det vara nog. jag är faktiskt rätt nöjd. vad tycker ni om den nya designen?
                                                       

                          förra designen                                                       nya designen
   

hoppar frågestunder

det är mycket ni får veta om mig idag. två test på en dag. har haft planer på att ha en frågestund, men hoppar det och kör mitt egna race istället. här får ni svar på de flesta saker, är det mer ni undrar så fråga bara på.

DIG:
1. Hur lång är du? : 171cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? : personlig assistent tror jag, ingen aning än
3. Vad pluggar du? personlig stil och design
4. Har du långt hår? : halvlångt, det växer som bara den
5. Vilken hårfärg har du? : brunt
7. Har du haft sex senaste månaden? : det har inte ni med att göra
8. Använder du läppsyl? : beroende
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? ljusblå
10. Har du kysst någon idag? : nä

FAMILJEN
:
1. Bor dina föräldrar ihop? : nej, det var längesen
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? : både och
3. Hur många syskon har du? : 3 riktiga och 2 plast
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? : hejdå
5. Hur många ställen har du bott på? : säkert 10
6. Vem i din familj stör du dig mest på? : mammas man
7. Vilken familjemedlem är snällast? : mamma
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? : fixade brors hår förra veckan

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? i skolan idag hihi
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? : storme och andreas
3. Har du kysst nån kompis? : japp
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? : japp
5. Vem har du varit kompis med längst? : melissa, sen dagis!
6. Vem känner dig bäst? sandra
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? : typ två år
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? : inte hatade kanske
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? : nej

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? : just nu avklippta leggins & linne. förut idag shorts, tunika & kofta.
2. Har du bytt om idag? ja
3. Favorittröja? : ifk tröjan som är hos daniel 
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? : randig tröja
5. Har du gett bort kläder nån gång? : ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? : för många
7. Har du handlat kläder genom internet? : ja
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? : säkert när jag var liten
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? : för mycket häng
10. Vad använder du för skor? : "converse", gladiator och ballerina

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? : bara mamma
2. Klä dig annorlunda? : ja
3. Vara dig själv? : of course
4. Visa dig i bikini/badbyxor? : ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän: vet inte
6. Pierca dig? : ja
7. Ge dig på utmaningar? beror på
8. Ha sex på offentlig plats? : kanske
9. Vara omogen? : är alltid omogen
10. Äta småkryp ? : usch nej

SKOLAN:

1. Vad heter din skola? : angeredsgymnasiet
2. Vad heter din favoritlärare? : har två favoriter, anna & charlotte
3. Vad är ditt favoritämne? : livskunskap, engelska och hantverk
4. Snyggaste läraren på skolan? : roger
5. Fulaste läraren på skolan? : han som ser ut som en tomte
6. Tråkigaste ämnet? : matrialkunskap
7. Har du skolkat mycket senaste året? : nej
8. Hur tar du dig till skolan? : buss & spårvagn
9. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? : nej

Mobil:
1. Var ligger din telefon när du sover? brevid mig på laddning
2. Hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier? aldrig
3. Hur känns det när du inte har din telefon på dig? känner mig naken
4. Får du någon gång höra att du är en telefonälskare? ja, ofta
5. Hur många telefoner har du haft det senaste året? två
6. Blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? tror jag inte
7. Vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? "haha du är aldrig i skolan :)" - walle
8. Vad står de i de senaste skickade sms:et? "ring igen" - elin
9. Vem är överst på listan över missade samtal? elin
10. Vem är 6a på listan över mottagna samtal? sippo
11. Vad har du som bakgrunds bild? adam brody
12. Hur mkt batteri har du? typ fullt
13. Vem är 8 på din kontakt lista? alex åberg
14. Vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista? gabbi
15. Vad heter din mobil, som bluethooth namn? milla
16. Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? kort på charlotte och hennes bäbis

nervös inför morgondagen

känner mig så stressad och nervös inför morgondagen. först startar den upp med examination i natursminkningen, inte nog med att vi har smink examination utan vi har även prov i materialkunskap, it sucks. jag har ingen aning om hur min sminkning kommer bli alls. jag vet ju hur jag hade tänkt att ha den, resten får vi se. vi ska även bli fotade av elever som har foto som passion på skolan. ska bli rätt kul iofs men ändå spändt då det är första gången jag fotas seriöst framför en kamera. klädeseln för fotograferingen har jag inte bestämt ännu heller. funderar på en blå lång ärmad tunika bara eftersom att det är sminkningen som ska vara "höjdpunkten". för er som är nya och inte sett min sminkning så kommer den att se ut såhär.

sen får ni gärna tänka er att jag kommer att ha blött hår och sitta vid vatten. kan det vara något tro?

gick förbi anslagstavlan imorse och hittade en kort på vår lärare som fött sin son sebastian nu. var tvungen att fota och visa er. så otroligt söt sebastian ser ut att vara. kommer vara sjukt kul när charlotte kommer och besöker oss med lilla sebbe. det är sjukt så fort tiden har gått. hennes mage har bara växt och växt och nu är den lille pojken ute. saknar faktiskt charlotte redan, hon är sån otroligt bra lärare. längtar tills hon kommer tillbaka. ett stort grattis till charlotte och linda för deras lilla sebastian :)

titta så trött och glad hon ser ut att vara. kan knappt föreställa mig känslan :)

test

The big love and sex test of 2009.
(svarar du inte ärligt på detta så kommer du få otur i kärlek i 5 år)
utmana sedan sex personer

Är du kär just nu? nej
Har du kysst någon idag? nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? ja
Har du ett förhållande? nej
Om nej, varför inte? är så otroligt kräsen
Hur många har du varit tillsammans med? bortsett från sånna fjantförhållande så äre 0
När förlorade du oskulden? 15 barre
När går gränsen vid otrohet? kyss
Har du varit otrogen och om ja, varför? ja, typ. jag var full och dum.
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? ja :(
Är du romantisk? sådär
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nah, nästan
Är du svårflörtad? ja, oftast
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? emeljano
Hur länge höll det? jag gick på dagis, how should i know?
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? på skojj ja
Har du lekt med någons känslor? tyvärr, ja
Har du haft sex med över 20 personer? absolut inte
Hur länge höll ditt längsta förhållande? fjantförhållande = två veckor typ
Och ditt kortaste? typ en dag haha
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? helst förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? när jag var liten
Är du en bra pojk/flickvän? kanske, kanske inte
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? -
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? det säger jag inte här
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? nej
När fick du din första kyss? i åttan hihi
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? typ 27
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? absolut inte
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? både och
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? bra stil, snäll, lite badboy, pojkgullig

jag utmanad :
vkoskinen.blogg.se
angelicascharlins.blogg.se
eclaesson.blogg.se
carolinawennerstrom.blogg.se
pauru.blogg.se
beatriceofsweden.blogg.se

gay means happy

sitter och diskuterar bögfobi med en kille som påstår att han har det. hur mesigt är inte det egentligen? jag förstår mig verkligen inte på folk som äcklas av homosexuella. all kärlek är bra kärlek. så är det bara. jag själv är hetrosexuell men jag har massa kompisar som är bisexuella och homosexuella. jag ser inget fel i det? alla tycker om olika. visst, folk som inte tycker om homosexuella tycker också olika jämfört med de som faktiskt accepterar all kärlek. men helt ärligt, då tycker jag att dom ska växa upp. för att springa runt och tycka att bögar och lesbiska är äckligt är bara så otroligt töntigt enligt mig. vafan, säkert 1 tredje del eller halva befolkningen är hbt-personer. varför inte bara acceptera att folk är olika och njuta av det? om jag får säga det själv så är hbt-personer är oftast så otroligt mycket skönare än hetero-personer. dom vågar oftast släppa loss mer. vad är bättre än en bögkompis för oss tjejer? ingenting. all kärlek åt hbt-folket säger jag bara. som ett par dudes som föreläste om hbt-personer på vår skola sa en gång, gay means happy. fan folket, acceptera att det finns folk som är olika. hur kul hade världen vart om alla var likadana. men nu innan jag avslutar så måste ni ha klart för er att trots att jag har vänner som är hbt-personer så är jag själv inte det. eftersom vissa har fått om bakfoten att bara för att man umgås med lesbiska tjejer så blir man helt plötsligt det. puckon om jag får säga det själv.


