ja tack

Kissie, du är så generös!

jag finns kvar

gårdagen var allt för chill. vid sju tiden så begav jag mig till torslanda och mötte upp emma, vi gick och åt pizza (mums). sen efter en liten väntan åkte vi till lilleby och träffade två boys som jag inte sett sedan gbgkalaset 06'. tog två timmar för mig att komma hem. som tur var sprang jag på malin ax på drottning torget, så jag fick sällskap på bussen med henne & hennes två kompisar. satt och sjung och dansade på bussen, kind of. har saknat min fru, var sjukt kul att träffa henne.

idag så har jag hitills bara varit hemma, vilket jag lär vara tills ikväll. jag är så otroligt förskyld. sitter här och snyter mig och knarkar en massa nässpray. usch för förskylning. sarah ska komma hit snart, hon är btw på g med min granne. gulligt!

ikväll så ser det ut som att det blir lite party. dock inte för mycket för min del. jag hade inte tänkt mig att dricka mycket alls ikväll pågrund av att jag är så förskyld. hostan är påväg tillbaka nu också, inte bra. dags att sluta röka helt nu snart känner jag. ingen bra idé att börja igen. så det får jag se till att det händer.

nu är det endast 10 dagar kvar tills min älskade carolina kommer och jag är överlycklig!

i love you always


glömde skriva det igår också att min gamla katt är på besök i tre veckor, mysigt. jag älskar den katten! vi har fan växt upp tillsammans. han är alltså också född 1991, den jäveln är några månader äldre än mig också. han är så söt så, haha. han har fått vita morrhår, en på vardera sida. han har även inte vart ute på hela dagen, han är så bekväm den kissekatten. är det kallt ute så vägrar han att gå ut. då går det inte för sig inte. ska han ha "människomat" så ska det såklart vara delat i tusen små bitar annars går det ju inte att äta, enligt honom. jaja, nu ska jag inte sitta här och babbla om en katt. det är ju säkert inte intressant för er någonstans. bara till att lära er att jag älskar katter helt enkelt.

har ju som sagt vart hemma hela dagen och jag måste säga usch vad jag hatar att vara hemma en hel dag. jag blir så rastlös och uttråkad så att det nästan inte är sant. sinnes helt enkelt. men imorgon så får det bli skola, måste börja på det nya garnet på min stickning. så snart är mössjäveln klar och redo för pulkabackarna 2009!


nu är det inte långt kvar tills carrubarru kommer heller. åååh min älskling vad jag saknar henne! det är helt otroligt att man kan träffa en person som man "klickar" med så himla fort. vi har bara träffats en gång och det var när jag var hos henne en helg typ. hon är verkligen så lik mig. vi är så lika fast ändå olika. jag älskar carolina wennerström, yes det gör jag! jag har alltid haft svårt att säga till folk att jag älskar dom. men när jag säger det så menar jag det, promise. denna tjejen är verkligen så jävla bra! ni ska bara veta vad ni går miste om folket. och ni som redan känner henne, be happy!


jag saknar min bästa vän nu också. kände för att bli lite kärleksfull nu under kvällen. så jag passar på att skriva om en människa som jag aldrig vill vara utan. även fast vi inte umgåtts nu på ett tag så vet både hon och jag vart vi har varandra. vi älskar varandra till tusen. hon är min bästa vän. jag tror alla vet vem jag pratar om, sandra cederbom! vet inte vad jag skulle gjort/vart om inte hon fanns för mig under mina svåra tider. vi båda gick igenom samma fas under en tid. vi klarade oss tillsammans. för tillsammans så är vi oslagbara jag och sandra. tills döden skiljer oss åt, sandra!

ladies & gentlemens

är helt sjuk idag. förskylningen har bara blivit värre sen igår, så idag blev det att vara hemma och ligga framför tvn med datorn i knäet. mamma åkte till sälen idag med jobbet och är inte hemma föräns på söndag, kommer bli tomt utan henne. nu får man stå ut med hennes jobbiga man. han bjuder väll på god mat hoppas jag, han är ingen mästerkock.

min bror är otroligt jobbig för tillfället, han tjatar om att han vill ha tvn för att spela med sin kompis.
men jag är fast vid oth just nu så icke sa nicke, det går verkligen inte.



kissie, ge mig dina blåa linser!

hade inte suttit fel med ett par faktiskt. testa ny ögonfärg, bort med mina gröna ögon for a while.

uhuhuh!

började med en soft dag i skolan, sen mötte jag virre och carro på allum. drog hem till mig, åt osv. sen drog vi hem till nick... OOOOOOOOCH.. NU ÄR DEN FÄRDIG. är helt okej nöjd faktiskt :) blir väll att fixa till den någon gång i framtiden iallafall haha.

självklart ska ni få en bild.


in action också..

