rejäla rysningar.


nono.

jag är inte duktig längre. det är trist. innan var jag riktigt talangfull när det kom till att skriva dikter. fick alltid massa beröm för mina dikter. mina vänner använda dom nästan överallt innan. träning ger färdighet. dags att börja träna igen.

tänkte dela med mig av en jag skrev igår. som sagt, jag är inte duktig längre. säg gärna vad ni tycker, det uppskattas.

kan jag få låna ditt lysande leende när mitt har slocknat?
kan jag få låna dina underbara ögon när mina förblir dystra?
mörkret drar igenom från topp till tå
håll om mig, försäkra mig om att jag kommer sluta lida
kyss mig ömt på min kind när tårarna faller från mina dystra ögon
le mot mig när mina mungipor sakta faller ner till något ledsamt


förlåt att den är rätt ledsam. det var min känsla då jag skrev den.

tänkande..

sitter här igen. klockan är strax över midnatt. allt tänkande har vart i gång ett litet tag nu.

detta tar allvarligt talat kål på mig. ni kanske inte ser det, jag vill inte visa er det heller. jag är egentligen inte den glada, spralliga milla. inte just nu. it's a game. jag vill inte att ni ska se det jag ser, det som händer. jag vill hålla er utanför det.

snart är det bra igen, i know that. jag har vart med om detta innan. jag klarar det. det vet dom flesta också. life is good, sometimes it's just not really good. men jag önskar bara att allt detta inte hände just nu, när det redan är för mycket.

jag behöver dessa dagarna jag kommer vara hemma nu. varit hemma sen i tisdags. fredag är det orientering, ledighet för min del. alltså endast en skoldag denna veckan. när helgen kommer ska jag vara i toppform. jag ska vara glad. utvilad.

jag funderar på att börja skriva dikter igen, det var min terapi när allt var som värst. kanske visar er några, kanske. ska börja skriva en nu. det lättar alltid på tankarna.

...

where we can wear each other for awhile
i'll lend you my tears if i could borrow a smile
i'll get through tomorrow somehow today

jag känner mig så tom.

kommer aldrig att glömma dig.

det är helt sjukt. jag kan inte fatta det. jag vill inte fatta det. jag är i chock. jag är knäckt.
du var allas lilla älskling. vi kommer sakna dig. hoppas du får det bättre där uppe.

melody v

nervöst

snart så kommer han logga in på msn. han. jag är så nervös. hur ska det gå? vad kommer vi komma fram till? jag hoppas att det kommer bli något bra. jag saknar honom så otroligt mycket. jag vill verkligen detta och denna gången så vill jag det rejält. blir det som jag hoppas så kommer jag satsa rejält. jag kommer lägga ner hela mitt hjärta i det.

jag känner att jag verkligen är redo för detta nu. det har jag aldrig känt innan. det har alltid vart något jag velat känna, men nu känns det på riktigt. det känns riktigt bra också. helt underbart.

nu hoppas jag bara att allt går som jag vill att det ska gå.