elin och sandra på bilden

studentbal

var precis på sandras (min bästa vän) studentbal. gud så vacker hon var, gud så vackra alla var. helt sjukt. först kände jag inte ens igen sandra. hon kom gåendes mot mig och vinkade, jag bara tittade på henne. tänkte vem fan är det som vinkar. sen när jag såg att det var hon så flög jag upp i luften och skrek "DÄR ÄR HOOOON!!!". gud, jag har aldrig sett henne så fin asså. helt sjukt. hon fick ett halsband av mig som hon snabbt bytte ut mot det hon hade på sig. ikväll ska hon supa tills hon deckar, det är hon värd.

här kommer lite bilder.

här är min vackra prinsessa.

jag såg hemsk ut, därför fick det bli att jag täcktes för. hur snygg är inte sandra?

snyggingar

sandra och therese

dagens wake up call

missade ni dagens nrj wake up call tro? inte jag iallafall. colle skickade in ett litet bus till fredrika. knappen och hakim ringde självklart upp till henne kvart över sju på morgonen. jag lyssnade iofs i efterhand. men gud vad jag skrattade. stackars fredrika. men det var så otroligt klockrent eftersom att hon faktiskt har opererat foten nyligen och fick ta bort gipset igår haha. här har ni självaste fredrika, en onykter nyopererad brud. detta var dock ifrån när hon fått första foten opererad. missade ni det, så tryck här för att lyssna på wake up callet. rulla ner så hittar ni det.

dagens outfit


mörkblå tunika, mammas från h&m
svart långt linne under från gina tricot
gladiator skor från skopunkten
halsband, virres
armband : våga & ett gammalt vitt jag hittade under städningen

ledig måndag

kändes otroligt skönt med en lång helg nu, det passade riktigt bra in i mitt liv just nu. det bästa av allt med det hela är att den var nykter också. jag är stolt över mig själv. nästa helg kommer också att bli nykter, vilket känns riktigt peppat. kanske ska man sluta dricka och bara dricka då det finns något att fira? t.ex. födelsedagar and so on. det låter faktiskt bra, men vi får se hur länge det håller haha. wish me good luck, folks.

just nu ligger jag i soffan. börjar bli rätt vanligt att jag gör det. fast idag har jag inte gjort det hela dagen. utan jag har faktiskt pluggat också. behöver träna på min sminkning som jag ska göra på onsdag. funderar på om jag ska tvinga mamma till att köpa en ögonskugga som jag kan använda på onsdag också. eftersom att i skolan finns det så lite av de färgerna jag ska ha. men det löser sig säkert, jag är sjukt nervös iallafall. har inte ens bestämt kläder än, ÅH.. HJÄLP!!

idag så har sandra sin bal på valand klockan halv åtta. jag och elin ska nog dit beroende på ifall inte något annat ploppar upp för elin vilket hon starkt hoppas på att det inte gör.

nu funderar jag på att hoppa in i duschen och börja fixa mig lite granna, i brist på annat att göra liksom.

film & nya skor

kom precis hem från en snabb tripp på allum med mamma. besökte skopunkten för att köpa skorna jag kollat på ett tag. blev även ett par till skor som var jätte söta nu till sommaren. innan den lilla shoppingtrippen så var jag hemma hos storme och andreas. andreas drog till stan för att möta upp sin lillebror så jag och storme kollade på sagan om ringen 2. sen kom mamma och hämtade upp mig.



här har ni skorna. båda kommer från skopunkten.
gladiatorskor : 299:-
vita stickade ballerina : 149:-

änglar och demoner

kom precis hem från bion. var och såg änglar och demoner. gud sicken bra film! verkligen grymt gjord. den rekommenderas väldigt väldigt starkt! måste även säga det att tom hanks är verkligen en riktig pudding för sin ålder asså. mums på honom.



var iväg och solade en snabbis med anna isabell förut. blev bara fyra minuter stå solarium, kände inte för att lägga ut mer pengar. men fick pytte lite färg iallafall. sjukt vad dom solariumen tar fort asså. riktigt smidigt. efteråt så ville jag ta en promenad igenom mitt gamla område. först gick vi förbi min gamla skola, eller ja. den fanns inte kvar längre. jag blev helt skakig i benen, det kändes verkligen i hjärtat. så många minnen var liksom bara borta. jag fick knappt fram några ord, jag var mållös. tog även lite kort på hur det såg ut nu, man kan inte ens se att det brukade vara en skola där.

här brukade min gamla skola ligga.

usch..

blev även en liten promenad igenom min gamla gård. där vi bodde innan vi bygge hus i partille. fyfan vad jag saknar det stället. anna isabell fick nästan be mig hålla käften så många minnen jag rabblade upp. vart vi än gick så fanns det ett nytt minne. hade lätt velat bo där fortfarande. var alltid så jävla kul att bo där. vem bangar att bo nära stan? inte jag iallafall.

där det är en rund ring bodde vi innan

en jävla massa minnen.


fint väder och solarium

god morgon på er. jag vaknade upp halv elva imorse, kändes härligt att inte vakna upp bakis faktiskt. duktiga mig! idag blir det inte heller någon alkohol för min del. jag känner mig så bra. därför belönar jag mig själv med att åka och sola, trots det fina vädret. men det blåser så mycket, då kan jag inte ligga ute och sola på utsidan. nepp, det får helt enkelt bli solarium. anna isabell har kommit hem från turkiet och hon ska följa med mig som sällskap, ska bli roligt att träffa henne igen då det var längesen nu.


hemmakväll



ligger hemma i soffan nu och bara tar det lugnt. humöret är inte precis på topp. inte nog med det så är jag jätte trött och har ont i huvudet. så det blir en lugn kväll framför tvn idag. känner mig verkligen inte på topp för att festa eller något i den stilen. kommer bara vara ett rent monster isåfall. usch, detta kan bara sluta illa.

vad ska ni hitta på ikväl? fest eller hemmakväll?

imorgon hoppas jag på bio med mamma, för att ha något att göra. känner verkligen att jag bara vill vara hemma hela helgen. behöver tänka klart på saker jag gått runt och tänkt på hela veckan. var otroligt skönt att prata med bea på spårvagnen från skolan förut. hon är med om exakt samma sak som jag. känns skönt att någon förstår och kan lyssna så tack för det beababe, det uppskattas.

jag tänker dock inte dela med mig av mina problem med er eller såhär öppet. man lär sig av sina misstag helt enkelt. mina problem får stanna hos mig och mina närmsta vänner, inte till ett par random läsare som knappt vet vem jag är. förlåt för mitt humör men jag är verkligen trött på allting just inte. inte bara en sak som går åt helvete, utan allt istället. fuck this!

pärlskalbaggar och chill i datorsalen

sitter i skolan nu i datorsalen med alla brudarna. har precis haft naturkunskap. där fick vi klistra på massa färgade papper på ett stort vitt papper och sen lägga på 80 färgade pärlor. sen skulle vi göra någon slags labbning på det. rätt kul faktiskt. älskar när det är praktiska saker man ska göra. det är då jag lär mig som bäst.