ÄNDRING!

blir inga kinatecken, utan blir en egengjord. visar bild på den imorgon när den är gjord!

nervous

ojoj. ligger hemma i soffan nu och kollar på hannah montana med min lillebror. jag älskar disney channel, nikelodeon osv. barnprograms kanaler är det bästa som finns. höhö, jag har verkligen inte växt ifrån det.

jag är sjukt nervös inför morgon dagen, men nu är det dags att få det gjort! :D

bajsskola

sitter i datorsalen i skolan och har sjut tråkigt. har precis gjort klart en läxa som ingen hade gjort, så vi fick göra den på lektionen istället. trots att vi fått tre veckor på oss att göra den. vi är bäst! haha. otroligt seg dag idag. typ inga som är här idag heller. alla är väll "sjuka" antar jag. men skolan i sig är väll ingen vidare rolig direkt så.

idag har jag absolut inga planer mer än att jag ska skriva ut storlek på tatueringen jag ska skaffa mig imorgon. jaaaaaaaaa, jag ska tatuera mig! låter väll konstigt. men jag bestämde mig faktiskt för det igår, så imorgon ska det bli gjort. slänger upp en bild här nedan på hur min tatuering som ska sitta under nacken ska se ut.

den är väll fin? det står för "kvinnlig styrka" alltså girl power till tusen ;) haha. det stog mellan den och ett hjärta. men eftersom jag ska tatuera mig igen i november med min far och vi ska ha text & antagligen ett hjärta också så övervägde "kvinnlig styrka" lite faktiskt. lite för mycket hjärtan på ryggen skulle jag tro om jag hade ett på både skulderbladet och under nacken.

nu ska jag jobba vidare med ännu en läxa som ska vara klar imorgon. materialkunskap sucks! blööö.

you should know by now



puh, tuff dag i skolan idag. 08:30-15:30. jag är helt död! nog för att jag inte fått sova så mycket sen i fredags. efter skolan idag så följde jag med sarah till stan och mötte upp joakim, sen drog jag hem, åt och duschade. nu sitter jag här och har sjukt tråkigt. blir att gå och lägga sig tidigt idag. har sjukt ont i ryggen med, typ träningsvärk eller något. aj aj aj!

btw så kommer carolina den 9/2, count down. ska bli så sjukt roligt! jag saknar henne som bara den. hon är bäst.


jag vill ha sommar nu btw, snygga kläder och allt. ska beställa massa kläder från kataloger framöver.


the will to carry on

sitter här och lyssnar på massa gamla christina aguilera låtar, underbar kvinna det dära. kom hem för en liten stund sen. var ju i borås igår på fest mitt ute i ingenstans. rätt trevligt, vi röjde för oss sjävla istället haha. dryga boråsare! träffade dock lite människor man känner, det var typ en på miljonen. men sjukt kul att träffa dom iallafall! det sjukaste var nog när jag och josefin skulle gå efter dom andra till donken så stötte vi på lilla s.

vaknade upp hos en sötnos iallafall. låg i sängen i tre timmar ungefär och tog det lugnt. sen drog jag över till josefin som sov hos sin fader. käkade lite frukost och fixade oss lite, sen drog vi tillbaka till göteborg.

nu är jag så sjukt trött och det känns som att klockan är 22:00 typ, men icke sa nicke. blir att äta middag snart också, mums. jag är hungrig. nä, nu ska jag fortsätta lyssna på christina aguilera och nörda msn lite granna.

btw så kommer carro älskling till mig v8 & jag är överlycklig. DU ÄR BÄST CAROLINA WENNERSTRÖM!

aldrig nöjd



blev att åka till gymmet vid elva tiden imorse som sagt. gick 7km på bandet, riktigt härligt. nu har jag precis städat mitt rum, eller ja jag är snart klar iallafall. även det känns skönt, eftersom jag inte haft städat rum på två veckor. mitt rum ser alltid ut som ett bombnedslag. måste se till att börja hålla det rent hela tiden, så blir mamma glad också.

