gammal och grå

är exakt vad jag har blivit. försökte ligga hemma förrförra helgen, låg hemma förra helgen och kommer vara hemma denna helgen med. nästan idag iallafall. men inte ska jag supa iallafall. rätt duktigt av mig, storkrökarn var man ju innan. men icke. orkar inte. 

igår blev det massa shopping efter praktiken med min kära anna. sen åkte jag hem och hon kom lite senare till mig för att titta på så ska det låta (LOVE IT!) och massa massa oc. men tyvärr så bestämde sig anna för att åka hem senare på kvällen så jag fick fortsätta med oc och cola i min ensamhet. när det var dags att gå in till rummet så trodde jag att jag skulle dö. hörde något på nedervåningen (lät som att det kom från ytterdörren i tvättrummet). stelnade till som en jävla isbit, trippa fram till min dörr och stog där i tio minuter och bara lyssnade om det var någon som hade tatt sig in i huset. blev helt yr, mådde illa, var nära på att svimma helt enkelt. sprang tillbaka till sängen när jag insåg att det var stampe som hoppade in i sin lilla bur. sket nästan på mig där ett tag asså. 

nu, blir det städning i mitt rum för full rulle. är på humör för det idag faktiskt. vill ha fin fint. snart ska vi även börja fixa i mitt rum för målningen. men inte idag. för idag ska vi bege oss till mina kära sysslingar bob och lukas och deras älskade mor lena. dom passar en liten 9 veckors valp och jag kommer smälta. milla hjärta djurbebisar. sedan kommer även fia om hon får för sig att vakna snart och bege sig hem för att packa. ikväll blir det lugnt chill, antingen hemma eller någon annanstans. vi märker.

ciao. börjar blogga lite då och då, när jag orkar typ.

come to me.

dessa två plagg kommer garanterat få följa med mig hem efter praktiken på fredag.
billigt som tusaär det också.
leopardklänningen för 149:-                   blå lång skojrta för 99:-

RÖÖÖÖSTA

vet du vad jag tycker att du ska göra? rösta på min läkerol mix!
www.hundratusen.nu/mix/uJ7W
vet du vad jag tycker att ni ska göra? rösta på min läkerol mix!
www.hundratusen.nu/mix/uJ7W

nytt kanske?

för 16 dagar sedan satt jag och rotade i fias plånbok och hittade en navelpiercing. jag kom på en superduper idé. in i örat med den efter massa skruvande. svullen och illröd öronsnibb, men bara för en dag. nu är det superduper läkt (vilket det var efter två dagar också). 1,6mm vilken fjant jag är, huh? men nu hörni, jag tänkte dra ner på stan efter praktiken på fredag och köpa mig en töjning på 3mm (bra början). när jag är klar med allt töjande så ska jag vara uppe i 8mm, sen får det räcka.

en sådan här åker nog med mig hem på fredag.

min nuvarande fjantfinatöjning.