dagens fråga
hur lär ni er saker bäst?


ett gott skratt

hittade en riktigt rolig annons i partille tidning idag. helt sjukt att "stilen" spritt sig så himla mycket. det är ju inte bara här i partille och i göteborg som folk säger partille johnny utan i hela sverige. dock tror folk att stilen började från en 15årig liten kille vid namn johnny som bor i partille. jag känner honom. det var inte han. det började först 2005, mille startade stilen lite smått kan man nog säga. fast då var det inget som det är nu. då var det intersport strumpor utanför jeansen, crocker jeans, emilio tröja, h&m korshalsband osv. nu är det spretigaste håret någonsin, toffsar och åh.. usch. här har ni annonsen iallafall, haha. la widé är för er som inte vet en frisörsalong som ligger i allum. dom fick verkligen till ett skämt där. creds!


nästa vecka blir underbar


bilden är lånad av angelica

var inne på angelicas blogg och kollade. såg att hon hade lagt upp schemat för nästa vecka. gud så skönt! två dagar i skolan bara. dock så är det prov i materialkunskap, nationella i matte och även en hantverks examination. hur ska detta gå? det återstår att se helt enkelt. wish me luck! jag är sämst på att lägga upp läxor och planerande. men helgen får helt enkelt bestå av bio och massa plugg och tränande på make upen jag ska göra på examinationen.

storstädning och massa rensning

mamma satte mig i hårt arbete idag. från början så skulle jag bara städa mitt rum och damma av det för att få en snusdosa. men istället så började jag rensa ut allt gammalt så nu ser mitt rum mycket större ut och renare ut. tog lite kort för att visa er. vissa av er vet hur det brukar se ut i mitt rum. saker överallt, aldrig städat, kläder exakt överallt och bara massa skit. jag vet dessutom att mitt rum är jätte fult haha. men jag ska snart måla om och köpa nya saker till det, då ska det bli mega snyggt.



utmanad

Jag har blivit utmanad av Bella.

Själva utmaningen går ut på att jag ska skriva ner 5 saker som jag ska göra under året 2009 samt 5 personer jag vill utmana.

1. åka typ överallt i sverige
2. slösa massa pengar som jag egentligen inte har
3. börja träna hårt
4. fylla 18 år
5. fixa om håret på något sätt

Jag utmanar följande personer:
alla som känner att dom vill bli utmanade

yes!


nu var det bokat och klart. bär av till norrköping den 13e juni och är tillbaka den 22e. jag åker alltid till norrköping varje sommar, det är som en tradition. älskar den sköna staden. dock brukar jag åka dit i augusti men nu får man skynda sig dit innan siri's lilla tyson växer sig stor, sen saknar jag siri otroligt mycket också. fick träffat henne en snabbis på sportlovet, men det var bara fem minuter. saknar min lilla kaninjävel. jag har redan bokat hennes nya lilla vovve på mårnarna, blir ut att springa med tyson då serni. hard work! varje dag satsar jag på. woh, bra milla bra.  no need to worry, girl.

påtal om annat så ligger jag i soffan just nu och har kollat på massa weeds avsnitt. fick avbryta lite för att uppdatera er, snäll som jag är. är äntligen klar med säsong 2 och är inne på halva säsong 3 nu. så jävla bra serie. silas är så otroligt snygg med. cheeeeck it out girls, what's not to like? mhm, i want his white boy ass over here. haha, lite hjärntvättad av alla gangsters i weeds.


back to weeds. tudeluuu!

går i säng en halv timme senare

buhu för 6an. just nu visar dom hulken. jag som suttit och väntat på att få gå och lägga mig sen klockan sju. nä, då börjar scrubs en halv timme senare. livet är allt bra orättvist ibland, hah. skämt åsido. jag är iallafall otroligt trött just nu.

sedan saknar jag en viss jesper också, inte träffat honom på ett par månader nu. för lång tid. han är en riktigt charmör den dära killen asså. passa er brudar! snygg, charmig, snäll och rolig.. kan det bli bättre?

kan ju även passa på att göra lilla markus nöjd. jag vet om att du läser detta inlägget pojke lilla. vill bara säga till dig att vi ska inte ha barn ihop, hahaha. vi såg ju hur det slutade på makemebabies.com. fulaste ungarna jag har sett, helt seriöst. men ja, lilla markus vi får klara oss utan ungar i framtiden helt enkelt haha. tar mitt privatjet till dig nu. hare gött haj.

mammor..


eh.. dunno? snail-killer? anita? mamma rudberg? think so.

går ner för trappan för att jag skulle sätta på tvättmaskinen. möts av mamma som är jätte glad och säger "jag hittade precis nio sniglar som jag tog död på". mums tänkte jag, eller inte. inte nog med att jag är livrädd för dessa mördarsniglar så berättar mamma hur hon dödar dom också. "om man tänker såhär.. en snigel får 400ungar och om jag har dödat 9st så har jag dödat massa sniglar.. CAAA-CHING!". min mamma är allt bra ibland.

imorgon blir det ingen skola för min del, säkert inte för någon annan i min grupp heller. börjar dagen med idrott (ut och springa) sen har vi håltimma från typ halv elva till två då vi har svenska. känns lite onödigt, eller ja otroligt onödigt. jag stannar hemma och kör min springrunda själv istället. med lite go musik och ett bra väder så kommer det gå galant.

vad är planerna för helgen nu då? för min del ser det otroligt chill ut. blir bio med mamma, vi hade tänkt att se änglar och demoner. ska bli mysigt, längesen bara jag och mamma hittade på något ihop.

fick precis veta att det blir inte bara norrköping, nyköping, falkenberg, kanske gotland, hultsfred och kanske kalmar i sommar utan även skara sommarland. blir säkert gött. åker dit med mamma, min bror och frivillig? :)

det är så vår humor


hahaha, asså.. nä. svårt att förklara. men det är så min och sarahs humor. inne på ica så skulle angelica köpa godis, jag och sarah passade på att leka med viktsaken (ni vet den man väger det man ska köpa, trycker på en knapp så kommer det ut hur mycket det kostar). jag la på min mobil på vågen, vi tryckte in müsli och fick ut att det skulle gått på 7kr, klistra fast den på baksidan av min mobil. sen ställde sig sarah vid fryspåsarna och drog till med en "får det lov att vara en fryspåse? VISST BORDE JAG JOBBA I AFFÄR?". sen knallade vi iväg med min mobil i en fryspåse.


hårt jobb på angeredsgymnasiet? knappast. såhär ser väll lektionerna mestadels ut. detta är på vårt basgruppsmöte. vilket bestod av mest snack och vel. allt är som vanligt med andra ord.

förresten så var det nationellt prov i matte a idag. gick sådär tycker jag allt, jag är talanglös på matte. men på andra delen så fick jag mig lite hjälp. jag vet, dåligt gjort av mig. men jag suger verkligen och vill inte sänka mig så jag smsade med lite folk så fick svarat på alla frågor haha. busiga milla! fy skäms.

jordnötter & partillegossip

sitter jag och äter just nu. tycker det är så otroligt gott. sen är det även bra om man är lite små sugen på mat, käka lite jordnötter bara. fast sen ska man ju inte äta för mycket av det goda heller haha.

jag är inte chockad. nu skrev partille gossip om willysligan. tufft. med tanke på att jag inte var med i den, utan jag var MED dom i furulund bara. dom skriver att det var våren 2006, fail. det var nämligen sommaren 2005. lite skillnad, lite yngre. men ja, så är det när man inte tar reda på det rätta utan bara skriver vad man tror. vilket partillebarnen är riktigt bra på att göra.

just nu springer jag och min bror runt i hela huset och letar efter något gott och sockrigt att äta. men mamma har alltid riktigt bra gömställen hon. en riktig gömmare. to bad for us, eller ja.. rätt bra kanske. inte ska man äta godis mitt i veckan inte.

uppdatering!
två min efter att jag publicerade inlägget så hittade min bror sour cream stjärnor. mums! nu ska vi möla i oss några.

sköna killar



partillegossip

nämen se där ja. nu hamnade jag själv på partille gossip. väntar bara in alla kommentarer folk kommer skriva, men vet ni? jag skiter verkligen i allt haha. tycker bara det är så otroligt omoget att ens skriva massa saker anonymt när dom lika gärna kan skriva vilka dom är och vad dom har att säga. nu väntas det.