ja, det där jag skrev om att jag skulle ha en vithelg kan jag ta tillbaka nu direkt. för ikväll bär det av till borås för lokalfest & efterfest. älskar den staden så det ska bli skit kul. ser jag allt fram emot.

jag saknar två personer så mitt hjärta snart spricker. i början av november senast. gud, jag dör! däremot kommer en av dom till mig på sportlovet (CARRO, JAG ÄR ÖVERLYCKLIG) & den andra får jag väll inte träffa förens i sommar. i miss you!

you are my sweetest

kollade precis på csi ny med familjen. sjukt bra avsnitt faktiskt. helt sjukt vad spännande det hade vart om man hade haft en sånt jobb som dom har. väldigt farligt, men sjukt spännande. jag hade inte bangat!

jag har fortfarande riktigt träningsvärk. för smart som jag är så glömde jag stretcha allt igår. eftersom jag är så sjukt otränad så resulterar det i sjuk träningsvärk. men ja, bara till att ställa sig på bandet i en timma imorgon igen! woho.

sitter och funderar på vad jag ska hitta på nu ikväll. tror det lutar mot film & sticka. jag har nämligen börjat komma skit långt på min stickning. jag hade gjort helt fel, så vi fick sprätta upp mer än halva grejen. men det har jag snabbt stickat igen och min lärare tyckte jag hade gjort det jätte bra och snabbt! hon var impad, jag också. nu gäller det bara att bli klar.

skriver väll mer senare om jag känner för det. är så jätte trött idag.
blir nog en vit helg förövrigt, stolt över mig själv.

feel good

äntligen helg. började skolan halv ett idag, riktigt skönt. hade två lektioner, basgruppsmöte och fria textila. kommit riktigt långt på min stickning nu faktiskt, iochmed att olivia fick sprätta upp typ hela min stickning, och jag har gjort typ dubbelt så mycket igen. grym är jag! nu ligger jag i sarahs säng och väntar på att hon ska bli klar. hon mutade hit mig efter skolan, så nu är jag här. har världens träningsvärk så fattar inte hur jag orkar faktiskt. hon ska till min granne, joakim idag. haha lite roligt faktiskt. så jag får sällskap hem idag iallafall.

vad ska jag göra idag? absolut ingenting tror jag, ska till gymmet elva imorgon bitti så orkar inte riktigt göra något idag faktiskt. kanske blir av imorgon eller så blir det en vithelg denna helgen, hade behövts som bara den.

nu har jag inget mer att säga faktiskt.
hörs senare!
so long suckers

ibland måste man tänka till

ibland så hittar man sig själv i sådana situationer man själv aldrig skulle tänka sig att man skulle hamna i. man får ofta tänka efter och i frågaställa sig själv "vad är det jag håller på med?". det känner jag nu. för jag skäms faktiskt något så otroligt. att såra folk är det värsta jag vet. jag har en tendens att må dåligt när folk i min närhet också gör det. världen är som den är, visst. men vi är dagens ungdomar, vi ska kunna förändra denna värld så att våra barn i framtiden ska kunna ha ett bra liv. det jag vill få fram med detta är att man verkligen borde tänka sig för innan man agerar, verkligen noga. sårar detta jag håller på med någon? gör jag detta för min egna skull eller för andras? jag skäms, återigen. men man lär sig av sina misstag, verkligen. förlåt för allt.

all eyes on me

puh, kom hem från gymmet nyss. jag och mamma körde lite nybörjar-hålligång typ. fick bli mestadels kondition faktiskt. kände att det var min grej idag. fick bli bandet i 45min och sen lite ryggövningar. riktigt härligt känns det att ha börjat komma igång nu! åh, jag är faktiskt riktigt glad över det. jag menar.. jag har inte tränat på tre år (det har visat resultat) och nu ska träningen också visa resultat som bara den hade jag tänkt mig. nu taggar vi till. ska även börja gymma med sarah, sen ska jag fortsätta att simma 2ggr/veckan ungefär nästa vecka tror jag. ska få med mig emma bara, seg som hon är. gjorde även lite situps nu för en halvtimma sen max.