(tryck på bilden för att komma till partillegossip bloggen)

HAHAHA!


vad är det jag ser på blogg.se? joodå, lilla desireé nilsson finns inte längre på mest besökta? kanske har hennes besökare gått ner så otroligt att tillochmed krillebooi (rahlenfeldt) har kommit över henne. skrattade så otroligt när jag såg detta. vad ska hon göra nu? lilla lilla dessie, tror att hela livet kretsar kring blogg.se. knappast, finns en värld utanför också där det är lite bättre att vara känd på. hon kallar sig ju själv för kändis, knappast. folk frågar efter autografer? ställer jag mig mitt i stan och skriker "JAG VAR MED I EN FILM I TOKYO" så ska du nog se själv att folk kommer och frågar mig efter autografer också. nu är det inte så att jag har vart det, utan bara ett exempel på hur dum hon är egentligen. den lilla fjortisidioten kommer nog aldrig växa upp.

förresten. vad är det med dessa bloggkändisar som skryter om hur mycket pengar och hur kända dom är? jag tycker inte det är något speciellt alls att vara känd bloggare om man inte gjort något innan som gjort en känd. blir oftast lite roligare att läsa då när man vet om vad som gjort personen känd. följa deras liv osv. visst jag läser de flesta kända bloggarnas blogg också, men de flesta vill man ju bara skratta åt. vet om att dom provoverar, men när går egentligen gränsen liksom?


äntligen bra väder igen

dagen började hyffsat bra. vaknade upp sex utan några större problem trots att jag somnade runt tolv tiden igår. ni förstår, jag brukade alltid sova vid halv tio tiden för att komma upp på morgonen för några veckor sedan. men nu har jag blivit så besatt i scrubs på kvällarna så jag håller mig vaken vid datorn tills klockan är elva och jag kan krypa ner i min gosiga säng och titta på scrubs. jag älskar det gänget. så otroligt skön serie. creds till att det går varje vardag klockan 23.00! härligt att somna till.

idag var vädret äntligen tillbaka, det blåser bara lite mycket. men värmen är ju iallafall tillbaka så jag är happy. hade en rätt soft dag idag. började dagen med svenska som var tråkigt, sen var det estetisk verksamhet. älskar den lektionen. bara sitta och teckna osv, idag fick vi även teckna ute pågrund av vädret. vi har inte haft tillfälle till att göra det de senaste lektionerna vi haft naturprojektet. på estetisk verksamhet går det ut på att teckna 3 bilder (5 för bättre betyg) av naturen. jag är inne är klar med 2 stycken hitills. snart ska det vara klart. dags att rappa på känner jag! angelica lekte fotograf istället medans jag och cassie satt och lekte konstnärer. vi hittade ett sjukt härligt ställe att sätta oss vid. här kommer lite bilder från den lektionen. måste bara säga att på en bild på mig och cassie så ser jag ut som en lärare, haha. helt sjukt!






HÄR!!! ser jag inte ut som en lärare lite granna?

bilder från helgen

nu så har jag lagt över bilderna från helgen som jag lovat er att visa. här kommer dom.
first off, friday!

efter 2½ timme väntan på marcus fick jag äntligen ölen och kunde bege mig av till angelica.
där lyckades jag dock inte fånga några bilder, då jag bara var där en timme. sen var alla tvugna och dra pågrund av lite saker


porriga petra var på g när vi vandrade till bussen

hamnade hos storme och adde i partille. jag och petra sov även där. morgonen började
med att vi knäppte en öl och tittade på tv. jag gosade runt i addes tröja som jag är kär i!

&nej ni partille idioter som tror att vi gjorde någonting med dom, häng er.

saturday!

mös framför soffan med katterna. hur mysigt ser det inte ut liksom? älskade flisa.

sen kom elvis och myste också. min lilla lonleyboy. älskade elvis.

det är så synd

.. att du är som du är just nu. iskall, oskön och allt det dära. pallar inte ta den skiten.

jag vet att jag inte borde..



jag vet om att jag lovat så många människor, speciellt mig själv att inte komma tillbaka till det där. men jag har så lätt att falla tillbaka när det gäller honom.visst, jag har inte gjort det nu. jag lovar! räcker att jag hör någon prata om honom, ser honom på stan eller vad som helst. då kommer det tillbaka, tankarna om vad han gör nu eller hur han har det nu. jag vill inte tillbaka dit. 2½år av mitt liv för ingenting. olycklig kärlek, utan att kunna få personen man älskar. ni som har vart med om det vet hur det gör ont i hjärtat. bara tanken av personen får en att brista ut i gråt, det gör ont. jag är glad att jag inte har lätt alls för att gråta längre. för isåfall hade jag suttit och gråtit nu. som tur är gör jag inte det. inte ens till den här låten, den lyssnade jag på hela tiden då jag var på g med honom. ja, sanningen är att vi bara var på g i två veckor och jag var kär i 2½år efter det. låter helt sjukt, men när den personen väl kommer så finns det ingen återvändo. jag har fortfarande svårt att tänka tillbaka. nu är det nästan 4år sedan. förstår ni hur mycket det tar på mig? jag vill bara kunna bli kär på nytt i någon som känner samma sak. när jag kände att jag verkligen inte älskade dig längre, då lyssnade jag alltid på sara löfgren - starkare. för vet ni? den gjorde mig faktiskt starkare. för det hon sjunger i första versen, det stämde verkligen och det stämmer fortfarande. visst, jag tänker fortfarande på honom och saknar dom två veckorna vi hade för dom var verkligen helt underbara. jag vill bara få bort alltihopa. men ni vet ju hur du det är, den dära första riktiga kärleken som aldrig släpper. trots att man skaffar en ny eller vad som helst så finns det fortfarande kvar i baktankarna. i mitt fall har jag blivit så kräsen för jag känner att inget kan bli så bra som just dom två veckorna var. ni tänker säkert att under dom två veckorna hände väll säkert inget speciellt. men det gjorde det, iallafall för mig. jag kunde vara mig själv helt ut, vi var inte dom som låg och pussades och kramades hela tiden heller utan vi hade så sjukt kul. vi kunde ligga och skratta jätte länge, bara hålla om varandra och njuta av tiden. jag glömmer aldrig när jag satt på bussen från han en gång så ringde jag min mamma och var överlycklig (hon hade aldrig hört eller sett mig så lycklig). jag sken som en sol när jag kom hem och nästan skrek ut "HAN SA ATT HAN TYCKTE OM MIG JÄTTEJÄTTE MYCKET". eftersom att jag aldrig haft en riktig pojkvän, jag har var alltid feg och blyg när jag var liten. så betydde det något litet extra för mig. att han kunde säga det och titta mig rakt in i ögonen och säga det. jag är även stolt över mig själv som sa det först. det var ett stort framsteg för mig.

varför ska kärlek vara så svårt?
berätta gärna era historier. jag behöver inte publicera kommentarerna, men skriv med det isåfall.

hörni vet ni vad?

jag funderar på att köra vita helger fram tills hultsfred. det är väll ändå smart? att ladda upp sig totalt och spara pengar. visst kan jag festa, men vem kan inte festa utan alkohol? jag behöver iallafall ingen. jag funderar starkt på att göra så. men att ändå köpa mig ett lock per månad så jag har lite granna, det blir ju dock 2lock bara men det är bara att köpa ett till innan man åker iväg. för då har jag även sparat ihop pengar så jag kan köpa alkohol och leva på där också. plus att mamma är snäll och kommer bidra med lite mat pengar osv :) gud så jag är taggad. dock kommer det att bli svårt iochmed att jag har planer på att åka till norrköping i juni någongång. men äsch, då är det okej att dricka. då får jag göra det haha.

HULTSFREDSFESTIVALEN HERE WE COME!

partillegossip

det finns en liten blogg med massa skvaller om partille, nämligen partillegossip. men något jag har svårt att förstå det är alla onödiga kommentarer folk skriver. helt seriöst, dom har tillgång till att skriva sitt namn och förmedla sina åsikter om folk men ändå använder dom sig av "anonym". det kan vara saker om att folk är fula, dom är äckliga, dom är horor, dom är patetiska, osköna ALLT! jag förstår mig verkligen inte på vad folk tänker med när dom skriver sånt och inte kan stå för det? inte nog med att det kan förstöra ett helt sjävförtroende för personen som får dessa påhåpp. det är helt enkelt bara elakt, man gör inte så bara. för hade det vart dom själva hade dom nog inte vart så glada heller. det känns så onödigt att ens yttra sig på det sättet när man lever i samma samhälla. självklart får man ha åsikter och tycka illa om folk, men då kan man ju åtminstonde stå för det? ibland måste vissa människor verkligen växa upp. dom är för självsäkra när dom skriver in de där orden som verkligen kan ta ner på en människa så otroligt. jag tror iallafall att alla dom orden grundar i dålig självkänsla eller avundsjuka. att man inte bara kan sluta upp med sånt. men jag antar att det är så världen funkar, man ska klanka ner på andra för att få bättre självkänsla. varför inte bara skaffa det en vanlig väg istället? detta kommer sluta illa.

no school

det blev helt enkelt ingen skola för mig idag iallafall. jag kände inte för att gå dit, hade mycket att tänka på idag kände jag. dagen ser ut som så att jag måste plugga till naturkunskapsprovet som är imorgon. det handlar om Charles Darwin och evolutionen. jag kan redan massor massor om Darwin känner jag så det blir nog mest evolutionen jag ska plugga på, men självklart kommer jag läsa igenom lite om Darwin också.

hur lägger ni upp planering för läxor? jag har nämligen svårt för det och behöver verkligen hjälp.


hemma i partille igen

vart vaken sen halv sex imorse, tio i sex satte jag mig i bilen och åkte med pappa på lite ärenden. var hemma halv åtta. har egentligen prov nu, manikyr. men jag kommer inte klara det, kommer få ig om jag gör det så jag väntar tills omprovet istället så får jag plugga på det vilket jag inte har gjort. så jag börjar inte förens efter lunch, dock vet jag inte när det är. men det får jag ta reda på haha. happ, om jag inte minns fel så är det även naturkunskapsprov, nationella matte och så var det nååågot mer denna veckan. fett segt. en vecka fullt av plugg antar jag. bajs.

nu hade jag tänkte att dra mig till tvn, så bilderna som jag lovade får ni se efter jag kommit hem från skolan :)

är i västerlanda

sitter hemma hos min far just nu med en utav katterna i knät. har vart här sen i lördags. kände att jag behövde komma bort och bara ta det lugnt lite. efter fredagens galej så var det värt det, haha. gud vad trött jag var på bussen hit. petra och jag körde riktigt hårt. blev även att vi öppnade en öl på morgonen bakis och nyvakna som vi var. sen när man kom hit bjöd pappa på cider, somnade tidigt som bara den. tio tror jag att jag låg i sängen och sten somna. blev väckt mitt i natten av två små fulla sötnosar nämligen sandra och robin. robin fyllde förövrigt 20år i lördags. grattis på honom.

skulle egentligen åkt hem idag men kände att jag lika gärna kunde åka hem imorgon. så imorgon kvart i sex sätter jag mig i bilen för att åka hemåt. har praktiskt manikyr prov på morgonen men det blir att jag skippar den, jag kommer verkligen inte ihåg någonting alls och jag har inet pappret med mig så har inte kunnat plugga något på det alls. gud vad mycket plugg det kommer vara denna veckan. har tre prov. blä.

nej, nu ska jag ta och börja göra iordning mig för sängen så fort min lilla sovande kisse vill flytta sig från mitt knä. hah, kom och tänka på en lite rolig händelse som hände för bara någon timme sen.

jag tog med min lillebror robin ut på en springtur, han fick håll så blev inte mycket springade tyvärr. men när vi nästan var hemma stötte vi på en liten vovve som började gå efter oss, tillochmed ända hem. hon gick in i huset också, haha. vi trodde att hon skulle vika av lite längre ner här på vägen men det gjorde hon inte. så vi fick snällt gå tillbaka med henne till huset hon kom från. där fick vi varsitt äpple i hittelön också. bilder på lilla vovven och helgen kommer imorgon när jag kommit hem. ni får helt enkelt stå ut, även fortsätta läsa :)


förvänta er inte bra uppdatering idag

för idag har jag inte tid med det faktiskt. kom hem från skolan vid fyra, käkade lite och sen var det bara att börja fixa min lillebrors hår för han skulle iväg på skoldisco. bilder på det kommer, just nu funkar det inte att lägga över bilder från mobilen till min dator. han blev jätte snygg i håret faktiskt, jag är riktigt stolt.

nu sitter jag och fixar mig själv inför lite fiesta. ikväll bär det av till angelica för massa party. ska bli as kul. bilder får ni imorgon! imorgon så drar jag även iväg till min fader i västerlanda (lilla edet). kommer hem på söndag igen. så förvänta er inte mycket uppdatering denna helgen. busy busy buys!

töntig som jag är

så satt jag och kollade på två avsnitt av så ska det låta nyss. jag förälskade mig först i molly sandéns röst, sen ola's, sen marcus fagervalls och sen sara löfgren. tänkte att jag slänger upp lite videos från de låtar jag blev förälskade i med dom.

marcus fagervall - fix you
sicken underbaring den dära marcus asså.



molly molly molly, jag säger lätt att hon är sveriges bästa sångerska!


han är verkligen en pudding. ser ut som en liten pojk i en mans kropp, i like. hans röst också, bra bra bra!



frågan är varför sara inte kör rock? hon har sån otroligt bra röst i nästan alla genre dock. jag älskar henne!


ett gott skratt förlänger livet

hahaha, jag och mamma satt och skratta en stund medans jag gjorde denna snygga bild. vad tycks?

nationella



idag så var det ju nationella i engelska a. läs- och hörförståelsen. herregud, jag tror verkligen att alla vi 1or satt och skrek. våran lärare vägrade att spela upp hörförståelsen igen. jag valde att sätta mig nära en högtalare, tänkte att där hör jag nog bäst. nepp, därifrån lät det som att någon skrek alltihopa så jag hörde typ ingenting. men jaja, det som är så bra det är att om jag får g på detta nu så kan hon inte sänka mitt vg. det får inte göra. eller, har jag rätt? jag har för mig att det är så. alltså, om man får sämre betyg på nationella än vad man har i själva kursen så får inte läraren sänka en. hoppas iallafall på det.

hur gick det för er andra som gjorde nationella?

svar till anonym


bilden är från 2007.