har tänkt på en sak väldigt mycket idag som jag tänkte att jag skulle dela med mig av..
till att börja med att alla säger att man ska vara sig själv. men när folk väl visar sitt riktiga absoluta "jag" så är det tydligen fel? då är det massa som klagar osv. jag tänker på en situation som dom i min klass nog väldigt noga känner till. men det är ju inte bra att man klagar på personen i fråga som visar sitt riktiga "jag". för då känner ju den personen att han/hon inte kan vara sig själv bland det folket och helt enkelt få spela någon annan, men hur bra är det egentligen? det tar på en som bara den. jag har själv vart med om detta så tro mig, jag vet. jag tycker man ska respektera människor för så dom är, inte för den dom kan vara eller låtsas vara. man ska absolut till 100% vara sig själv. sen är det klart att man kan försöka ändra på sig och allt det där, men bara man fortsätter att vara sig själv. jag kan säga att jag avgudar folk som är sig sjävla upp till toppen, tycker det är jätte modigt. för man märker så mycket att folk inte vågar, för dom är oroliga för vad folk ska tycka och tänka isånnafall. det är klart att man har sina negativa sidor, det har vi alla rättare sagt. men varför dra dom över en kant och bara lägga märke till dom istället för att upptäcka dom positiva sidorna? åh, finns så mycket tankar inom detta så man nästan skulle kunna skriva en bok. men det finns det ingen tid eller intresse till just nu.

btw, jag hade tänkt att medverka i uppsatstävlingen på skolan. skriva en uppsats som handlar om rökning, som ska hänvisa folk till att inte börja röka eller helt enkelt sluta röka (för dom som gör det). ska bli lite intressant med tanke på att jag själv röker. ja ja ja ja, jag vet. jag har inte slutat röka helt än. men jag har däremot trappat ner som bara den! be proud? nä, haha. mina kära vänner mobbar bara mig om mina framtida syrgaser jag kommer få om jag inte slutar.

"emma är bög.. öööhm.. HÖG" hahahahaha.
måste bara säga, you gotta love angeredsgymnasiet!
dom sena dagarna är det som roligast, övertrötta x100.. me love!

nu ropar duschen på mig!
so long suckers

he told me that i've done alright

sara gick för en tjugo minuter sen ungefär, hon var här för att hämta lite kläder hon glömde i helgen. jag är verkligen så sjukt uttråkad nu om dagarna. som tur var så kommer jag ju ha något att göra imorgon iallafall, gymma med mamma. funderar på att tjata till mig en solning också.. behövs verkligen nu. ni som inte vet, så glömde jag min väska på bussen för ett par helger sen. fick dock tillbaka väskan, men plånboken tog "dom". där i var mina pengar, mitt bankomatkort, mitt solkort och min fria biobiljett. blir så otroligt trött på vissa människor. jag som behövde mitt solkort, mina pengar & biobiljetten.

sitter även och hjälper camme med hennes engelska läxa haha. bra tidsfördriv för mig dock. jag har ju inga direkt stora problem med engelska eftersom jag bott i canada i ett halv år och pratat flytande engelska i 11-12års ålder. fan vad jag saknar canada också btw. någon som bjuder mig på en resa dit eller? underbart där på sommaren måste jag säga.

nu har jag ingen aning vad jag ska göra faktiskt. klockan är ändå nio.. känns mer som typ sex faktiskt. jag tror det får bli att hoppa in i duschen, blåsa håret och sen gå och lägga sig eller något. låter som en toppen idé. skriver mer imorgon.

so long.

i don't wanna love you in no kind of way


ja, idag så var ju planerna att åka och bada efter skolan. men eftersom det fanns lite torrbollar i klassen så blev inte det av, tyvärr haha. istället så drog jag och cassie till stan efter skolan och kollade och åt lite granna. satt och tjötade om allt man kan tänka sig på donken, det var riktigt trevligt faktiskt. jag diggarej cassie brushan!


idag så började vi även med ett nytt arbete i stilanalys. vi ska ge "klädtips" till 3 olika slags människor och göra ett portfolio om det. verkar faktiskt vara lite roligt bara det att min hjärna kollapsar hela tiden så jag kan aldrig riktigt tänka klart, haha. men det blir säkert jätte bra, har kommit en liten bit. snart klar med 1/3!