Anonym om skol-sm:

hur kan du bli sjuk av att röka? :s

svar:
jag vet inte hur eller varför, men för ett år sen sisådär så hade jag virusinfektion i halsen i ett halvår. jag tog medicin och den gick bort. men sen kom den tillbaka mer och mer, tillslut så var jag jätte sjuk och låg hemma och mådde så otroligt dåligt. kunde knappt prata. så jag gick till läkaren och kollade vad som var felet. då sa dom att det var pågrund av att jag röker som jag fått virusinfektion. antagligen så är alla mina flimmer hår döda och bakterierna bara flödar in i mig, eller något. jag prövade med att sluta röka, började med nikotintuggumin. jag mådde bättre, blev inte sjuk mer. sen borde ju alla som röker veta om att om man har druckit alkohol så går det inte att inte röka. så jag rökte, vaknade upp dagen efter och var svin sjuk. sen har jag märkt att varje gång jag röker så blir jag sjuk. jag får ont i halsen antingen en timme senare eller vaknar upp dagen efter med hosta och allt det dära. nu har jag övergått till snus för att jag mådde så illa av tuggummina. sen är det även så att läkaren sa att om inte jag slutar röka så kommer jag få kol inom några år, vilket jag inte kände mig så pepp på att få. mitt immunförsvar hatar mig.

tired of all of this

slänger upp en dagens outfit det första jag gör.
en chill torsdag, orkade inte vara så seriös. vilket jag inte orkar vara ofta.

vit klänning - gina tricot
jeans - bikbok
grå lång kofta - mammas

hem kommen från skolan och stan precis. här hemma är det full rulle som vanligt. min bror och hans två kompisar springer runt med varsinn leksakspistol och leker zombies typ. antagligen så är två stycken zombies och den tredje ska döda den andra. lite roligt med tanke på att 2 av killarna är 11 (en av dom är min bror) & den tredje (som även ser minst ut) är faktiskt 12. jag tycker iofs att det bara är bra att dom fortfarande leker. för den dagen min bror börja dricka och röka så kommer storasyster milla var honom hack i häl och lära han lite hyffs. jag har ju iofs druckit och rökt sen jag var 13år (dock har jag ju slutat röka nu). men den pojken ska aldrig börja röka, dricka vet jag att han kommer göra. vilket tonåring gör inte det typ?

jag tänkte.. jag har iofs inte uppnått såpass mycket läsare ännu för att få en massa frågor. men det är ju ändå några stycken som kommenterar varje dag att dom tycker om min blogg. vilket uppskattas jätte mycket! tack för alla kommentarer. fortsätt så :) men, ja.. en frågestund. vad tycker ni om det? svara vad ni tycker i kommentarer så får vi se om jag kommer att ha det.


passar på

passar på att lägga upp de bilder jag fått av emma. sitter nämligen inte vid min dator, så då är det lättare för mig att få över bilderna till min dator sedan.




min make-up

som ni kanske läst så ska vi komma på en egen make-up som ska inspireras av naturen. jag fick precis några bilder av emma så jag tänkte visa er hur min kommer att se ut. jag inspirerades av vatten, så ja.. jag ser väll ut som en typ havsgudinna.


ungefär något såhär hade jag tänkt att det skulle se ut. dock inte med pannbandet. utan hela håret ska vara blött, och en slinga ska hänga fram. vad tycker ni?

skol-sm igen



idag fick det bli att titta på skol-sm igen. var där runt halv tio för att kolla på porthällas 1or. dom vann matchen, gött. sen har vi kollat runt på massa matcher hela dagen fram tills halv tre då det var final för tjejerna, 1or. katrinelund tog hem segern. halv fyra var det dags för porthälla - katrinelund. spännande match faktiskt. det slutade med att katrinelund vann med 12-9. jävla skit. men vi grattar porthälla för en andra plats iallafall :) sen blev det hemgång och här sitter jag igen.
arlandagymnasium. viktor och kevin på bilden.

god morgon.

sitter här framför datorn, ska börja sminka mig hade jag tänkt. har precis smörjt in ansiktet. satt nyss med plattången och plattade en klänning jag har på mig. den var lite skrynklig och då är ju plattången perfekt att använda om man inte orkar ta fram strykjärnet.

idag så känner jag mig inte bra, hosta & förskyld.. fortfarande. känns sådär va. blir ingen skola för mig idag. ska ligga hemma och vila. när jag kommer hem från skol-sm dvs. haha! nej men, jag känner för att kolla på matcherna, har lovat rasmus att kolla på hans semifinal match halv tio också. så jag, camilla och veronica hade tänkt kolla på lite finaler osv och sen drar jag hem och vilar, kan verkligen behövas! känner att jag inte orkar vara i skolan idag heller. inte bra inte bra inte bra. följ inte mitt exempel! stay in school. men jag är faktiskt jätte duktig med närvaron alltid annars.

vad händer för er idag då? är ni i skolan eller hemma? :)

skol-sm


jag, rasmus och veronica

det är exakt vad jag, camilla och veronica har vart på hela dagen. så det är jag har hållt hus för er som saknat mig, hehe. skulle träffa viktor, men han verkade vara rätt upptagen eftersom varje gång vi träffade honom så var han antingen påväg till en match eller skulle duscha. men det var nice ändå. träffade massa folk man kände och bara kollade lite handboll. såg även jävla heta killar. såg ett par killar som vi träffade under partille cup för två år sen och jag kan säga att en i det laget så jävla het! imorgon så är det finaler och allt i skol-sm men jag måste tyvärr till skolan. får se om jag drar hem efter hantverken dock, jag är ju rätt sjuk nu. men jag klarar mig, jag är van vid att vara förskyld och ha hosta. jävla rökning! för er som inte visste btw, jag har slutat att röka. dock så röker jag när jag är full, för då kan jag verkligen inte hålla mig. jag blir sjuk av att röka. vill ni veta mer om det så skriv bara så berättar jag mer om det i ett annat inlägg. tyvärr blir det inte fler inlägg idag, men imorgon lovar jag att uppdatera mer.


ojoj

nu blir det ett snabbt och kort inlägg. kom hem för en kvart sen, har kollat lite i partille gossip. lika roligt som vanligt haha. men nu så måste jag springa igen, ska åka och träffa en viss viktor från skånela som är i göteborg nu. trevligt trevligt. med mig har jag camilla och veronica. hörs när jag kommer hem igen! hejhej

spårlöst



jag, min mamma och min lillebror satt precis och kollade på det. jag och mamma grät så himla mycket. jag är verkligen sån lipsill när det gäller att andra blir sårade eller lyckliga. det kan spruta ut tårar från mina tårkanaler då. jag tycker verkligen det är så himla modigt av dom som är med i detta programmet att ge sig ut i världen för att hitta sina biologiska föräldrar. jag menar, dom har ingen aning om ifall föräldrarna vill träffa dom eller inte. det är ett riktigt äventyr. något jag hade velat göra, fast jag är inte adopterad så det är inte så lätt då. men jag är verkligen chockad, dessa människor är så otroligt starka. jag gråter varje gång för att dela min lycka med dom. att bara se dom så glada över att äntligen träffas, det är som på film med lyckliga slut och vem gråter inte till lyckliga slut?

tittar runt lite

hittade lite saker som jag tycker skulle vara rätt snyggt tillsammans nu i sommar med bruna ben.




skorna ska definitiv köpas. sen får vi se vad mer som följer med hem och gör konkurrans på min plånbok.

svar till anonym

Anonym om dessie:
håller inte med! hur fan kan du dömma ngn efter en blogg? du känner ju fan inte henne.. och nu om du inte gillar henne varför länka henne då ? ;) och nej jag är inte en STOOORT fan av henne tycker bara att man inte ska dömma folk man inte känner!

svar:
nu är det ju så att hon framstår som exakt den personen jag beskrev henne som, det är hon själv som valt att framstå som en liten 14årig fjortis. då har hon bara sig själv att skylla. har jag inte rätt? sen det du säger att om jag nu inte gillar henne, varför länkar jag henne? sen när är det så att man bara länkar dom man tycker om. jag tycker nästan man ska länka dom man känner för att länka. därför hänvisar jag de som inte vet vem hon är att få ett gott skratt. ett gott skratt förlänger livet, hon hjälper bara till!

ska köpas



tittat runt nu lite på olika sidor, letat efter lite saker att köpa när man får nästa studiebidrag (jag tänkte visa er i nästa inlägg vad som planeras att köpa). min mamma är så smart. så har hon delat upp mina pengar. sen får jag även extra pengar också. jag måste alltså göra 4 sysslor + städa mitt rum hemma, då får jag 100kr extra/vecka. annars så har mamma lagt upp schemat såhär:
1a fredagen: 200kr
2a fredagen: 200kr
3e fredagen: 200kr
4e fredagen: 800kr
men det konstiga är att jag aldrig klarar mig på dessa pengar. jag får liksom typ 350kr mer i månaden än dom flesta, dom som bara får sitt studiebidrag. visst är kanske inte det så mycket, men det är ändå pengar. jag känner att jag verkligen måste börja jobba.

jag har ett tips till er andra som söker jobb. bli medlemmar på grannar.se! det finns en medlemsavgift men den ligger inte på alls mycket, jag har betalat för 3 månader och det gick på endast 87:-. det är skit smart om man söker jobb som barnvakt, hundvakt, städhjälp eller vad du än har att erbjuda.

dessie


det står fjortis i pannan på dig, dessie. time to realise it!

kanske blir mycket med två "hat"lägg på bara två dagar. men äsch! jag är bara så otroligt irriterad. denna lilla jävla 14åringen tror verkligen på att hon är så snygg och så perfekt. visst, jag säger inte att hon är ful. verkligen inte. men hon sitter och skryter om sitt självförtroende och sen säger att hon behöver banta? jag förstår inte riktigt vad som snurrar runt i hennes huvud överhuvudtaget. hon säger att hon är bättre än alla andra för att hon har många läsare, när började världen kretsa runt bloggvärlden? aldrig vad jag har märkt av. folk skriver bloggar för att det är roligt. det är ett slags tidsfördriv och ett sätt att släppa ut det man har i hjärnan som inte behövs där längre. men tydligen så är vi alla med mindre läsare än henne mycket dåligare och allt det dära. hon tjatar ju om att hon är så bäst, då vill väll hon ses som en förebild? nej för så fort någon som har vart inne på hennes blogg och börjar använda det dära ljusrosa läppstiftet (skitsamma om personen i fråga hade det för typ ett år sen eller redan förra veckan) wipps! personen blir anklagad för att "härma" dessie. men tydligen så förstår hon det eftersom hon är så perfekt och alla vill se ut som henne, vara som henne och alla bara sååå älskar henne. vilket är så fel. jag har inte vart med om en ända människa som sagt "ÅÅH, JAG ÄLSKAR DESSIES BLOGG. hon är så bra och så fin!" utan det är mer "men usch, den jävla mini fjortisen. hon är allt rolig att skratta åt). jag tror inte hon har insett ännu att om man läser någons blogg måste det inte betyda att man älskar personen eller så. visst, jag är "beroende" av vissa bloggar för att dom är bra, men sen finns det även vissa jag gillar att titta på för att se hur människorna skämmer ut sig själva. vilket jag, med skadeglädje verkligen roar mig åt. men jag antar att kära dessie växer upp och blir en mogen ungdom snart, låt oss bara be till gud att det händer snart.. gärna nästa vecka. en sak till är ju den otroliga push upen hon kör med. det är nästan helt galet asså. hon är fan bara 14år? även det att på nästan varje bild på henne så ser man ju även halva bhn. tittar man inte till det innan eller märker det på kameran efter man tatt ett kort och fixar till så man inte ser? nejnej, ska man följa dessies råd så visa allt du har och äger liksom! gärna för 20 000 pers, kom inte sen och säg att du är hatad. nej, folk är avundsjuka på fjortisar nu för tiden. hahahahaha, LÅT MIG SKRATTA. eller vänta? det gör jag redan.

ni som inte vet vem hon är.. check it out desireenilsson.blogg.se
för nej dessie, alla vet inte vem du är. om du ser 20 000 som hela sverige så vet jag inte hur din matematik fungerar. för det är nämligen ca 9 miljoner människor i vårt land. men visst visst, det märks att du inte går i skolan iallafall.

mycket trötthet samt glädje



idag är jag faktiskt väldigt glad. har ingen aning om varför dock. ibland har jag sådana dagar då jag verkligen är extra glad. men något dåligt finns det alltid i lyckan, för tillfället så är det att jag är så otroligt trött. det tar verkligen kål på en att vara i skolan även fast vi inte har mycket i skolan överhuvudtaget haha.

jag hade tänkt att berätta lite om min linje som jag går. jag läser nämligen personlig stil och design på angeredsgymnasiet. det består av make up, manikyr, stilanalys, färganalys, massage, ansiktsbehandlning osv. allt som räknas i en salong helt enkelt. nu menar jag självklart ingen frisörsalong utan mer än.. ja haha salong. vi spenderar cirka 5 timmar i veckan till att ägna oss åt något ut av det jag just skrev. för tillfället håller vi på med make up med natur som inspiration. man ska alltså göra en egen make up som har med naturen att göra. sen ska vi ut och fotas den 21maj i naturen med vår sminkning. ska bli otroligt kul. vi har även haft kizz-sminkning som vi jobbade ihop med ny musik årskurs 1. det gick ut på att vi skulle sminka dom till deras kizz-konsert. när det gäller manikyren har vi lärt oss vanlig manikyr och även fransk manikyr. jag kan ju inte säga att vi är proffs, men vi lär bli. för vi har fortfarande 2år kvar och vi har ännu bara avklarat en del av make upen, manikyren, färganalysen och stilanalysen. det kommer mer! har ni några frågor eller något så kommentera eran fråga så svarar jag så gott jag kan. för er 93er som funderar på vad ni ska söka till så rekommenderar jag starkt den linjen jag går!

kända bloggare



om man tänker efter liksom. hur olika folk egentligen är. när dom väl är kända då jävlar slår dom på stort. det ska vara stort vitt hår (kissie), det ska vara den mest gayiga rösten (amir), den ultimata fjortisen (dessie). varför kan inte alla dessa bara vara som normalt stordstads folk? eller är det verkligen sant att stockholmare är så himla mycket drygare. det verkar ju som det iallafall. till skillnad när man kollar på t.ex. stina lee och kenza. där snackar vi rediga tjejer! fullt normala vill jag säga. sen alla dessa jävla bråken mellan bloggarna t.ex. bråket mellan kissie och dessie/paow. asså seriöst? när hade kissie tänkt visa att hon är 18år och inte någon jävla fullvuxen fjortis. dessie är 14 år, visst. men fan, kissie ligger på samma låga nivå som henne. jag säger inte att dessie ska ha creds, no way. den bruden är to much. tror att alla älskar henne när det ända hon får är hatkommentarer. jag tycker faktiskt bara att sånt är så jävla patetiskt.