sen måste jag även tillägga att livskunskapen idag var sjukt rolig. vi satt och pratade om fördommar, värderingar och normer. asså.. hahaha man tänker verkligen inte på sånna sjukt "svenska" saker som vi svenskar egentligen gör. jag menar, det är ju typ en norm att man inte pratar med någon okänd i en hiss. han bråkar om tvätttider, om vem som gick före i kön, osv. vi hade en riktigt rolig diskussion om detta förut, gud vad vi svenskar bara är.. svenskar haha!

jag skriver säkert mer senare när jag kommit på något mer jag vill dela med mig av.

so long suckers!

broken-hearted girl

gud så trött man blir på dagarna nu efter skolan och allt. denna veckan känner jag på mig att jag kommer vara död som bara den. inte nog med att jag är svin trött nu och faktiskt hade tänkt att gå och lägga mig (21:37) utan imorgon ska jag springa runt som en galning på lerums vattenpalats och även simma några sträckor, sen på torsdag ska jag och mamma gymma och sen även lördag morgon 10.15 ska jag och mamma på rump/mag-pass på sport life. känns skönt att börja komma igång nu igen. var ju sjukt längesen jag tränade något alls. så nu är det skönt när man börjat äta rätt (ibland iaf ;o) och tränar då och då. tänker inte börja med jätte mycket träning direkt dock. utan hade tänkt börja lite smått med att simma 2 gånger i veckan, sen ska jag bygga på det med att gymma ungefär 2-3 gånger i veckan. sen.. då jävlar! beach 09 kroppen höhö.   nej just det ja, jag skulle ju lägga mig nu hade jag tänkt. kände mig lite tvungen att skriva ett "kort" inlägg innan jag gick i sängs. så.. ja.. god natt och sov så sjukt jävla bra.

carro, are you proud of me? :D

over and out

köra igång med bloggandet igen?

kanske jag borde. tidsfördriv skulle jag kalla det. jag är verkligen ingen bloggmänniska, men det får gå. såg att jag inte hade skrivit här sedan i somras.. gud vad tiden går fort haha. kan ju säga bara det att gud vad det har hänt saker under den tiden också, haha. börjat 1an på gymnasiet (med 92orna), fram och tillbaka i vänrelationer, han, osv.. bla bla bla.. nu ska jag inte tjata om massa helt ointressanta saker kanske. men ja, jag vet faktiskt inte riktigt vart jag hade tänkt att börja..

hm, min dag började med att man vandrade upp ur sängen som vanligt efter 20min snoozande (06:20) upp och fixa mig.. springa till bussen 7.30 som varje morgon haha. började med svenska, som var oseriös.. som vanligt med andra ord. ni förstår angeredsgymnasiet är mer som en fritidsgård än ett gymnasium. men tillbaka till.. verkligheten? höhö, dunno. MEN IALLAFALL.. sen hade vi estetisk verksamhet som var sjukt kul idag faktiskt, iallafall när vi skulle få ut all luft ur leran vi skulle göra ansikten med. sen när det gällde att forma ögon osv så fick jag panik, jag har verkligen inget tålamod alls. sen bla bla bla.. brandlarmet ringde.. bla bla bla.. vi hade naturkunskap och jag hade på mig proffessor rock hela lektionen.. bla bla.

imorgon blir det att åka till lerums vattenpalats efter skolan med brudarna i klassen, ska bli sjukt roligt faktiskt. jag är väll ingen direkt badare antar jag men, jag älskar ändå vatten haha. men medans dom andra brudarna leker under hela dagen vi är där så hade jag faktiskt tänkt att ta ett par sträckor på motionsslingan, duktig som jag är :) jag och mamma ska faktiskt gymma två gånger den här veckan har vi bestämt oss för också.

blir ändå ett långt inlägg idag.. har en sak till att berätta som gjorde mig jätte glad idag. josefin ringde in till bandit rock idag och gissade rätt på alla ledtrådar, alltså vann hon ett festivalpass till hultsfred. men eftersom hon redan hade ett sen innan så ska jag få köpa det för 1000:- (just nu kostar dom 1390:- egentligen) ett stort tack och grattis till josefin. nu taggar jag som bara den för hultsfredsfestivalen! the killers kommer ju också. åh vad jag längtar. ska bli så sjukt kul!

kör på det jag märkte att jag alltid avslutade med innan.
over and out