kissie ska ALLTID ge sig på någon. är det för att hon ska känna sig bättre eller vad är det? typ som det med krillebooi. vafan är det liksom? hon har ju vart på fest hos honom två gånger, han firade hennes födelsedag med henne. ändå så ser hon honom som en stalker? kanske för att hon är med amir och amir är kompis med honom. aeh, jag blir så jävla trött på sånt här. inte nog med att det kryllar av stolta bimbobloggare i stockholm så har det även kommit två till göteborg också. är så trött på allt detta så orkar inte ens ta upp det. yeye, nu ska jag ta och lugna ner mig och gå och lägga mig snart. behöver min sömn för imorgon.

blä

jag orkar verkligen inte vara sjuk längre asså. usch usch usch. det har för övrigt börjat regna nu också såg jag. tråkigt. tråkig söndag helt enkelt. jag sitter här själv och lyssnar på musik och sjunger med. just nu på min playlist spelas
joakim & joel - mer av dig
johan palm - emma lee
pink - i don't believe you
lasse lindh - du behöver aldrig mer vara rädd
lasse lindh - svenska hjärtan
taylor swift - love story

jag börjar stentröttna på att blogga nu asså.

tips!

nu när sommaren börjar närma sig så har ju nästan alla börjat klippa av gamla jeans eller liknande för att göra sig ett par snygga shorts. men det blir ju alltid massa krångel när man ska ta fram strykjärnet för att platta till kanterna som man vikt upp snyggt. därför kom jag på (som säkert massa andra gjort) att man kunde använda sig av sin egna plattång. det gick verkligen skit bra. så ni som inte visste om att man kunde göra så, nu vet ni!


här håller jag på att "platta" mina avklippta levi's shorts.


resultat. dock är dom beiga avklippta chinozen lite ostrukna.
men det kan man också lätt fixa med plattången!

mysiga söndag

jag älskar att vakna upp på söndagar och inte vara bakis. liksom vara medveten om att man inte drack dagen innan. för faktiskt så har jag inte druckit denna helgen. förutom på valborg då, men det var ju på en torsdag hihi. känns hur skönt som helst. i fredags dock drack jag 2öl men det var ju till maten när vi grillade. det får man. gud vad jag låter som att jag är beroende eller något, verkligen inte. snarare beroende av nikotin.

men hur mysigt är det inte att lägga sig i sängen med en bra bok, massa gosiga kuddar och sätta på sig sina otroligt sköna pyamasbyxor? jag älskar det! tror jag ska gå ner och göra mig själv en chailatte och göra det som jag just precis skrev.





lasse lindh @ brewhouse

inte så mycket folk men sicken stämning. som lasse sa "jag spelar hellre för en än 2000 som tycker jag är halvbra".

förbandet var daniel j. riktigt bra faktiskt. jag blev kär i keyboardisten, så fin!

självaste daniel j


keybordisten john. mums!



efter lite strul kom självaste lasse lindh och körde hårt.




här har ni när han pekar på josefin under en låt.


lasse lasse lasse


lite allsång till "svenska hjärtan". en gammal going.

ajaj

inte roligt. folk har ringt hela natten lång och väckt mig. nyss ringde camme och väckte mig klockan tio och ville berätta om sin gårkväll. men jag ville sova vidare, fast det gick inte så bra. jag är helt täpt i näsan och halsen vill inte heller vara med och leka. åh, jag orkar verkligen inte vara sjuk mer. det suger! jag måste be mamma köpa nässpray, för jag pallar inte med min näsa längre. jävla skit att jag alltid ska lyckas bli sjuk :(

nu är det så killar och tjejer att bilderna från lasse lindhs spelning igår kommer senare. det var däremot hur kul som helst. dock kunde jag bara en låt, haha. men lasse är en riktigt skön kille! tack till honom för att han skrev upp oss på listan.

ny singel

johan palm har släppt en ny singel. jag är faktiskt chockad, den är riktigt bra. jag diggar hela han egentligen. älskar att göra saker folk inte gillar. alla hatar honom, jag gillar honom. jag gillar folk som kan vara sig sjävla och skiter i vad alla andra säger. exakt sådan är johan palm! han kör sitt race, sin röst även fast folk klagar på honom. frågar ni mig så har han en otrolig scenkänsla. visst hans röst bryter ibland, men det är liksom hans "grej". jag gillar det.



där har ni den! vad tycker ni?

härlig lördag

kom hem för en timme sen typ. var iväg och träffade norskarna. roligt att se dom igen. filip har blivit så otroligt snygg nu så jag tror jag dör. ojojoj, och han har jag kysst. yeah! fick även ett samtal av josefin påväg hem. lasse lindh ska spela på brewhouse ikväll. och vet ni vad? JAG OCH JOSEFIN STÅR PÅ GÄSTLISTAN. behöver inte betala, yes! tack till lasse lindh säger vi för det. tur att josefin känner honom haha. dock kan jag bara två av hans gamla låtar vilket är "svenska hjärtan" & "sommarens sista smak".


här har vi självaste lasse lindh. ni som kanske inte vet vem han var så var han med och medverkade i melodifestivalen.
här har ni ett youtube klipp från det.

ni får se till att höja rejält. för ljudet var rätt kasst hörde jag nu.

good morning

hade en riktigt trevlig kväll igår i slottskogen. vi satt och grillade massa mat, lyssnade på musik, drack öl och hade det mysigt. var hemma vid tolv. roligt att träffa bästa vän igen som precis hade kommit hem från småland haha.


mat


sandra och stephanie


nu sitter jag och fixar mig lite smått, precis klätt på mig kläder. ska åka iväg och träffa norskarna en snabbis, mer blir det väll ikväll. mer än ett år sen vi träffade dom nu. saknade som fan är dom.


still tired

ligger fortfarande i soffan haha. jag orkar verkligen inte göra något annat. fast nu borde jag faktiskt gå upp. duscha, fixa mig och göra lite grejer här hemma. för ikväll ska jag träffa min älskade och saknade bästa vän sandra. blir antagligen grill och krök i slottskogen. blir säkert mys. bara jag får vara med sandra så är jag glad. det är faktiskt sjukt, vi har inte vart med varandra på typ två månader. det är hemskt. men så blir det ibland. dock har hon vart i frankrike i 3veckor också.

åååååååååh. jag vill ut och lägga mig i solen men orkar inte.

hörni, nu får ni ta och ge er btw. nu får ni faktiskt tipsa mig om vad ni vill att jag ska skriva om, ge mig kritiiiik!!!!

trött

åh, jag är så sjukt trött idag. lite tråkigt eftersom det är så otroligt fint väder nu. jag orkar inte gå ut, känns så bra att ligga i soffan nu med pyamasbyxor och linne bara.

går dagen spenderades hemma hos min granne joakim. det var en trevlig kväll. kom dit runt kvart över åtta. hemgången blev runt 4. det var rätt skönt att inte behöva tänka på att hinna med sista bussen eller liknande. utan när jag kände för att gå hem så var det bara att gå i en minut så var man hemma. jag somnade direkt när jag kom hem.

idag har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt. norskarna is in town, men vill dom träffas få dom ta och ringa. jag orkar inte vara social just nu iofs men haha.

nu orkar jag inte skriva mer. har typ inget att skriva heller så. bilder kommer senare. dock blev det knappt några igår.